- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да се снимаме за да сме по-ефектни !
Аз пък все повече се учудвам на твоята.Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Няма да обяснявам за хиляден път, че може да съм какво ли не, но съм И потребител и си изразявам мнението като такъв.
За "модератор" не е задължително да имаш 7 висши и да си 'вся и всьо', така че спри да правиш хапливи необосновани забележки.![]()
Хубаво, че го знаеш, но защо не го спазваш поне и ти и не ни покажеш как трябва да 'изглеждаме' в действителност.Първоначално написано от SWASTICA
Тия работи "Магаре застанало, па магаре излезнало" върви да ги разправяш на баба си.Първоначално написано от SWASTICA
Едно време може и да е било така... сега с тия технологии, програми... може на снимката да не се познаеш. Една снимка, за да стане хубава, зависи от толкова много неща... Не случайно на фотосесия се правят по 100-200-300 снимки и се избират измежду тях 2-3 най-добрите, за да са на корици на списания и т.н.
А да не говорим и че за да си фотомодел примерно далеч не ти трябват само хубава визия и стройно тяло.
Така че не се обаждай на слабо време само и само да влезеш в няк'ъв спор с някого.
Уви, дърта съм за теб, съжалявам.Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.