Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
Все повече се учудвам от "компетентността" на модераторите.
Аз пък все повече се учудвам на твоята.
Няма да обяснявам за хиляден път, че може да съм какво ли не, но съм И потребител и си изразявам мнението като такъв.
За "модератор" не е задължително да имаш 7 висши и да си 'вся и всьо', така че спри да правиш хапливи необосновани забележки.

Както съм казал и пак ще кажа: Колкото повече мълчите, толкова по интелигентни изглеждате!
Хубаво, че го знаеш, но защо не го спазваш поне и ти и не ни покажеш как трябва да 'изглеждаме' в действителност.

Искам да е попитам... Знаеш ли какво е снимката всъщност? Задай си въпроса: Какво е снимката?
Фотогеничен и нефотогеничен човек НЯМА, нямало е и няма да има! Ако на снимката си грозен, значи и в действително си грозен, ако си красив в действителност ще си красив и на снимката, ЗАЩОТО снимката представлява запаметяване на даден момент/гледка в дадено време, запечатвайки го завинаги. Ако един човек стои с/у теб без да мърда, самата гледка може да се представи като снимка. Сега интересното е, че ти си мислиш, че като го гледаш на живо ще ти хареса, а като го гледаш на снимката, няма да ти хареса и обратното, нали? Направи си опит: Снимай някой без да мърда, запамети как изглежда без снимка, снимай го БЕЗ ДА ЗНАЕ и погледни пак, разлика няма да намериш! При снимането, няма нарушение на картината (изкривяване, обезцветяване, лошо качество и тн), няма и нарушения на вида на човека. Ти ми казваш, че ако снимаш котка на снимката ще излезне тигърче? СНИМКАТА НЕ ВЛИЯЕ НА ЗАПЕЧАТВАНЕТО НА МОМЕНТА, следователно - Ако си излезнал ЗЛЕ на снимката, значи си бил ЗЛЕ и в действителност, ако си излезнал ЯКО на снимката, значи изглеждаш ЯКО и в действителност.
Тия работи "Магаре застанало, па магаре излезнало" върви да ги разправяш на баба си. Едно време може и да е било така... сега с тия технологии, програми... може на снимката да не се познаеш. Една снимка, за да стане хубава, зависи от толкова много неща... Не случайно на фотосесия се правят по 100-200-300 снимки и се избират измежду тях 2-3 най-добрите, за да са на корици на списания и т.н.
А да не говорим и че за да си фотомодел примерно далеч не ти трябват само хубава визия и стройно тяло.
Така че не се обаждай на слабо време само и само да влезеш в няк'ъв спор с някого.

Това не мисля, че може да го каже човек на, колко си години?
Ужас...
Уви, дърта съм за теб, съжалявам.