- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Психологическите зависимости
Пич, аз съм човек дето въобще не гледа телевизия, затва пък имам пристрастяване към ПЦто, но това е друг въпрос.Първоначално написано от SiegHeil
Не прави глупави сравнения - телевизията се отказва значително по-лесно отколкото наркотиците. Нали съм виждала разни зарибени как откачат докато чакат приятелчетата им да им донесат масето...
Е, от тревата има далеч по-опасни и зарибителни наркотици, но ти го знаеш тва, няма смисъл да ти обяснявам.
Телевизия и компютър се спират доооста по-лесно. И не зомбират в такава степен.
Аз например.. като отида на село и там няма комп... Първите 2 часа ми е нервно че няма кво да цъкам, пък е голяма тъпня но си намирам работа и следващите дни са ми истинско удоволствие на приказки с роднините например, правя нещо, зяпам нанякъде и не чувствам нужда от гадната машинка. Даже ми беше яко че си правя кефа и без комп... Така е и с ТВто. Гледах редовно всяка вечер, но от раз я спрях и не съм почувствала никакви тревожни абсистентни странични ефекти от това мое действие.
Дори и да си най-зарибения американец без живот, сигурна съм че телевизора можеш да го откажеш два пъти по-лесно отколкото бонбонките, които те правят много щастлив и енергичен, или не дай си, херцата..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride