Не знам защо може би съм груб..Но не обичам да ги питам искаш ли еди какво си.Така или иначе в момента в които и кажеш нещо си я заговорил.Нужно ли е да я питаш ?!
Не знам аз имам много идеи за запознанства.Но въпроса е какъв е случея.Просто трябва да импровизираш.Нещо спонтанно.
Примерно.Застани пред нея кажи и само : Как си ? Тя сигорно ще ти отговори някак си я добре я не..А след това ще замлъкне понеже повечето от тях се смущават когато някои навлезе в тяхното пространство.Погледни я и се скараи.Примерно.."Защо не ме попита аз как съм много е гръбо,бях толкова мил към теб." Ако тя не ти отговори просто и кажи.. "Не заслужаваш моето внимание,така или иначе си невъзпитана."Това със сигорност ще я вбеси и ще започне да ти отговаря.Макар че ще се стреми да те нападне.Ти вече си я заговорил.След което може да вмъкнеш някаде."ех добре аиде ще ти дам втори шан, нека те заведа на кафе и да видим дали все пак някаде в теб се крие нещо мило." Но все пак това за поканата е пребързан подход и малко вероятно да откликне веднага.Но пък не пречи да пробваш. Може да я помолиш за услуга. Това винаги работи при мен.Застани до нея..подаи и раницата Направо я бутни в ръцете.Кажи нещо надуто "Подръж я за малко" След което си завържи обувките или отиди до тоелетната остави я малко да седи и да те чака.След това вземи раницата си.Благодари и вмъкни .."имаш ли си име?" Тя ще ти каже или да или името си..Ако все пак не пожелае..Кажи и своето.И така на татака..
Импровизираи.Нека всяко едно заговаряне да е интересно и за двамата.А не да е обмисляно с дни.Просто се забавляваи.
Сетих се за едно дръго..Но е адски дръзко.. и не винаги е овенчано с успех.Отиди подаи и телефона си и кажи.. "Е сега напиши си номера за да излезнем тея дни"
Както и да е успех!