- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Koe e най-голямото нещо което сте простили?
kvo li ne sam proshtavala.ma veche mi omrazna.sega e nared otmashtenieto...
pravq mnogo kompromisi nai golqmoto ne6to ami ne se seshtam no vinagi trqbva da ima kompromisi VINAGI!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
4е е т1па :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Изневяра,за 6тастие...една пиянска целувкаА другата момиче за една но6т...простила съм му ги,не съм ги забравила...Но за сметка на това,той ми е про6тавал много повече,за това не мога да го виня,4е го е направил
![]()
Каза , че е изморен и не му се излиза а след 1 час сиоговори среща с приятел и момиче което го е харесвало преди![]()
I az taka, moje da prostq no ne zabravqm kakvo sa mi pri4iniliПървоначално написано от sapphirr
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
на нея прощавах , изневяра , лъжа, прощавах и за това че не показваше чувствата си ..... простих дори и това че ме заряза..... - само на себе си не простих това че не си взех поука, и рано или късно пак ще страдам![]()
Простих лицемерното поведение,лъжа,зарибявки с друго момиче пред очите ми...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Човешко е да се греши - да се прощава божественно![]()
Н0 аз не прощавам нищо на никого .. всеки има глава на раменете и може да мисли на време ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Не мога да кажа, че съм прощавала големи неща, за моя радост.
Ох... прощавам ама после не забравям дълго време предателсвото ... нз може би малко злопаметна си падам ...![]()
Az sa6to tvardq tova ili pone pri men e taka... PRO6TAVAM, NO NE ZABRAVQM I JESTOKO SI OTMA6TAVAM... Ponqkoga kasno no togava boli pove4e a az imam leki sajaleniq. Po dobre ot kolkoto da znam 4e naranqvam lubimiq 4ovek...Първоначално написано от sapphirr
![]()
![]()
![]()
прощавала съм му това, че понякога ме е пренебрегвал за абсолютни тъпотии, които е решил, че са по-интересни от това да бъдем заедно (не говоря за приятелите му), но като цяло съм много щастлива и мисля, че изборът ми е прекрасен.![]()
SMILE FOR ME NOW