- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спри да я търсиш и ще започне тя да го прави...
+1Първоначално написано от tigity
и при мен не върви след като спрях да я търся просто това беше раздялата ни, и за кво бях с нея 2 години![]()
зависи до голяма степен от момичето и взаимоотношенията и с момчето.. на мен ми се е случвало но 2ри път ако момчето спре да ми обръща внимание изоооообщо няма да се занимавам .. независимо кое е момчето![]()
![]()
Първоначално написано от lov3m3
![]()
![]()
Същата работа
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
ПравилноПървоначално написано от KiSs^
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Незнам,но аз не съм убедена,че ако спреш да я търсиш,тя ще започне да го прави.Винаги съм била против това,да не се обаждаш на някой 3 дни "за да се побърка",да го караш да ревнува,за да те иска още по-вече,или да се правиш на безразличен,за да тича след теб.извинявай,ама ако на мен някой ми се държи така няма никакъв шанс.Тези "номерца" може да минават пред някой комплексирани хора,с ниско самочувствие,които не си знаят цената и бягат след някой,че ако го изпуснат,не се знае кога ще доиде следващия.Всеки човек с малко достойнство би се отказал при такава ситуация.Първоначално написано от kalioo
така че мисълта ми е,че тя ако няма желание да е с теб,когато има възможност,то не си мисли,че ще поиска,когато спреш да я търсиш.Любовта не е манипулация,така че не прилагайте "трикове',за да впечетлите някой![]()
![]()
pfff nqma nishto obshto s istinata ! Pi4 i da i gledash profila i da ne i go gledash tq kat ne te iska kakvo se nadqvash .....kato nadejdata ot omrql pismo!Q stiga be stegni se i se osuznai ! ne si struva da 4akash neshto ,koeto ne iska da bude tvoe!![]()
Има истина , ама не винаги е така ! Все пак , ако момичето няма чувства към момчето незнам , кое може да я накара да изпитва такива , към момче , което на практика и е безразлично !![]()
![]()
![]()
И мен ме посъветваха тва да направя,ама то пък стана че не ме потърси![]()
Има и такъв ваРИАНт..
![]()
При всяка ситуация е различно.Понякога и така става.И аз примерно си мислих че ако спра да го търся,той сам ще започне...Е нито спрях да го търся,но поне му се правих там и го нареждах (защото той само това заслужава де) и след това започна да се държи малко по различно...охх незнам нещо се обърках...
Vinagi shte te obicham!!!
ako i pukaz a tebe e vqrno :P
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
при мен това е вярно....едно момче ми обръщаше внимание ,сега престана да го прави и аз се влюбих в него....след две години...![]()
someone else...
zavisi ot horata spored men
No mai sum na principa,che ako spre da me tyrsi edno momche se otkazvam i vyobshte ne se razpravam poveche...
Razlichno e obache ako su\ym vliubena v tova momche...Sled segashniq mi kolko tichah dokato ne pochna da mi obryshta vnimanie napravo nqmam dumi...
Да.Просто на някои момичета им харесва да им се обръща повечко внимание, и когато спреш да ги търсиш - те почват да търсят теб, защото искат да им обръщаш същото това внимание.Започват да те харесват...Е, това не винаги става, но по принцип.
не мисля, че е вярноако ми харесва някой, за кво да го чакам да ме остаи .. тъпо е, няма логика
![]()
При мен беше спри да ГО търсиш и ТОЙ ще те потърсиЕе да де се същото...
ами аз мисля че има нещо вярно.... Еми моя случай беше мн тъп щот тоя са оля с това търсене... не ме остави намира!!!
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Да обаче ква е далаверата тука?Хубаво,спирам да ги търся,почват те да го правят,почвам и аз,спират те,спирам аз и все не може да сме заедно,щото има тъпа причина между нас...Ако обичаш някой не го разигравай а бъди с него,това са лигави и гадни изпълнения!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Spored men zavisi koi e Toi ,ako momicheto naistina si go obicha i darji na nego shte go potarsi 100%.Ako obache ne i puka osobeno mnogo za nego xich nqma da se zanimava s nego![]()
da naistina im amnol istina f tova vinagi kogaty iska6 nqkoi i nali postoqnno go tyrsi6 i toi ne ti obry6ta tolkoa vnimanie i kogaty spre6 togava toi zapo4va vinagi se polu4ava taka![]()
Хаха... Да, това е добър метод. Например имаше едно ааадски готино момче <3, което първо все се занимаваше с мене, после изведнъж се отдръпва настрани и така сама го търсех.И аз съм правила така, по този начин можеш да разбереш дали даденият човек те харесва.
![]()
ако аз съм ТЯ, тц, никаква връзка с реалността.Първоначално написано от kalioo
nz nadqvam se da e taka za6toto tova e novata mi strategiq 4estno!
Първоначално написано от Riot