лелеле какво става бре.... всяка 13-годишна носи на мама сутиена ... браво на вас, кефете се... аз съм на 16 и мисля, че гърдите ми са нормални, нито мънинки нито приличам на дойна крава ... а размера ми е 75/80Б
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Бяха сравнително големи и момчетата постоянно ме мачкаха![]()
Once again waiting for the darkness, beat up
spun and scarred. Prepare for another war.
Day by day we decay. Sunlight, get out of my way.
Сега съм на 14 и нямат големи признаци да растат нещо, а не са големи, нормални са. Интересното е, че в пети клас носех по-голям размер сутиен сега абсурд да си напълня някой стар сутиен. А иначе понякога стават малко по-големи, а друг път малки. И така през месеца постоянно големи, малки, големи, малки. (Съдя по това, че понякога оставя място в сутиена. В смисъл, не го изпълват целия както би трябвало да е. )
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
В периода, в който ми пораснаха гърдите бях доста пълна. За отрицателно кратко време се сдобих с огромен бюст - 102см, а става дума за периода, в който бях 11-13 годишна. Да отбележа, че бях 150см висока (не че съм мърдала от тогава де)... толкова пищен бюст смешно стоеше... Сега тялото ми се нормализира на пълно![]()
Първоначално написано от glezan4e
Е не всяка 13-годишна носи сутиена на майка си
- моите са толкова малки( НА 15 ГОДИНИ СЪМ) че изобщо само мога да сънувам да носа сутиена на мама
- мама носи размер 90C
А аз 70/75 B
![]()
Имах да,ми носех най-малкия размер сутиен на 13...
Stigate s tva,koi kakvoto i da kaje ti si Emo ili pak stani Emo,malumna rabota.
Inache po temata na 13 ne noseh sutien,nito imah gardi.
I sega ne moga da se pohvalq s gardi,nosq sutien kolkoto da se zamaje polojenieto,che imam neshto pod nego,no vsashtnost samo az i priqtelqt mi znaem vsashtnost,che nqma pochti nishto![]()
Kogato bqh malka,bqh mnogo kompleksirana,che pochti nqmam bust,no s vremeto sprq da mi puka.Do den dneshen me bolqt strashno mnogo,apak ne rastatMejdu drugoto sam na 18.
Na 13 nosite sutiena na mamaA moqta mama kato ne nosi sutien?Da nosq na tati tirantite
![]()
![]()
![]()
Пф, аз нямам цици някви мацки на 13 вече със 110 гръдна обиколка ахахха![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Мойте започнаха да разстат,когато бях на 10.Сега мога да се похваля с голяма гръдна обиколка...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Ми аз сутиен сложих на 12 години точно след като завърших 5-ти клас .. сега сам на 14 и нося B 75 мисля че е нормално за моята възраст![]()
![]()
На мен почнаха рано да ми растат..сега съм на 13 и като за моя раст и тегло са мн добре..
мм на мен на 13 обиколката,ако не ме лъже паметта беше 80 и 7-8![]()
na mene nqkade ot 4 klas zapo4naha da rastat i v na4aloto bole6e.ot 5 klas nosq sutien, sega sam 7 klas i sam B 75, ama sega se uveli4il![]()
tai kato mi idva i zatova.taka4e sega sam pove4e i sutiena mi e leko malak
![]()
![]()
![]()
На мен гърдите ми започнаха да растът от много рано,още когато моите връстници бяха плоски(както се казва).Не се притеснявай,това че сега нямаш или са малки не означава че никога няма да имаш![]()
На 14 съм и не мога да се похваля с голям бюст.В сравнение със съученичките ми съм плоска като дъска.Не се притеснявам,пък и ако съм наследила гените на майка си няма и да стана с голям бюст
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Пфф аз имах вече в 6 клас![]()
ами започнаха леко на 12-13 май...сега съм на 14 и не са ми особено големи...надявам се скоро да ме изненадат и да започнат да растът по-обедително...![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
Ми определено имах тогава и сега пак растат но не чак толкова като преди смисъл вече са си перфектно оформенки![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
В момента съм на 13, не мога да определя дали са малки или големи за възрастта ми!85см ми е гръдната обиколко и са кръгли.И започнаха да растат от тази годин.Всъщност и от тази година сложих сутиен!
И аз съм такаПървоначално написано от foreverr
![]()
мм и аз съм наа 15 иии нямам нищо... Заа абсолютно всеки е различно! не трябва да се притесняваш и още по-малко трябва да ти пука![]()
BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! xD
Ами гърдите ми почнаха да растът , когато бях 5 клас , сега съм седми и продължават да растът(и да боже в скоро време да не спират) и сменям номера сутиена през месец...така че споко..
Значи, аз съм на 13 и моите гърди са прекалеееееено малки. И за сутиен не стават да Ви кажа! Но аз си слагам един сутиен който е по-мекичък и ги прави по големи, и се срамувам страшно много от това. Притеснявам се, че дори и като стана на 14-15 те ще останат на същото ниво![]()
Ям много и теглото ми е 42 килограма,но не успявам да надебелея и да ги напълня с нещо![]()