- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Побърквам се ..
Просто вече не се разбирам липсва ми момичето което обичам липсва ми повече от всичко незнам какво да правя без нея просто седа и се самосъжалявам промених се толкова много за няколко седмици че аз немога да е позная .. Все още я обичам и искам да е същата както преди .. много неща се промениха най-вече тя сега е с друг а аз немога да съм и само приятел толкова много я обичам .. искам да върна времето назад .. искам да оправя всичко дето направих обичам я много .. преди време я видях и седяхме двамата вечерта и аз съм я гушнал и тя само се обърна към мен и ми каза кажи ми какво за теб е любовта и аз и казах нямам представа все още не съм я изпитвал истински но искам да я изпитам с теб тогава за последен път говорих с нея .. виждам я тя само ми се усмихне и ме подмине ходи с друго момче и дедазнам сигурно е щастлива но мен ме боли толкова моменти сме преживели всичките ми приятели като тръгнах с нея ми казваха да се паза и да не и вярвам защото наранявала нейните приятелки и говореха същото за мен и така дори приятелите ни не искаха да сме заедно .. но ние бяхме напук на всичко и аз сгреших но я обичам по цял ден седя и си мисля за нея учим в едно училище спрях да хода на училище за да не я виждам немога да понеса това че ще я вида и няма да я прегърна и целуна .. незнам какво да правя никога не съм се чувствал така мислех че съм я забравил ноо ми липсва много искам пак да съм с нея та аз и носех цвете всеки ден написах и писмо .. и то не едно а няколко написах и стихове какво ли не промених се толкова много само и само да си я върна та аз съм тъп футболист кога ми е пукало толкова много за едно момиче .. незнам какво да правя ;(
Напълно те разбирам .. с няколко думи - подобна случка само, че през лятото .. но моя случай беше с пъти по-сложен .. незнам дали историята ти е същата като моята, но състоянието ти ми е познато до болка .. незнам чия грешка е довела до сегашното ти положение, но съвета ми е да я забравиш .. аз така напраих и сега не аз, а тя не може да ме забрави и постоянно ме търси .. дори е идвала да ме види на няколко пъти ..
хаха човек твърде много си я глезел ти си и омръзнал просто тва с писмата и стихотворенията е можело и без него за сега се стегни бъди силен и я забрави аз съм убеден че ще дойде време когато тя ще те потърси и на нея ще и е много по гадно отколкото сега на тебе
az tfa go napraih sled kato skusahme s pismata i glupostite haha 6ot ve4e neznaeh kak da si q vurna .. ;(
луда работа и аз се държах много добре сас момичето на което много обичах и стана като твоята история като гледам трябва да се държим малко по хладно кам момичетата(лично мнение) успех все пак![]()
am az ne se durjah tolko dobre s neq smisul normalno ne sym q glezel ili ne6to takova kakto trqbva tq vse mi hodeshe po guza samo 4e i izneverih i preebah ne6tata tq uj mi be6e prostila ama mn se promeni ii ;( sega q obi4am mnogOoooooo iskam si q az ne sum hodil na u4ili6te dosta vreme za6toto neiskam da q vijdam![]()
Ми спри наи добре с тия писма и тем подобни вече почни твоята игра ходи си на даскало не бъди мекошав не и показвай че ти е гадно заради нея направи се малко на газар да види тя че на тебе въобще вече не ти пука за нея може и да си я върнеш тва е най добрия вариант според мен
a be az sprqh sus si4ki teq ne6ta ve4e nehoda samo na dasklao izlizam si s fr-ta hodeh s edno momi4e do skoro ama prosto e taka za ednoto ebane i ve4e ne mi be6e interesno misleh 4e sum q zabravil noo kato q vidqh i kato me popita kakvo e liubovta za men i togava se zamislih mnogo.. prosto neznam po kuf na4in da se durja s neq i da q gledam kak se natiska po koridorite s novoto si gadje .. pff ne sym nekuf mazohist misleh 4e mi e se taq i otna4alo be6e to4no taka ama sega ;( kato q vida i mi stava tolko shibano prava se 4e mi e se taq za neq no nemoga da otida na u4ili6te ne smeqsamo na trenirovki hoda i minavam pokrai daskaloto 6ot to e do stadiona i teq ot moq otbor 6to ne idvash na u4ili6te gluposti i az samo opravdaniq si tursa 6ot .. ako kaja 4e e zaradi neq .. 6e e tupo
Абе ходи си на даскало ве човек и да я въждаш няма да и правиш впечетление че ти пука от нея иначе до никаде няма да я докараш и аз съм бил на твойто място и ти давам правилния съвет ходи си на даскало и се дръж се едно не ти пука за нея
prosto iskam ne6to da i kaja no neznam kakvoznam 4e i puka za men no nemoje da mi prosti iznevqrata i trqbva da i se izvinq li ddz az i se izvinih mn puti am trqbva da i kaja ne6to koeto 6te q nakara da se vurne pri men no nz ko e
![]()
Не си казал, това което трябва като те е попитала дали си изпитвал любот...Не точно, това което трябва, а това което е искала да чуе...Нали ги знаеш "жените"...Дай им храна,вода и комплименти![]()
...
П.С. не се превземай толкоз... чил ман чил
Madness is the gift, that has been given to me.
imala sam podobna sluchka samo deto az preebah neshtata kato povervah na ''priqtelkite mi''. po dobre q zabravi. nqma smisal da se izmachvash. znam che e trudno ama tva e nai dobroto reshenie. hodi si na daskalo i se pravi che ne q zabelqzvash.ako tq vse oshte ima neshto kam tebe se s neshto she go pokaje. ma do togava ima vreme shtot sam ubedena che nqma da ti e lesno. nujno ti e mn mn vreme...