Аз да попитам относно въпроса с цветните лещи.
Значи 1-во от къде и на какви цени мога да си взема...
Има ли нещо особено, което трябва да знам...
Иии понеже до сега не съм си взимала си мислих да си взема някви по- евтини на първо време, защото има голяма вероятност да си ги сложа точно 1 път... та някъде евентуално по- евтини да има... Не знам... Ще се радвам на всеки съвет и всяко мнение.
ох,мале.кой е казал,4е трябва да ми се молиш.едно "слу6ам/4ета" щеше по-нормално да прозву4и,както и да е.
1во окото е 4увствителен орган.с него шега не бива.ако смяташ да слагаш лещи,трябва да са ка4ествени.
2ро няма зна4ение веднъж или пет пъти ще ги сложиш,пак е риск.
и 3то за по-малко от 100 няма да намериш хубави лещи.
az nosq leshti po princip bezcvetni.. vednuj si vzeh sini za 80 lv i ne bqha nekachestveni ili neshto takova..za 3 meseca..drugo ako iskash da me pitash kazvai![]()
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
ем аз също нося лещи от около половин година...Знам едно местенце около сточна гара.Само трябва да ти кажа,че не става просто да идеш и да си купиш некви лещи и да си ги ръгнеш в окото-трябват отделно разтвори за почивстване(не искаш некви трохи в очите нали?!)и кутийка където да ги пребереш и друг разтвор в който да ги сложиш...абе мене всичко това ми излезе 110 лева(лещите ми са тримесечни)А и да не ти казвам ква борба пада с теа лещи...То да ги вкараш па да ги извадиш!Помисли добре преди да решиш окончателно![]()
![]()
Аз имам цветни лещи и съм много доволна. 45 лв мисля че беше едната общо 90 двере + разтвор (10лв малък;35 голям ако не се лъжа
) и контейнерчета които не са скъпи . До 5 лв дали имат и толкова..
Никога не съм имала проблеми със слагането и ваденето.. Първия път е само по кофти
![]()
Е някой хора сме малко по-сбъркани в ръцетеАз след 6 месеца употреба всеки път щом си слагам лещите настъпва Втората Световна!Мама каза,че съм звучала все едно ме колят...Все пак дано др имат повече късмет от мен
![]()
От 90 лв нагоре струват, ама не е препоръчително да си взимаш и да се съсипваш очите.Една фр си беше взела и казва, че е доста гадно докато ги слага, а и едното око я боли от тях.Все пак ти решаваш!![]()
отиваш на пазара на сергията и викаш : 'едни лещи моля'
за къв чеп са ви тия лещи ако нямате проблеми с деоптри не мога разбера.. толкова е неудобно, от най малкия дим и пушек ти се зачервяват очите. Кофти се слагат... падат. аве ташак раота, че и пари зимат... ако нямаш проблем с зрението не виждам смисъл
Отиди при очен лекар първо, защото може да не ти понасят на очите. Има лещи с различен % на съдържание на вода. Някои казват, че тези с по-голям процент са по-хубави, един човек, който се занимава с лазерна операция на очи пък ми заяви, че лещите "взимали" тази вода от окото и то се изсушавало. о.О Не знам кое е истина... на мен и двете ми звучат логично.![]()
Първо може да си вземеш лещи за месец или някво по-кратко време, в началото слагането е ужасно трудно... на мен ми трябваха по двайсетина минути на око.Та не искаш да си купиш някви за 50 лв. едната и да я скъсаш на 5тия ден, щото не си свикнала да си слагаш, нали? :Р
Моите лещи си ги взимам от една оптика на Попа, срещу някъв магазин за риба. Чувала съм, че Куупър Вижън са най-хубави, ама едната ми такава се скъса на втория ден.Не е като да съм я третирала зле, а както винаги, но все едно.
За малко над 60 лв. може да си вземеш много хубави лещи за цяла година.
Има разни цветни, дето са вече със страхотно покритие, али-бали разни... с тях не съм запозната, щото не са ми по джоба.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...