.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: Гримиране

Гримиране

Хей хора аз съм на 14. Та досега не съм се гримирала като хората. Слагам си коректор и балсам и това е. Дайте съвете с какво да почна. ПС: не искам тежък грим и тн
    Enjoy Life
    момиче съм!!

Мега фен
    Ами първо си почистваш хубаво лицето...После нанасяш спирала /да не е много фрапиращо/ малко основа /ако имаш, но иначе не е фатално/ ФДТ, после пудра, руж, светли сенки, с подходящ за очите ти цвят, и най-накрая си слагаш гланц или червило по твой избор дано съм помогнала
    запомни: всичко с мяра и по малко

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Ами първо си почистваш хубаво лицето...После нанасяш спирала /да не е много фрапиращо/ малко основа /ако имаш, но иначе не е фатално/ ФДТ, после пудра, руж, светли сенки, с подходящ за очите ти цвят, и най-накрая си слагаш гланц или червило по твой избор дано съм помогнала
    запомни: всичко с мяра и по малко

Аз ползвам пудра,спирала,молив и гланц чак сенки,фон дьо тен и руж е прекалено,ако е за през деня

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Град
    Sliven
    Сложи малко черен молив,сребристи сенки,малко спирала и безцветен гланц
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

Доколкото знам спиралата се слага на края (четох го в една книга за гримиране).

Иначе крем за лице, коректор, ФДТ може, но да не е много. Пудра също може, за по-завършен вид. Чак ружове и така нататък не мисля, че ти трябват. Даже и ФДТ може да не слагаш. Ако искаш можеш малко молив за очи и спирала. Мисля, че това е достатъчно Аз по принцип си слагам това, което съм написала, но понякога не слагам ФДТ и/или пудра.

Град
    в мислите му
    love^veselka - Оф, зависи от цвета
    През деня трябва да е по-изчистено и нежно
    Реално погледнато ако нямаш какво да скриваш не ти трябва фон дьо тен И ако не искаш руж не слагай, мисля, че първоначално ще ти е трудно с него. Спиралата ако се размаже някъде взимаш клечка за уши мокриш я и изтриваш.

След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]

Ммм...аз лично си подчертавам очите с черен молив и малко спирала и си и гланц ест.А ако ще излизам вечер слагам и малко сенки,но за през деня няма смисъл според мен

Град
    blg
    emm dosta iz4erpatelni otg samo da dopalnq ako nablegne6 na o4ite sas pove4ko 4eren moliv i spirala ustnite savsem leko s balsam ili ne6to prozra4no kakto i obratnoto ako nablegne6 na ustnite po leko s o4ite ai uspex4eta

na men maika mi mi kaza 4e 4erniq moliv e za pod4ertavane na o4ite i trqbava da se sldaga ve4er kato izliza6 noa z si slagam fdn,pudra za po zavur6en vid moliv4e i glanc no sq kato za emo si dirq 4erni senki :P

Цитирай Първоначално написано от F@ntom4e
    na men maika mi mi kaza 4e 4erniq moliv e za pod4ertavane na o4ite i trqbava da se sldaga ve4er kato izliza6 noa z si slagam fdn,pudra za po zavur6en vid moliv4e i glanc no sq kato za emo si dirq 4erni senki :P

Ще те съветвам да не си взимаш черни сенки на Голдън роуз. Гадни са

Само гланц забравих да добавя Ама може и само с балсам да си останеш

Много зависи...
    За 14 годишно момиче, едва ли ходиш по разни заведения вечер, така че по-скоро ще ти кажа за ежедневен грим, който можеш да носиш примерно когато си на училище, с приятели и т.н.
    Примерно някакви сенки... тук зависи какъв ти е тена на лицето, но по-скоро нещо по-светло, да речем зеленичко, синьо или някакво бледо розово например.
    И гланц, примерно розов или светло червен. Зависи искаш ли да си личи грима и както казах от самия ти тен.
    Руж не мисля, че ти трябва, но ако слагаш сложи малко, едва забележимо.
    И фон дьо тен на 14 не ти трябва. В крайна сметка той се използва за прикриване на недостатъци, а ти такива едва ли имаш. Но все пак си вземи не повече от 1 тон по-тъмен...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Аз си слагам малко фон дио тен,очна линия или молив(зависи от случая),светли сенки,спирала и гланц.Цветът на сенките и на гланца да не е много ярък и фрапиращ.Бебешко розово,небесно синя,млечно зелено засенки и бледо розово за устните.Успех..............

Мега фен
    сребърните сенки са трепач
    а какъв цвят са очите ти?!
    хихих...на зелено-сини много отиват /моите са такива, очите де / айде късмет

Град
    V.Tyrnovo
    abe hora vie pove4eto q orisuvahte mn
    Az sega stm na 17 i si slagam fon dio ten(ne vinagi) moliv,spirala i glanz
    A kato bqh na 14 si slagah spirala i prozra4en glanc! mislq 4e e dostaty4no i 6te si e mn hubava taka Ina4e e sme6no
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

az vseki den si slagam o4na liniq ne vi li kefi?mn qko stava

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne sym syglasna s mneniata na momichetata predi men... Ne mislq che na momiche na 14 mu e nujno da si tormozi liceto s fon dio ten ili pudra... Kakto kaza Wrathchild te se izpolzvat za prikrivane na nedostataci a ne vijdam edna detska mlada koja kakvo se nalaga da prikriva... Mojesh da si slojish spirala i cheren moliv... Kakto i nqkakv rozov glanc za ustni... Ako iskash mojesh i nqkakvi senki za ochi da si slojish....

vseki den ne e nujno da si slaga6 fon dio ten no za diskoteka naprimer e zadaljitelno

значи аз съм руса със сини очи; така значи гланц (безцветен), молив и спирала и може би някакви сини сенки смятата ли че ще е добра комбинация?; за през деня става въпрос
    Enjoy Life
    момиче съм!!

Ами и без сини сенки , ако хванеш цаката на якото гримиране с молив ще си си добре.

Аз съм на 15 и общо взето това слагам ( кестенява коса , пъстри очи - почти зелени с леко кафяво )

Слагам си малко коректор или ФДТ под очите ( имам леки сенки ). На устните безцветен или светъл балсам за устни , а тъй като очетата ми са големи , мацам молив и отгоре и отдолу , като той обикновено е черен , но понякога тъмно зелен. Ако нещо съм станала бледа , малко пудра за да оправя калпавото си гримиране и съм готова

Ако ще излизам някъде вечерта вече си правя по-тежък грим. Мен ми отива опушения , затова слагам тъмни сенки ( сиво - черни ) и такааа Да не забравя спиралата за вечерта

И едно трикче : ако искаш устните ти да изглеждат по-секси , си сложи пудра и след това гланца. Така стават по плътни
    I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
    Music's the reason why I know time still exists ...

а и да ви питам колко гора долу пари ще ми вземат за: сенки. молив, спирала и гланц?
    Enjoy Life
    момиче съм!!

Ами това зависи от марките на гримовете

Моето балсамче е на Нивея - 5 лв закръглено. Гланца ми е на Голден Роуз в тубичката - мисля че беше 3 и 50. Молива ми си е най-обикновен и е купуван отдавна , тъй че нз колко точно е( мисля че беше около 2-3 лв ) Спирала ми свърши и сега ще си купувам нова Тя вече гледам да е по-скъпичка , че да не вземе нещо да ми окапят миглите от боклуци За сенките - каквито си харесаш , всякакви цени има ( ако си купиш от най-ефтините спирала и сенки ще платиш общо за всичко около ... 15-16 лв. )

За ФДТ , пудра , руж , коректор и тн. мазила давам повечко пари , защото искам да са по-качествени , иначе ми излизат разни пъпчици. Надявам се да съм помогнала.
    I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...

и последно с какво да си махна сенките; молива и спиралата когато искам ?
    Enjoy Life
    момиче съм!!

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ne sym syglasna s mneniata na momichetata predi men... Ne mislq che na momiche na 14 mu e nujno da si tormozi liceto s fon dio ten ili pudra... Kakto kaza Wrathchild te se izpolzvat za prikrivane na nedostataci a ne vijdam edna detska mlada koja kakvo se nalaga da prikriva... Mojesh da si slojish spirala i cheren moliv... Kakto i nqkakv rozov glanc za ustni... Ako iskash mojesh i nqkakvi senki za ochi da si slojish....
    Напълно съм съгласна

Цитирай Първоначално написано от cute_mimi
    и последно с какво да си махна сенките; молива и спиралата когато искам ?
    Ами с тоалетно мляко или друг почистващ препарат ( моето гелче за пъпки почиства и грима )

А иначе ти препоръчвам да си вземеш и някакви мокри кърпички ( бебешки най-добре , че не вредят на кожата) , че докато свикнеш с молива и всичко друго , да ти е по-лесно да се изчистиш Става и с намокрена клечка за ухо.

vzemi si losion za po4istvane na grim ot oriflame na men mnogo mi haresva kak po4istva i ima hubav aromat mai ne beshe i sk1p

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си