.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: Гримиране

Град
    нА deT’ M? VuDџ’ t ЦайSИtE
    хора съгласна съм с вси4ки но преди спиралата се слагат сенките ина4е миглите ти побеляват ина4е и аз спирала молив сенки гланзц наи важно и тъи
    ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
    (\(\
    (':'=)
    (')('')

Ами то от повече няма нужда Колкото да се подчертаят очите и устните.

И за да не пускам нова тема ще попитам тук ( надявам се авторката да не се разсъдри ) Момичета , знаете ли колко струва една извивачка за мигли ( да не е от най-най-скъпите ) и от къде мога да си купя
    I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
    Music's the reason why I know time still exists ...

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от <<SilVer>>

И за да не пускам нова тема ще попитам тук ( надявам се авторката да не се разсъдри ) Момичета , знаете ли колко струва една извивачка за мигли ( да не е от най-най-скъпите ) и от къде мога да си купя
    az sam vijdala po 2 lv ot po4ti vseki kozmetio4en magazin

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    Цитирай Първоначално написано от <<SilVer>>

az sam vijdala po 2 lv ot po4ti vseki kozmetio4en magazin
    И аз нещо такова бях чула , ама понеже нямах време ... Мерси за инфото
    I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Ами първо си почистваш хубаво лицето...После нанасяш спирала /да не е много фрапиращо/ малко основа /ако имаш, но иначе не е фатално/ ФДТ, после пудра, руж, светли сенки, с подходящ за очите ти цвят, и най-накрая си слагаш гланц или червило по твой избор дано съм помогнала
    запомни: всичко с мяра и по малко
    Да,бе,основа,пудра,руж...сич и тия лайна за...лек грим?
    И бай дъ уей спиралата не се ли слага накрая?

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Ами първо си почистваш хубаво лицето...После нанасяш спирала /да не е много фрапиращо/ малко основа /ако имаш, но иначе не е фатално/ ФДТ, после пудра, руж, светли сенки, с подходящ за очите ти цвят, и най-накрая си слагаш гланц или червило по твой избор дано съм помогнала
    запомни: всичко с мяра и по малко
    Да,бе,основа,пудра,руж...сич и тия лайна за...лек грим?
    И бай дъ уей спиралата не се ли слага накрая?
    Хъх то тогава тежкия грим нз кво е ... сигурно включва силикон , изкуствени вежди и прочие Иначе да - спирала се слага най-накрая - след пудрата , молива и грима. Може ли да ми обясниш как ще си сложиш хубаво молив , ако вече имаш спирала ... то ще се размаже

значи неска си купих спирала, молив, и гланц. Гланца е супер ама молива много болеше докато си го слагах та се отаказах. Въпроса е че само с гланц и спирала не ми стои много добре просто защото имам огромни сенки под очите. Кажете някои як молив или там давайте други съвети
    Enjoy Life
    момиче съм!!

spored men po dobre si vzemi o4na liniq 4erna estestveno mn gotino stoi i se po4istva po-lesno ot moliva i vajnoto e 4e se slaga otvanka i nqma da te boli i da se naprqga6 da si barka6 v okoto

Супер фен Аватара на Qnchety
    Аз също съм на 14. Препоръчвам ти да не ползваш фондьотени, пудри и такива работи, щоту една фр ползва и не изглежда мн хубаво малко момиче с 1 тон грим. Аз лично си слагам само гланц, молив и понякога спирала и светли сенки

добре начи слагам си гланц след тва очна линия след тва спирала като трите са задължителни и след тва сенки (ма не е задължително); пс препоръчайте очно линия
    Enjoy Life
    момиче съм!!

Цитирай Първоначално написано от cute_mimi
    добре начи слагам си гланц след тва очна линия след тва спирала като трите са задължителни и след тва сенки (ма не е задължително); пс препоръчайте очно линия
    Мен пък с молив ми е по-лесно Просто не трябва да натискаш толкова и ще се оправиш Иначе очна линия не ти препоръчвам ако не си много опитна със слагането , тъй като тя е с мека четка или е прекалено течна , та на мен , дето уж всеки ден си слагам по нещо на очите , ми е трудно Нз може и само аз да съм саката

А за сенките - и аз ги имам , като понякога са повече ... тогава си мацвам малко коректор и то се оправя.

по4ни с молив и спирала.Щом ползва6 фон дио тен,ползвай и пудра

a kakva marka spirala polzvate?za6toto sega sam s edna ot oriflame ama ne6to ne mi haresva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си