- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гримиране
хора съгласна съм с вси4ки но преди спиралата се слагат сенките ина4е миглите ти побеляват ина4е и аз спирала молив сенки гланзц наи важно и тъи
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
Ами то от повече няма нуждаКолкото да се подчертаят очите и устните.
И за да не пускам нова тема ще попитам тук ( надявам се авторката да не се разсъдри) Момичета , знаете ли колко струва една извивачка за мигли ( да не е от най-най-скъпите ) и от къде мога да си купя
![]()
![]()
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Music's the reason why I know time still exists ...
az sam vijdala po 2 lv ot po4ti vseki kozmetio4en magazinПървоначално написано от <<SilVer>>
И аз нещо такова бях чула , ама понеже нямах време ... Мерси за инфотоПървоначално написано от GaBiIi__
![]()
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Да,бе,основа,пудра,руж...сич и тия лайна за...лек грим?Първоначално написано от Emo Doll
И бай дъ уей спиралата не се ли слага накрая?
Хъх то тогава тежкия грим нз кво е ... сигурно включва силикон , изкуствени вежди и прочиеПървоначално написано от Madness
Иначе да - спирала се слага най-накрая - след пудрата , молива и грима. Може ли да ми обясниш как ще си сложиш хубаво молив , ако вече имаш спирала ... то ще се размаже
![]()
значи неска си купих спирала, молив, и гланц. Гланца е супер ама молива много болеше докато си го слагах та се отаказах. Въпроса е че само с гланц и спирала не ми стои много добре просто защото имам огромни сенки под очите. Кажете някои як молив или там давайте други съвети
Enjoy Life
момиче съм!!
spored men po dobre si vzemi o4na liniq 4erna estestveno mn gotino stoi i se po4istva po-lesno ot moliva i vajnoto e 4e se slaga otvanka i nqma da te boli i da se naprqga6 da si barka6 v okoto![]()
Аз също съм на 14. Препоръчвам ти да не ползваш фондьотени, пудри и такива работи, щоту една фр ползва и не изглежда мн хубаво малко момиче с 1 тон грим. Аз лично си слагам само гланц, молив и понякога спирала и светли сенки![]()
добре начи слагам си гланц след тва очна линия след тва спирала като трите са задължителни и след тва сенки (ма не е задължително); пс препоръчайте очно линия
Enjoy Life
момиче съм!!
Мен пък с молив ми е по-лесноПървоначално написано от cute_mimi
Просто не трябва да натискаш толкова и ще се оправиш
Иначе очна линия не ти препоръчвам ако не си много опитна със слагането , тъй като тя е с мека четка или е прекалено течна , та на мен , дето уж всеки ден си слагам по нещо на очите , ми е трудно
Нз може и само аз да съм саката
![]()
А за сенките - и аз ги имам , като понякога са повече ... тогава си мацвам малко коректор и то се оправя.![]()
по4ни с молив и спирала.Щом ползва6 фон дио тен,ползвай и пудра
a kakva marka spirala polzvate?za6toto sega sam s edna ot oriflame ama ne6to ne mi haresva![]()