Просто незнам какво става,просто неискам момчета неискам гадже или нещо такова.Има едно момче с което преди се занимавах(Иво) за една година тръгнахме няколко пъти и късахме защото се познаваме от доста години и ни беше странно.Брат му е най-хубавото момче тука в квартала и преди бях ходила с него и затова трябваше да се крием с Иво за да не разбере брат му.Не че на брат му .. му пукаше още за мен нито на мен за него но бяхме приятели.А пък и Иво е колкото мен на години и е некфо странно да хода с някой колкото мен отделно той е братовчед на най-добрата ми приятелка и по цял ден е в тях защото тя има брат и се са заедно.Един ден отивам аз до тях и виждам Иво и почваме си говорим нещо и пак почнахме се занимаваме но нещо неискам нямам представа защо.. момчето е много хубаво и много момичета го харесват само че той си седи се тука в квартала учи си в кварталното училище а аз почти не си седа тука и той ми вика аз откъде да знам ти какво правиш през деня и аз еми хода на училище и винаги се караме много го харесвах и все още имам някфа тръпка към него но всички не спират да ми говорят за него без най-добрата ми фр защото вика той ми е братовчед прави квото искаш няма да ви се бъркам.. Вчера гаджето на мойта приятелка имаше РД и всички некфи пием смеем се некфо яко и има едно момче дето мн се харесваме с него и некфи такива се забиваме само че идва Иво и аз като го видях и спрях да се занимавам с другото момче и цяла вечер с Иво си говорим тфа онова гушкаме се .. спах с него.. (не сме правили секс) само се гушкахме такива беше супер яко но нямам представа защо не го искам и не е само той нито едно момче неможе да ми хване окото и да ме накара да почна само за него да мисля.. незнам защо е така но много се нервирам защото е тъпо така .. зарибявам се с момчета виждам че вече всичко е станало некфо сериозно и до там спирам всякакви контакти с това момче незнам защо .. възможно ли е да съм безчувствена или просто ме е страх да обичам?