- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- даите мнение плс!!!
значи има едно момиче което страшно много харесвам но я срещам само в автобуса непозната е за мен но много искам да я заговоря но мисля че ще изглежда глупаво просто ей така да отида и да и кажа здр как се казваш.искам съвет какво да направя.благодаря за помощта.
Ако се е регистрирала в някой сайт просто от сайта си поговори с нея и в автобуса я заговори![]()
Амии ако слуша музика, питай я какво слуша. Може да ви се отвори тема за разговор.. ако не, кажи и нещо умно/остро, някоя мъжка реплика нямате ли си?
Я ще чакам да видя момчетата какво ще кажат, но аз съм сигурна, че би ме впечатлило нещо набрежно, ненатрапничево и в същото време нещо свежо и..хм.. абе нещо сладко
:P
![]()
това бих направил но аз имам предвид като за най-първи път да и кажа нещо. тва не ми се струва нормално просто да отида при нея и да и кажа ква музика слушашПървоначално написано от KiFy
da to4no tova trqbva da napravi66 :P
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Първоначално написано от Jo®K@tA
Хм.. ами не знам, ама това с музиката е добро.. и малко усмивки като вложиш, аз бих се впечатлила, защото си е много небрежно някой сладур идва и те пита нали... А и първо може да я погледаш нещо, да и се усмихнеш, да те забележи (ако до сега не те е
)..
ne mislq, 4e ako ot purviq put i poiska6 tela ili skype 6te i napravi6 dobro vpe4atlenie. prosto otidi do neq i q pitai kude u4i ...i nqkakvi takiva ne6ta i postepenno kato se opoznaete moje6 da razpitva6 za drugo![]()
Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.
В никакъв случай не прави тва по горе написаното щото веднага тя ще разбере че я харесваш !!! разучи я намери някакъв начин да се свържеш с нея по нета ако ли не ти трябва някакъв точен момент за да я заговориш
Първоначално написано от Black_Devil
Да и аз така мисля.. за разговора - без skype и телефон.. за първи разговор не е на добре, даже е дразнещо някакъв непознат като иска твърде много![]()
мисля да и кажа че от доста време се засичаме в автобуса и бих искал да се запознаем.добре ли е??![]()
samo ne se pritesnqvai i ne zaekvai yjasno t1po se poly4ava![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Супер еПървоначално написано от KiFy
![]()
Животът е адът описан в Библията!
обезателноПървоначално написано от KiFy
![]()
![]()
Ще следа новините, да знаеш
и успех
![]()
![]()
а и още един въпрос по-добре ли ще е ако не я питам още на първия разговор дали си има гадже?Първоначално написано от KiFy
![]()
i az mislq 4e tova koeto kaza KiFy e nai dobre da napravi6a dali si ima gadje .. nepremenno pitai da ne stane kofti
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Щом пътувате в един автобус защо например някой ден не седнеш до нея и понякога темите за разговор си идват от самосебе си.например как съседа те е ядосал или нали знаеш,че най-универсалната тема за запознанство.понякога е тъпо ама...става...
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
spored men i kaji "ti si ebasi qkata pi4ka i sega ako nese zabie6 s men" tova 1 priqtel postoqno go rasi 1/3 mu vrazvaopredeleno ima t`pi momi4eta
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
А, моля.. гаджетата ( и въпросите за такива), по нататъка.. нека се заговорят хората първо и ще видим после
![]()
. Jo®K@tA, утре цялостен репортаж да дадеш
![]()
![]()
![]()
ми начи казах и това което мисля и тя в началото ме попита защо съм заговорил точно нея а не примерно някое друго момиче и аз и казах че я намирам за много сладка и доста привлекателна и почнахме да си говорим за даскало и за други неща и мисля че мина добре.Първоначално написано от KiFy
![]()
Йее, браво, мъжки, само така!![]()
![]()
Сигурна съм, че те е харесала
. Щом сте се заговорили, имаш екстра прогрес
. А какво ти каза, като се разделихте :P :P ?