.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

даите мнение плс!!!

значи има едно момиче което страшно много харесвам но я срещам само в автобуса непозната е за мен но много искам да я заговоря но мисля че ще изглежда глупаво просто ей така да отида и да и кажа здр как се казваш.искам съвет какво да направя.благодаря за помощта.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ако се е регистрирала в някой сайт просто от сайта си поговори с нея и в автобуса я заговори

Амии ако слуша музика, питай я какво слуша. Може да ви се отвори тема за разговор .. ако не, кажи и нещо умно/остро, някоя мъжка реплика нямате ли си? Я ще чакам да видя момчетата какво ще кажат, но аз съм сигурна, че би ме впечатлило нещо набрежно, ненатрапничево и в същото време нещо свежо и..хм.. абе нещо сладко :P

Цитирай Първоначално написано от KiFy
    Амии ако слуша музика, питай я какво слуша. Може да ви се отвори тема за разговор .. ако не, кажи и нещо умно/остро, някоя мъжка реплика нямате ли си? Я ще чакам да видя момчетата какво ще кажат, но аз съм сигурна, че би ме впечатлило нещо набрежно, ненатрапничево и в същото време нещо свежо и..хм.. абе нещо сладко :P
    това бих направил но аз имам предвид като за най-първи път да и кажа нещо. тва не ми се струва нормално просто да отида при нея и да и кажа ква музика слушаш

emi idi i i kaji:zdr az zabelqzah te ot izvesno vreme i misl

da to4no tova trqbva da napravi66 :P
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Цитирай Първоначално написано от Jo®K@tA
    това бих направил но аз имам предвид като за най-първи път да и кажа нещо. тва не ми се струва нормално просто да отида при нея и да и кажа ква музика слушаш

Хм.. ами не знам, ама това с музиката е добро.. и малко усмивки като вложиш, аз бих се впечатлила, защото си е много небрежно някой сладур идва и те пита нали.. . А и първо може да я погледаш нещо, да и се усмихнеш, да те забележи (ако до сега не те е )..

ne mislq, 4e ako ot purviq put i poiska6 tela ili skype 6te i napravi6 dobro vpe4atlenie. prosto otidi do neq i q pitai kude u4i ...i nqkakvi takiva ne6ta i postepenno kato se opoznaete moje6 da razpitva6 za drugo
    Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    В никакъв случай не прави тва по горе написаното щото веднага тя ще разбере че я харесваш !!! разучи я намери някакъв начин да се свържеш с нея по нета ако ли не ти трябва някакъв точен момент за да я заговориш

Цитирай Първоначално написано от Black_Devil
    ne mislq, 4e ako ot purviq put i poiska6 tela ili skype 6te i napravi6 dobro vpe4atlenie. prosto otidi do neq i q pitai kude u4i ...i nqkakvi takiva ne6ta i postepenno kato se opoznaete moje6 da razpitva6 za drugo

Да и аз така мисля.. за разговора - без skype и телефон.. за първи разговор не е на добре, даже е дразнещо някакъв непознат като иска твърде много

мисля да и кажа че от доста време се засичаме в автобуса и бих искал да се запознаем.добре ли е??

мисля да и кажа че от доста време се засичаме в автобуса и бих искал да се запознаем.добре ли е??

Ами, да, да . Не е лошо :P

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    samo ne se pritesnqvai i ne zaekvai yjasno t1po se poly4ava
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Цитирай Първоначално написано от my baby love
    samo ne se pritesnqvai i ne zaekvai yjasno t1po se poly4ava

А така, добър съвет

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Ами, да, да . Не е лошо :P
    Супер е

Животът е адът описан в Библията!

Айде, нападай тигре утре и да пишеш какво е станало :P :P

обезателно

обезателно
    Ще следа новините, да знаеш и успех

обезателно
    Ще следа новините, да знаеш и успех
    а и още един въпрос по-добре ли ще е ако не я питам още на първия разговор дали си има гадже?

i az mislq 4e tova koeto kaza KiFy e nai dobre da napravi6 a dali si ima gadje .. nepremenno pitai da ne stane kofti
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Щом пътувате в един автобус защо например някой ден не седнеш до нея и понякога темите за разговор си идват от самосебе си.например как съседа те е ядосал или нали знаеш,че най-универсалната тема за запознанство.понякога е тъпо ама...става...
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    spored men i kaji "ti si ebasi qkata pi4ka i sega ako nese zabie6 s men" tova 1 priqtel postoqno go rasi 1/3 mu vrazva opredeleno ima t`pi momi4eta
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

А, моля.. гаджетата ( и въпросите за такива ), по нататъка.. нека се заговорят хората първо и ще видим после . Jo®K@tA, утре цялостен репортаж да дадеш

А, моля.. гаджетата ( и въпросите за такива ), по нататъка.. нека се заговорят хората първо и ще видим после . Jo®K@tA, утре цялостен репортаж да дадеш
    ми начи казах и това което мисля и тя в началото ме попита защо съм заговорил точно нея а не примерно някое друго момиче и аз и казах че я намирам за много сладка и доста привлекателна и почнахме да си говорим за даскало и за други неща и мисля че мина добре.

ми начи казах и това което мисля и тя в началото ме попита защо съм заговорил точно нея а не примерно някое друго момиче и аз и казах че я намирам за много сладка и доста привлекателна и почнахме да си говорим за даскало и за други неща и мисля че мина добре.

Йее, браво, мъжки, само така! Сигурна съм, че те е харесала . Щом сте се заговорили, имаш екстра прогрес . А какво ти каза, като се разделихте :P :P ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си