.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Какви превръзки използвате в училище

abe momi4eta kvi prevrazki polzvate kogato ste na daskalo 6tot e mn gadno da sedi6 45 min sednala i kato stane6 poznaite kvo stava ujas!naprao mi pisna kajete ne6to po dobro pls poprincip polzvam Always i Everbel no ako ima po dobri kazvaite

Т.7 от правилника!
    swords1010

Супер фен
    Аз комбинирам. Ползвам тампон и по-малка превръзка за всеки случай. Така съм хиляди пъти по-спокойна.

Супер фен
    Град
    Панацея
    и аз така
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Нямам училищни и вкъщни превръзки Целодневно съм си с Always Ultra Тампони само лятото
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

на мен никога не ми се е случвало да ми протече превръзката, може би на теб ти тече по-силно иначе аз ползвам през цялото време Everbel tresbien normal или light

Град
    Русе
    Аз ползвам само Аlways normal и съм много доволна от тях
    ...

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Az polzvam always ultra ot dosta godini ve4e i sym mn dovolna ot tqh

Град
    Bulgaria
    аз също ползвам Everbel и съм доволна
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

аз използвам always от първия път вече 4 години и съм мн доволна,но ако си като майка ми нз.на нея и тече много на веднъж и нищо не и помага
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Ами аз си използвам само олеис ултра или на бройка-ако ти е проблем, че в даскало се цапаш си взимай от олеис ултра нощните-те са наистина огромни и няма как да се изцапаш с тях а и сега вече олеис са в нова опаковка и са малко по различни

Град
    RuSe
    Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Аз комбинирам. Ползвам тампон и по-малка превръзка за всеки случай. Така съм хиляди пъти по-спокойна.
    +1 и аз така
    А иначе,ако нямам тампон,ползвам нощна превръзка(:

a kakvo mislite za Always Fresh tiq aromatiziranite men mn me kefqt dovolna sam ot tqh

В даскало ползвам такива каквито ползвам попринцип - always!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ami predstavi si kakvito i v kashti
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от State oF MinD
    на мен никога не ми се е случвало да ми протече превръзката, може би на теб ти тече по-силно иначе аз ползвам през цялото време Everbel tresbien normal или light

+1-dovolna s1m..
    To love is easier than to prove your love!!!

Цитирай Първоначално написано от SweEety
    a kakvo mislite za Always Fresh tiq aromatiziranite men mn me kefqt dovolna sam ot tqh
    Aми хубави са, но не е добре да се прекалява с ароматизираните превръзки ! Може да си докараш някоя инфекция или най-малкото накакви пъпчици!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    aз ли4но не понасям превръзките,ползвам тампони OB Pro Comfort normal, не ги заменям за ни6то на света

Фен
    Град
    вкъщи :)
    ми то зависи колко ти е силно....де да знам
    ако е много силно си вземи някакви нощни за там или....нещо такова
    аз иначе си използвам едни и същи и за в училище и за вкъщи
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Izpolzvai tamponi i aways za da si sigurna i da nqma6 nepriatni iznanedi. I no6tnite pr sa dobri no mislq 4e parviq variant e po nadejden

аз комбинирам тампони (предпочитам да не са български) и превръзки (най-вече always)
    SMILE FOR ME NOW

Аз си използвам Aways независимо дали съм в кащи или в училище.Доволна съм от тях

Супер фен Аватара на Sarabi
    Кви ти превръзки, тампони са му майката .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

mai naistina 6te mina na tamponi 4e tiq no6tnite prevrazki naprao ne gi ponasqm

BeBoNcHeTo Пуснато на: Съб Мар 01, 2008 7:57 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Аз си използвам Aways независимо дали съм в кащи или в училище.Доволна съм от тях

+1

Вече много рядко използвам превръзки,с тампони цикъла ми мина направо неусетно.Но преди използвах Everbel, защото са по малки като размер от Always или поне така съм забелязала.Но ако ти тече толкова силно използвай нощни,като памперс са, но вероятността да ти протече е минимална.Другия вариант е тампон и превръзка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си