- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какви превръзки използвате в училище
abe momi4eta kvi prevrazki polzvate kogato ste na daskalo 6tot e mn gadno da sedi6 45 min sednala i kato stane6 poznaite kvo stava ujas!naprao mi pisna kajete ne6to po dobro pls poprincip polzvam Always i Everbel no ako ima po dobri kazvaite
Т.7 от правилника!
swords1010
Аз комбинирам. Ползвам тампон и по-малка превръзка за всеки случай.Така съм хиляди пъти по-спокойна.
![]()
и аз така![]()
Първоначално написано от Say It Right
Нямам училищни и вкъщни превръзкиЦелодневно съм си с Always Ultra
Тампони само лятото
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
на мен никога не ми се е случвало да ми протече превръзката, може би на теб ти тече по-силноиначе аз ползвам през цялото време Everbel tresbien normal или light
![]()
Аз ползвам само Аlways normal и съм много доволна от тях
...
Az polzvam always ultra ot dosta godini ve4e i sym mn dovolna ot tqh![]()
аз също ползвам Everbelи съм доволна
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
аз използвам always от първия път вече 4 години и съм мн доволна,но ако си като майка ми нз.на нея и тече много на веднъж и нищо не и помага![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Ами аз си използвам само олеис ултра или на бройка-ако ти е проблем, че в даскало се цапаш си взимай от олеис ултра нощните-те са наистина огромни и няма как да се изцапаш с тяха и сега вече олеис са в нова опаковка и са малко по различни
![]()
a kakvo mislite za Always Fresh tiq aromatiziranite men mn me kefqt dovolna sam ot tqh![]()
![]()
ami predstavi si kakvito i v kashti![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от State oF MinD
+1-dovolna s1m..
To love is easier than to prove your love!!!
Aми хубави са, но не е добре да се прекалява с ароматизираните превръзкиПървоначално написано от SweEety
! Може да си докараш някоя инфекция или най-малкото накакви пъпчици!
aз ли4но не понасям превръзките,ползвам тампони OB Pro Comfort normal, не ги заменям за ни6то на света
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
ми то зависи колко ти е силно....де да знам
ако е много силно си вземи някакви нощни за там или....нещо такова
аз иначе си използвам едни и същи и за в училище и за вкъщи
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
Izpolzvai tamponi i aways za da si sigurna i da nqma6 nepriatni iznanedi. I no6tnite pr sa dobri no mislq 4e parviq variant e po nadejden
аз комбинирам тампони (предпочитам да не са български) и превръзки (най-вече always)
SMILE FOR ME NOW
Аз си използвам Aways независимо дали съм в кащи или в училище.Доволна съм от тях
Кви ти превръзки, тампони са му майката.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
mai naistina 6te mina na tamponi 4e tiq no6tnite prevrazki naprao ne gi ponasqm![]()
BeBoNcHeTo Пуснато на: Съб Мар 01, 2008 7:57 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Аз си използвам Aways независимо дали съм в кащи или в училище.Доволна съм от тях
+1![]()
Вече много рядко използвам превръзки,с тампони цикъла ми мина направо неусетно.Но преди използвах Everbel, защото са по малки като размер от Always или поне така съм забелязала.Но ако ти тече толкова силно използвай нощни,като памперс са, но вероятността да ти протече е минимална.Другия вариант е тампон и превръзка.