.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Ем аз също съм комбинирала тампон и превръзка,но сега има едни нови Always и от тях съм мн доволна

kvi sa tiq novite ?ne sam gi probvala

ами слагам тампон преди даскало и след 4-я час го махам и оставам с превръзка... използвам Aways.. и до сега не ми се е случвало да има гафове....да чукна на дърво, както се казва
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Цитирай Първоначално написано от SweEety
    kvi sa tiq novite ?ne sam gi probvala
    Ами новите са почти същите като старите(само съм ги виждала ама не съм ги пробвала щото още не ми е дошло) - опаковката им е същата само онадписа олеис ултра е малко по различен и превръзката самата е в малко по различна опаковчица иначе вътре са почти същите-синята им система е малко по различна

Ето го и как е наdписа на новите олеис ултра(иначе опаковката е същата само надписа е различен) http://www.always.com

Аз съм си с Always и съм доволна...

аз винаги си слагам по две aways normal вкъщи а на даскало си слагам по две aways от лилавичките (все им забравям името )

kak taka po dve be olee to mn neudobno pak i sig si li4i

Цитирай Първоначално написано от baby_girl_vn
    аз винаги си слагам по две aways normal вкъщи а на даскало си слагам по две aways от лилавичките (все им забравям името )
    Aле ти луда ли си-то по две ще стои като памперс и ще си личи!!!!!!!!!!!!!! не вярвам нещо лъжеш!

ааааааа как така по две не е възможно сигурно ужасно си личи и въобще не е удобно

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Аз пък ползвам тампони и си ги сменяма на 3 часа и никви проблеми нямам

ами значи има едни "Joley" дето съм ползвала и не бяха зле .. ползвала съм always и нощни и нормални,също съм мн доволна,а сегааа има едни оранжевички always детооо мн ме кефят и са ми супер удобни..а тампони съм слагала само 1,започваха с Т..ноо аз попринцип с тампон не мога..

Цитирай Първоначално написано от ghostwisper
    ами значи има едни "Joley" дето съм ползвала и не бяха зле .. ползвала съм always и нощни и нормални,също съм мн доволна,а сегааа има едни оранжевички always детооо мн ме кефят и са ми супер удобни..а тампони съм слагала само 1,започваха с Т..ноо аз попринцип с тампон не мога..
    та викаш хубави са тия joley че аз са чудих дали да ги пробвам

Nai-dobre e da kombinira6 tampon i prevrazka.Ako ne polzva6 tamponi to izpolzvai no6tnite na everbel
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от ivkaa
    Nai-dobre e da kombinira6 tampon i prevrazka.Ako ne polzva6 tamponi to izpolzvai no6tnite na everbel
    е защо на евербел та те са толкова малки че ще протечеш отвсякъде според мен по-добре нощните на Always

Цитирай Първоначално написано от kateto_sladkata
    Цитирай Първоначално написано от ivkaa
    е защо на евербел та те са толкова малки че ще протечеш отвсякъде според мен по-добре нощните на Always
    E въпроса не е към мен, но на всеки цикъла е различен-на някои е слаб, на други среден, а на трети силен!Нейния явно е по-слаб и за това използва на евърбел!А аз също използвам олеис, но от normal ili light .Иначе с нощните мога да карам цял един ден и затова и не си ги купувам

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Always rlzzz!

Град
    старчески дом
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Аз ползвам само Аlways normal и съм много доволна от тях

На мен лично ми харесват Aways ароматизираните и съм много доволна от тях!
    Не Се МиСлЯ За ВеЛикА, щОтУ нЕ СъМ, Не ХвЪрЧа В ОблАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа.ПоНяКоГа ГрЕшА, Но пРиЗнАвАм ГрЕшКиТе Си, СъЖаЛяВаМ За НяКоИ нЕщА, Но НиЩо нЕ мОгА Да ПрОмЕнЯ, Не СтЕ ЗаДЪлЖеНи Да мЕ хАрЕсВаТе, ВсЕКи Си ИмА МнЕнИе [!]

Цитирай Първоначално написано от Lov3_!s_7h3_anSw3r
    На мен лично ми харесват Aways ароматизираните и съм много доволна от тях!
    на мен също казват че не трябва да се използват ароматизирани защото имало опасност от инфекции но аз почти всеки път използвам много повече ме кефят от обикновените

Град
    Sofia
    Аз си ползвам тампони,ама за по сигурно си слагам и такива ежедневни превръзки,и така съм 100% сигурна че няма да имам проблеми с протичането...

аз използвам паломито защото като съм с евърбел имам чувството че всичи знаят че съм с превръзка :P

Супер фен Аватара на zoreto
    Как точно тая тема изрови бе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си