- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какви превръзки използвате в училище
Ем аз също съм комбинирала тампон и превръзка,но сега има едни нови Always и от тях съм мн доволна![]()
kvi sa tiq novite ?ne sam gi probvala![]()
![]()
![]()
![]()
ами слагам тампон преди даскало и след 4-я час го махам и оставам с превръзка... използвам Aways.. и до сега не ми се е случвало да има гафове....да чукна на дърво, както се казва
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Ами новите са почти същите като старите(само съм ги виждала ама не съм ги пробвала щото още не ми е дошло) - опаковката им е същата само онадписа олеис ултра е малко по различен и превръзката самата е в малко по различна опаковчица иначе вътре са почти същите-синята им система е малко по различнаПървоначално написано от SweEety
![]()
Ето го и как е наdписа на новите олеис ултра(иначе опаковката е същата само надписа е различен) http://www.always.com
Аз съм си с Always и съм доволна...
аз винаги си слагам по две aways normal вкъщи а на даскало си слагам по две aways от лилавичките (все им забравям името![]()
![]()
)
kak taka po dve be olee to mn neudobno pak i sig si li4i![]()
![]()
![]()
Aле ти луда ли си-то по две ще стои като памперс и ще си личи!!!!!!!!!!!!!! не вярвамПървоначално написано от baby_girl_vn
нещо лъжеш!
![]()
ааааааа как така по две не е възможно сигурно ужасно си личи и въобще не е удобно
та викаш хубави са тия joley че аз са чудих дали да ги пробвамПървоначално написано от ghostwisper
![]()
Nai-dobre e da kombinira6 tampon i prevrazka.Ako ne polzva6 tamponi to izpolzvai no6tnite na everbel
![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
е защо на евербел та те са толкова малки че ще протечеш отвсякъде според мен по-добре нощните на AlwaysПървоначално написано от ivkaa
![]()
![]()
E въпроса не е към мен, но на всеки цикъла е различен-на някои е слаб, на други среден, а на трети силен!Нейния явно е по-слаб и за това използва на евърбел!А аз също използвам олеис, но от normal ili lightПървоначално написано от kateto_sladkata
.Иначе с нощните мога да карам цял един ден
![]()
![]()
и затова и не си ги купувам
![]()
Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
На мен лично ми харесват Aways ароматизираните и съм много доволна от тях!![]()
![]()
![]()
Не Се МиСлЯ За ВеЛикА, щОтУ нЕ СъМ, Не ХвЪрЧа В ОблАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа.ПоНяКоГа ГрЕшА, Но пРиЗнАвАм ГрЕшКиТе Си, СъЖаЛяВаМ За НяКоИ нЕщА, Но НиЩо нЕ мОгА Да ПрОмЕнЯ, Не СтЕ ЗаДЪлЖеНи Да мЕ хАрЕсВаТе, ВсЕКи Си ИмА МнЕнИе [!]
на мен също казват че не трябва да се използват ароматизирани защото имало опасност от инфекции но аз почти всеки път използвам много повече ме кефят от обикновенитеПървоначално написано от Lov3_!s_7h3_anSw3r
![]()
![]()
Аз си ползвам тампони,ама за по сигурно си слагам и такива ежедневни превръзки,и така съм 100% сигурна че няма да имам проблеми с протичането...
аз използвам паломито защото като съм с евърбел имам чувството че всичи знаят че съм с превръзка :P