- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момиче МЕЧТА ...
ами кои са перфектните мерти за момиче според вас момчета ....опишете момичето мечта за вас коса крака дупе гърди и всичко за което се сетите![]()
![]()
![]()
juhjkjkk
1-темата не е за тука
2-тъпо е да имаш някъф фетиш.Така ще е по-трудно да намериш момчето или момичето за себе си
3-има безброй такива теми
Такова момиче не съществува. Не е хубаво да си роматик![]()
Първоначално написано от Say It Right
90/60/90
Скоро четох една приказка на едно детенце и едно определение ми се запечета в мозъка... "тя беше по красива от самата зора, очите и бяха бистри като планинско поточе, косата и все едно изтъкана от златни нишки.. а щом тя се усмихна слънцето позеленя от завист..."
ай ся си търси приказното момичесамо където в днешно време момчетата гледате не усмивката на която и слънцето би завидяло, а прословутите 90/60/90...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Дам. Повечето момчета сега са така...Първоначално написано от sladko_dete
20/120/200![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Кое какво означаваше?Първоначално написано от bibo
Като ги гледам тея цифрички усещам нещо ГОЛЯМО..![]()
Хах...според мене няма ''перфектно момче/момиче''...Когато си истински влюбен в някой,това не е защото притежава мерки 90/60/90...![]()
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
Хам.......... момиче мечта казваш.... Ми това е момичето което харесвам, което обичам.Нали знаеш обичаш ли някой той за теб става съвършен независимо от недостатъците му..... Т'ва си мисля аз...![]()
Всяка мисъл за теб се превръща в сълза, всяка сълза ми спира дъха...
Големи сте материалисти! Не е важен външния вид , а вътрешната красота!!!!
... За жалостПървоначално написано от lizzard_92
Животът е адът описан в Библията!
Защо като казвате момиче мечта имате впредвид гърдите,задните части и въобще само външния вид?Да,хубаво е гаджето ви е да е хубаво,но пък си мисля,че главното,което трябва да гледаме в един човек е това дали характерите си пасват,отношението и такива неща...![]()
xaxaxxaxaxaxaxaxaxaxxa
Takova neshto perfektno momi4e ili perfektno mom4e nqmaaaaaaaaaaaaaaa ! tva sa pulni zabludi na nqkoi poburkan!![]()
![]()
+111Първоначално написано от kifla
![]()
![]()
![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls