.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    4esno da ti kaja ne bih priela s s supermodel da tancuvm, taikato sma zaeta...... no ne tva ima6e vruzka s vuprosa ti taa tuk ne stava duma za li4ni vzaimootno6eniq, a za tva sa slu6a6 i da se vuzhi6tava6 na nqkoi zaradi tova koeto e ot vutre! az ne izbiram fr tata si po tva dali sa 90 60 90....razbira6 li me? dori v gadjeto mi naposledno mqsto sam oburnala vnimanie na vun6niqt vid!moje bi az sam si takava, nz moe mnenie!

pak i hubavo,da viknat edin moden kritik da gi obsujda za drehite..... kvi sa tiq izcepki deto pravi funki? 4e toi po dobre li e ot tqh?
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Малка си,а света е гаден- сори. Имах в предвид с въпроса си,че хората предимно гледат ВЪНШНИЯТ ВИД и най- после вс останало.
    Гадно но факт.На който не му харесва да се застреля.В такова време живеем.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    sigurno e taka jivota e gaden da..

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    Уфф...

напротив!Външността е СУПЕР ВАЖНА!Ако някоя 100 кг личност/да го кажа/ тръгне да пее,дори да е 2рата Селин Дион - дали много хора ще и обърнат внимание?
    Така..много се говори за СВЕТОВНИ ЗВЕЗДИ!Я ми кажете една ДЕБЕЛА звезда от световната сцена?Не говоря за оперното пеене и др подобни..
    Уф,боли ме глава ,не ми се обяснява ,но знайте че БЕЗ ВИЗИЯ няма на къде да ходи никой!
    ivana!

световна звезда?

БЕЗ ВИЗИЯ?
    Angie Stone... И не се дръвчи толкова

Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    Уфф...

напротив!Външността е СУПЕР ВАЖНА!Ако някоя 100 кг личност/да го кажа/ тръгне да пее,дори да е 2рата Селин Дион - дали много хора ще и обърнат внимание?
    Така..много се говори за СВЕТОВНИ ЗВЕЗДИ!Я ми кажете една ДЕБЕЛА звезда от световната сцена?Не говоря за оперното пеене и др подобни..
    Уф,боли ме глава ,не ми се обяснява ,но знайте че БЕЗ ВИЗИЯ няма на къде да ходи никой!
    ivana!

световна звезда?

БЕЗ ВИЗИЯ?
    Angie Stone... И не се дръвчи толкова

коя си ти да ми казваш как да се държа?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    jurito e pod sqkakva kritikaaaa weee da gi eba u smotanqcite i keadrarnicite osobeno toq fanki i onq flegmati4niq pak onaq kadrevata shte q izpravq na barzo pak 4algadjiikata eeeeeeee ****** mislqt se za veliki i ma4kat samo4ustvieto na horataaaa pf minalata godina misleh 4e slavi e jestok i gaden no sravnenie s tui slavi e
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Там,където мъртвите птици пеят...
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    jurito e pod sqkakva kritikaaaa weee da gi e** u smotanqcite i keadrarnicite osobeno toq fanki i onq flegmati4niq pak onaq kadrevata shte q izpravq na barzo pak 4algadjiikata eeeeeeee ****** mislqt se za veliki i ma4kat samo4ustvieto na horataaaa pf minalata godina misleh 4e slavi e jestok i gaden no sravnenie s tui slavi e
    подкрепям поне да бяха малко по-тактични

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    jurito e pod sqkakva kritikaaaa weee da gi e** u smotanqcite i keadrarnicite osobeno toq fanki i onq flegmati4niq pak onaq kadrevata shte q izpravq na barzo pak 4algadjiikata eeeeeeee ****** mislqt se za veliki i ma4kat samo4ustvieto na horataaaa pf minalata godina misleh 4e slavi e jestok i gaden no sravnenie s tui slavi e
    Някои хора просто забравят от къде са тръгнали

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker

онзи ДЕБЕЛИЯТ реално погледнато нямаше гласови данни!
    а според теб, мислителке, той как разбра това без да го е чул... Да не е ТЕЛЕПАТ Хората отиват там, пеят и ги оценяват.. как оня малоумник ше каже така... първо че не е главата на журито, а Казасян е главния... той има решаващата дума... ти нещо не си наясно май
    Оня ,за да е там не е малоумник..пести си речника,за другаде.
    Да , мислителка съм,какъв ти е проблема относно това?
    И не бтв,не е телепат,ОНЯ се върна и показа че няма и капка гласови данни.И кво?
    И би ли ми показал къде пише че Казасян е ГЛАВАТА/хахаха/ на журито?Да не би Казасян да го хареса?

мързи ме да ровя във ВиБокса за тва..
    ами ясно колко си наблюдателна... на Казасян гласа е 2 точки... Добро утро, Америка...
    и ти май не си наясно ко говориш? оня дебеличкия може и вместо да пее да плюе охлюви ама фънки няма как да разбере преди да го чуе... плюс това момчето е там да си изпее песента и да си замине най-малкото а той му отнема и това право...
    Доказа че мислиш! Браво

онзи ДЕБЕЛИЯТ реално погледнато нямаше гласови данни!
    а според теб, мислителке, той как разбра това без да го е чул... Да не е ТЕЛЕПАТ Хората отиват там, пеят и ги оценяват.. как оня малоумник ше каже така... първо че не е главата на журито, а Казасян е главния... той има решаващата дума... ти нещо не си наясно май
    Оня ,за да е там не е малоумник..пести си речника,за другаде.
    Да , мислителка съм,какъв ти е проблема относно това?
    И не бтв,не е телепат,ОНЯ се върна и показа че няма и капка гласови данни.И кво?
    И би ли ми показал къде пише че Казасян е ГЛАВАТА/хахаха/ на журито?Да не би Казасян да го хареса?

мързи ме да ровя във ВиБокса за тва..
    ами ясно колко си наблюдателна... на Казасян гласа е 2 точки... Добро утро, Америка...
    и ти май не си наясно ко говориш? оня дебеличкия може и вместо да пее да плюе охлюви ама фънки няма как да разбере преди да го чуе... плюс това момчето е там да си изпее песента и да си замине най-малкото а той му отнема и това право...
    Доказа че мислиш! Браво
    ходи се лекувай и после пиши плз.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ice_Queen_ , ти без да се зъбиш явно не можеш... Като не ти отърва, не се заяждай

Ice_Queen_ , ти без да се зъбиш явно не можеш... Като не ти отърва, не се заяждай
    аз си казах мнението,той се заяде.

Mnogo mi e interesno koi 6te e idola?????? Koi 6te e s perfiktna figura nalojena ot anoreksi4nite top zvezdi, koi 6te ima perfektna koja, kosa i nokti i koi 6te ima plasti4nost na tqloto kato na Madona? I nai-vajnoto: koi 6te ima glas za milqrdi?????????
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на EarthShaker
    а като не можа да ми отговориш адекватно с доводи изкара 1 клишенце от баницата с късмети

а като не можа да ми отговориш адекватно с доводи изкара 1 клишенце от баницата с късмети
    а може би просто си ми под нивото и не искам да се занимавам с теб?!!!!!!!!!!!!!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    а може би просто си ми под нивото и не искам да се занимавам с теб?!!!!!!!!!!!!!
    nz za6to si tolova otricatelno nastroena?kvo ti stava 4e se zaqjda6? a tozi ti primer s svetovnite zvezdi ne e hi4 umesten, za6toto sam dale4e ot misalta 4e bg musik idol 6te stane svetovna zvezda! za6to da ne bi nevena da e stanala svetovno izvesna? tq dori na 1 viq kasting be6e proskubana v glavata ,ama ima glas... i premina po natataka. sled koeto est se podobri i viziqta i i o6te endo dopulnenie, za svetovnite zvezdi se grijat 100 4oveka sa kosa,manikur,koja,obleklo..... stailing kato cqlo? taka 4e hi4 nedei da kazva6 4e vanq kostova ne e primer ,ivana ne eprimer, ili nai malko arita franklin!

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    entre el mar y una estrella...
    Нормално е ако искаш да си Идол да имаш не само глас, но и визия иначе кой ще си сложи в стаята твой плакат?Примера може да е много повърхностен, обаче тук говорим за музикален идол, а не просто за певец, защото да - може да си дебел или сляп и да си певец, да си известен, да те харесват, но тук се търси типичната комерсиална звезда - слабичка, модерна, общо взето като сички по Мтиви там Риана и мн мн други - има си някъв пакет от качества и едното не върви без другото, когато става дума за комерсиалните певци
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ok,ne mi se spori s predobedeni hora

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен
    Град
    Своге
    emi mnogo qsno,4e trqbva da ima hubava viziq ebati,i az sum debela,ama sum napulno suglasna s jurito.Kakvi sa tiq svinki kude se qvqvat Tva trqbva da e idola na Bulgariq trqbva da ima hubavo tqlo i estestveno prekrasen glas.
    i taq predi da se e qvila na kastinga edin mesec predi tova trqbva6e da pomisli za figurata si!Funki o6te v na4aloto kaza 4e svine da ne mu se qvqvat
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Айде стига си говорете на шапките. Визията продава.Те не търсят най-добре пеещия човек,търсят съчетания на глас и визия.Колкото до това че са били много гадни..А вие какво си мислите,че музикалната индустрия ще ги галят с перце и ще са тактични..пф..А Фънки не го гледайте,той е добър в това което прави,той е музикант,не певец,освен това не се е явил за Music Idol,че да ги сравнявате..

Ще се покажат пред цяла България ... Сигорно не е пеела "велико" щом не са я взели .Виж как приеха Деница - Тя бееше добре
    И аз си мисля , че всички пеят хубаво от мюзик айдъл , ама не съм експерт и не разбирам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си