.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Град
    София, Стрелбище

момичета помощ :D

имам проблем - защо всички момичета, които познавам винаги, когато покажа, че имам привличане към някоя и каня да излезем и т.н. всички ми казват, че повече ме ценят като приятел т.е. мн тактично отказване не 1 ми е отказвала по този начин и ми е интересно защо :P
    незнам аз наистина винаги се опитвам като са в трудни моменти да им помогна с каквото мога (поне на най-близките де) може ли да го тълкуват по друг начин - че се правя нарочно, за да ги сваля или нещо такова... възможно ли е да съм толкова грозен, че да не искат заради това да тръгнат с мене

та въпроса ми е към момичетата - от какво се получава това ?

Снайперист на свободна практика

Супер фен
    Защото не ги привличаш физически, а духовно. Успели са да те опознаят, харесваш им като характер, точно момче си => добър приятел, но в никакъв случай гадже. Ах да, само да те светна - трудно ще си хванеш за гадже някоя твоя близка приятелка. Затова се откажи, бъди лошо момче и се занимавай с пикли 2-3 год по-малки от тебе...Айде

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Защото не ги привличаш физически, а духовно. Успели са да те опознаят, харесваш им като характер, точно момче си => добър приятел, но в никакъв случай гадже.
    Именно - правиш им добро впечатнелие като приятел. Бях в подобна ситуация: харесваше ме момче, което аз смятах за много добър приятел и го отрязах, просто не го възприемах като нещо повече. В твоя случай е същото

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Ami az nesym syglasna mnogo s po-gorniq komentar.Da privlekatelni sa "lo6ite mom4eta" no men li4no me privli4at dotam samo za da se zagledam v tqh i dori nemoga da si pomislq da ima ne6to pove4e m/u nas.Az li4no mnogo haresvam mom4eta koito te razbirat i sa sposobni da ti pomognat s ne6to.Nemoga da kaja za6to sa ti kazvali tova drugite momi4eta.Na men mi se e slu4valo da mi predlagat moi priqteli i sa im otkazvala po tozi na4in,prosto za6toto naistina gi 4uvstvam kato priqteli i ni6to pove4e...

Re: момичета помощ :D

Цитирай Първоначално написано от BG_Sniper
    имам проблем - защо всички момичета, които познавам винаги, когато покажа, че имам привличане към някоя и каня да излезем и т.н. всички ми казват, че повече ме ценят като приятел т.е. мн тактично отказване не 1 ми е отказвала по този начин и ми е интересно защо :P
    незнам аз наистина винаги се опитвам като са в трудни моменти да им помогна с каквото мога (поне на най-близките де) може ли да го тълкуват по друг начин - че се правя нарочно, за да ги сваля или нещо такова... възможно ли е да съм толкова грозен, че да не искат заради това да тръгнат с мене

та въпроса ми е към момичетата - от какво се получава това ?
    Шото си педал,за тва.Мекотело.Третират те като няква играчка.Заеби ги,почни да се държиш така,че те да те канят на среща,не ти.
    Ти си добро момче

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от zay4e
    Ami az nesym syglasna mnogo s po-gorniq komentar.Da privlekatelni sa "lo6ite mom4eta" no men li4no me privli4at dotam samo za da se zagledam v tqh i dori nemoga da si pomislq da ima ne6to pove4e m/u nas.Az li4no mnogo haresvam mom4eta koito te razbirat i sa sposobni da ti pomognat s ne6to.Nemoga da kaja za6to sa ti kazvali tova drugite momi4eta.Na men mi se e slu4valo da mi predlagat moi priqteli i sa im otkazvala po tozi na4in,prosto za6toto naistina gi 4uvstvam kato priqteli i ni6to pove4e...
    Ти си така, но има още стотици момичета които търсят в тях нещо повече от заглеждане

Шото си педал,за тва.Мекотело.Третират те като няква играчка.Заеби ги,почни да се държиш така,че те да те канят на среща,не ти.
    Ти си добро момче
    Добре казано

Град
    Монтана
    Според мен просто се сприятеляваш прекалено много с тях,а не трябва,което естествено не значи да се държиш като дупе.Имам предвид дръж се добре говорете си,но не ги съветвай,не ги отешавай,не има обяснявай неща от рода на "Той не те заслужава забрави го",защото ако се държиш така има 2 вариянта или да те сметнат за педал или да решат,че им правиш мили очички,за да ти е по-лесно да ги свалиш.

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    амии ако се страхуваш, че е въпрос на "хубост" постни снимка да те видиме

макар че според мен не е това... Аз лично на много чаровни и готини момчета съм отказала по тази причина, не защото не съм ги харесвала, а, защото съм била влюбена в друг. Не точно влюбена но... Представени по друг начин, нещата изглеждат така- когато 2 човека "се обичат" и единия срещне по- красив... Не зарязва любовта си...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Co0kIe
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Защото не ги привличаш физически, а духовно. Успели са да те опознаят, харесваш им като характер, точно момче си => добър приятел, но в никакъв случай гадже.
    Именно - правиш им добро впечатнелие като приятел. Бях в подобна ситуация: харесваше ме момче, което аз смятах за много добър приятел и го отрязах, просто не го възприемах като нещо повече. В твоя случай е същото
    +1

приятелството е нещо важно за момичетата и явно не те приемат за нещо повече от приятел, а и дори да те приемат щом имате хубаво приятелство, ще е тъпо да го развалите по тоя начин...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    като се запознаеш с едно момиче не чакай твърде много да и кажеш да излезнете на кафе щот после ставаш приятел като те опознаят твърде много

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    като се запознаеш с едно момиче не чакай твърде много да и кажеш да излезнете на кафе щот после ставаш приятел като те опознаят твърде много
    Вии тук добре му го казахте, но... Аз не мисля, че гаджето ти е човек, с когото само се прегръщате, "мляскате", *б*те ...Преди всичко трябва да е и приятел...човек, на когото можеш да разчиташ ...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Prekaleno mnogo sa te opoznali i za tva te iskat kato fr a ne kato gadje...predstavi si 4e tragne6 s nqkoq ot tqh i sled vreme se skarate za ne6to i krai 6e te zagubi i kato gadje i kato fr...moje bi za tva ne iskat obvarzvane...btw i az sam taka s edno mom4e prosto ne iskam obavarzvane za6toto si mi e frend4e

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Prekaleno mnogo sa te opoznali i za tva te iskat kato fr a ne kato gadje...predstavi si 4e tragne6 s nqkoq ot tqh i sled vreme se skarate za ne6to i krai 6e te zagubi i kato gadje i kato fr...moje bi za tva ne iskat obvarzvane...btw i az sam taka s edno mom4e prosto ne iskam obavarzvane za6toto si mi e frend4e

хай Чес лонг тайм ноу си

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    хай Чес лонг тайм ноу си
    Време беше да се "завърна"

Хай

пиши скайп на ЛС да си лафим някой път

Народа го е казал "Станеш ли с момиче приятел , за повече не мисли"

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    пиши скайп на ЛС да си лафим някой път

Аз не съм много по лафенето, а и микрофона ми се *бава па и не ми трябва

Относно коментара на NightGuardian :
    отговор: Освен, ако момичето не си е набелязало момчето преди това...и се е сприятелила с него, "защото има цел..."

sluchvalo mi se e mn dobri moi priqteli da mi se svalqt a az da si gi imam za bratq i chestno da ti kaja tve e qko otblaskvashto.ili lubovta ili priqtelstvoto

Цитирай Първоначално написано от satity
    sluchvalo mi se e mn dobri moi priqteli da mi se svalqt a az da si gi imam za bratq i chestno da ti kaja tve e qko otblaskvashto.ili lubovta ili priqtelstvoto

Няма нужда да се повтярам...
    Просто е: Върни една страничка назад и прочети коментара ми

Защото не ги привличаш физически, а духовно. Успели са да те опознаят, харесваш им като характер, точно момче си => добър приятел, но в никакъв случай гадже. Ах да, само да те светна - трудно ще си хванеш за гадже някоя твоя близка приятелка. Затова се откажи, бъди лошо момче и се занимавай с пикли 2-3 год по-малки от тебе...Айде
    Изцяло сам сагласна с това мнение ! Или бади гадняр за да те искат или ще си приятел

Град
    Валхала
    Щото си добро момче и тей като вече си близък приятел с даденото момиче,тя не иска да те изгуби като такъв!Стани "bad boy" и ше видиш ефекта
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

Цитирай Първоначално написано от Chess
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Вии тук добре му го казахте, но... Аз не мисля, че гаджето ти е човек, с когото само се прегръщате, "мляскате", *б*те ...Преди всичко трябва да е и приятел...човек, на когото можеш да разчиташ ...
    И аз така мисля, но момичетата явно искат или едното или другото...
    Не го разбирам това...
    Престанете с коментарите от сорта на ''стани ''BAD BOY'' и ще видиш резултата'', или други глупости...
    Не бързай с гаджетата - ще се намери момичето, което ще те хареса такъв, а не ''Bad boy'' и ще ти е много по-хубаво с нея!

Цитирай Първоначално написано от Ендо
    Щото си добро момче и тей като вече си близък приятел с даденото момиче,тя не иска да те изгуби като такъв!Стани "bad boy" и ше видиш ефекта
    Ти, като си толкова отворен имаш ли си СЕРИОЗНО гадже и колко време ходите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си