.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    това което момичетата ти казават е по скоро с под текс "неискам да изляза с теб но не се обиждай" колкото до това че си мил с тях мен лично също би ми изградило само приятелски чувства
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

ох господиииии само ми падни и ще те обичам вечно

Град
    София, Стрелбище
    мерси за съветите :P

живи и здрави

Снайперист на свободна практика

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Хмм, тая тема ми напомня на излиянията на един фр... Да не си него?

Град
    София, Стрелбище
    не съм него... предполагам ..

Снайперист на свободна практика

znam mn dobre za kvo govorite .nai dobriq mi fr ot1,2 godini vednuj mi spodeli 4e mnoo me haresva i az prostoooo se vtre6tih vuob6te ne go o4akvah ...takti4no go otrqzah no ottogava ne e su6toto ve4e ne sme dori fr tva e spr kofti ...ama az prosto tvurde mn go cenqh kat fr za da riskuvam da se naranim vzaimno kat gajeta tva su6to e mn vajno da uspee6 da zadurji6 momi4eto kat fr makar 4e sled takova priznanie e mn trudno

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от Chess
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    като се запознаеш с едно момиче не чакай твърде много да и кажеш да излезнете на кафе щот после ставаш приятел като те опознаят твърде много
    Вии тук добре му го казахте, но... Аз не мисля, че гаджето ти е човек, с когото само се прегръщате, "мляскате", *б*те ...Преди всичко трябва да е и приятел...човек, на когото можеш да разчиташ ...
    Да, иначе си е чисто физическо използване!

Има и др. Мен ме харесва 1 мом4е. Изглежда страхотно. Мил, забавен, умен и вс вс добродетели. Аз в никакъв слу4ай не бих тръгнала с него, защото не бих си позволила да изгубя такъв страхотен 4овек като приятел. Все пак вс си има край, а после никога не е същото

А, и др. Въпреки 4е мом4ето е мн хубаво, да не кажа красиво, просто ме привли4а др тип- дълги коси, загадъ4на физиономия...

Та пусни пик4е, щом те интересува дали проблемът е във вън6ността ти. Ако не иска6 във форума, пусни ми л.с. Мога да ти кажа какво да оправиш по себе си( профил Изкуство бях)

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си