- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичета помощ :D
това което момичетата ти казават е по скоро с под текс "неискам да изляза с теб но не се обиждай"![]()
![]()
колкото до това че си мил с тях мен лично също би ми изградило само приятелски чувства
![]()
![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
мерси за съветите :P
живи и здрави![]()
Снайперист на свободна практика
Хмм, тая тема ми напомня на излиянията на един фр... Да не си него?![]()
не съм него... предполагам ..![]()
Снайперист на свободна практика
znam mn dobre za kvo govorite .nai dobriq mi fr ot1,2 godini vednuj mi spodeli 4e mnoo me haresva i az prostoooo se vtre6tih vuob6te ne go o4akvah ...takti4no go otrqzah no ottogava ne e su6toto ve4e ne sme dori fr tva e spr kofti ...ama az prosto tvurde mn go cenqh kat fr za da riskuvam da se naranim vzaimno kat gajeta tva su6to e mn vajno da uspee6 da zadurji6 momi4eto kat fr makar 4e sled takova priznanie e mn trudno![]()
Да, иначе си е чисто физическо използване!Първоначално написано от Chess
Има и др. Мен ме харесва 1 мом4е. Изглежда страхотно. Мил, забавен, умен и вс вс добродетели. Аз в никакъв слу4ай не бих тръгнала с него, защото не бих си позволила да изгубя такъв страхотен 4овек като приятел. Все пак вс си има край, а после никога не е същото![]()
А, и др. Въпреки 4е мом4ето е мн хубаво, да не кажа красиво, просто ме привли4а др тип- дълги коси, загадъ4на физиономия...
Та пусни пик4е, щом те интересува дали проблемът е във вън6ността ти. Ако не иска6 във форума, пусни ми л.с. Мога да ти кажа какво да оправиш по себе си( профил Изкуство бях)