- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искат ЖЕНИТЕ .. :D
Абе хора .. имате ли отговор на въпроса какво искат женитеПорових са в нета и разбрах че някаф учен 40 години търсил отговор на това и накрая се отказал
Дали вие имате отговор ?
![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Жените искат някой мачо да им тегли 1 ГОЛЯМ ХУЙ В ГЪЗА
Не може да разбереш какво иска 1 човек, ако той не знае какво иска. Разбираш ли - това теоретически и практически е невъзможно.
Жалко значи учения си е похабил 40 години напразно![]()
![]()
![]()
ЛЮБОВ
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Първоначално написано от AnIcHkAtA
Не Всички !
![]()
Именно!Първоначално написано от Alabalaportokala
Не Съм Съгласен .. Въпроса ми беше какво искат момичетата а не момчетатаПървоначално написано от MindYourMind
![]()
Първоначално написано от fr3e_s7yle
Истинските момичета искат любов а заблудените кучки искат 1 голям хуй в гъза
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Дее*а значи заблудените са достаПървоначално написано от AnIcHkAtA
напоследък сао такива ми са случват
![]()
Въпроса ти беше какво искат жените, а не какво искат момичетата и ако си мислиш че жените не искат точно това лъжеш се. Не ги подценявай и не се заблуждавай че под невинната усмивка стои примерна жена. Доста големи мръсници са жените само да им дадеш терен за изяваПървоначално написано от fr3e_s7yle
![]()
![]()
Значи виж сега. Знаменателя е под числителя. Мисля че ние слагаме жените под общ числителПървоначално написано от State oF MinD
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми защото е така веее мацкааа. Щото ти като станеш дърта кукумявка на 40 и ще ти се иска младо и свежо жребче. Ще искаш хубаво , стегнато пишле , а не увяхнало като на съпруга ти. Че и спори !!!111![]()
Защо не ? Въпроса ми е какво искат .. то е ясно че не всички искат едни и същи неща но все пак имат и общи желания. Примерно няма мъж който да не иска топла вана след страстен сексПървоначално написано от State oF MinD
![]()
Абе темата трееше да е "Какво НЕ искат жените"![]()
Всяка мисъл за теб се превръща в сълза, всяка сълза ми спира дъха...
^^ми мисля, че знаменателите се привеждат под НОК, а не числителите бе пичПървоначално написано от Alabalaportokala
:P ...хаха еми нз нз още не съм станала дърта кукумявка
![]()
Както и да е... това беше в кръга на шегата^^ми мисля, че знаменателите се привеждат под НОК, а не числителите бе пич![]()
Въпроса е не Какво искат,а КАКВО НЕ ИСКАТ ЖЕНИТЕ.....казвам го като жена![]()
![]()
Тфа ми прозвуча доста егоистичноПървоначално написано от Angel_kiss
нали знаеш как се казва на жени които искат всичко - ку*ви
![]()
И детенцето от рекламата на банка ДСК ли е ку*ва?Първоначално написано от fr3e_s7yle
![]()
аааааааааа не.....просто обясни ми коя жена не иска дрешките на друга,тялото на трета и прическата на пета,обувките на 10-та....или даже мъжа на 15-таПървоначално написано от fr3e_s7yle
Тва не е курвенско....тва са нещете,които искат жените....
Пфф стига ве .. не ме разочаровайте .. надявах се че се някаде има момиче което да е просто .. различна от всички вас .. но яфно .. всички са просто една илюзия ..![]()
Жените и те незнаят какво искат никога не им стига каквото получат.
Примерно не правете грешката да излизате с момиче да си купува дрехиголяма грешка е
Да мн са яки тия дето не им пука как изглеждатПървоначално написано от fr3e_s7yle
![]()
Искат да спрат тапите теми : "Какво искат жените/мъжете" ...
Писал съм го и в друга тема...ще го напиша и тук :
Всеки човек е различен и иска различни неща...Не ви ли стана ясно бе хора !? Айде престанете... Поне, ако си нямате друга работа пост-нете по хубава тема...![]()
Madness is the gift, that has been given to me.