- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво искат ЖЕНИТЕ .. :D
Интересна темичка!Аз съм момиче и не знам какво искам![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Мене пък друго ми е интересно .. да отговори 1 жена на този въпрос .. 0баче там е въпроса че и те не знаят ..![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ако някой знаеш да са се изписали томове с книги ве4е.тва е като да те питам на колко светлинни години има друга цивилизация.можеш ли да ми отговориш?...съмнявам се![]()
Аз примерно искам точно едно определно момче,разбира се точно това което немога да имам![]()
Мии.... Аз съм момче и пак незнам какво искам![]()
според мен искат разбирателство, сигорност, любов, СЕКС, и пак разбирателство
П.С.някоя от шумен ако иска х у * междо з1бите да пи6е :Д:Д:Д
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Аз пък знам точно какво искамПерфектен живот с любимия човек, семейство и щастлив живот
Много ли е?
Да, знам, че е
![]()
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
жените искат да бъдат глезени и да им се обръща внимание![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
А може би това,което разбираш под перфектен живот,не е особено постижимо...Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
![]()
![]()
Let the beats control your soul...
според мен 90% искат да намерят човекът с парите и готина кола , а едва 10% търсят любов и романтика (връзка съществуваща на база чувства) но сега като се замисля май даже са по-малко от 10%
ако приеме, че това което искат е това, което ще ги направи доволни - няма такова нещо!!
... и те така
съгласна съм.вродено ни е (не нас жените,а на нас хората) щом полу4им нещо да искаш друго и да не оценявам това,което имаме.а ако искам нещо прекалено дълго,накрая тва искане се превръща в жив спорт,само и само да ни е в ръцете!Първоначално написано от gostut
лошо много лошо е товаПървоначално написано от sapphirr
Ем не си само ти,почти всички от твоята порода,не са наясно какво искат.Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
Поне при мен,вечният проблем е,че искам нещо,после го получавам,и си казвам "Защо съм го искала това,като можех да пойскам,нещо много повече".
Моят отговор е,че жените искат невъзможни неща!
Тъй 'кат гледам....жените искат да ги искат....![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Очевидно това е въпросът на века.
И очевидно е обречен да остане неотговорен.
Важеното е ти кво искаш кат не ти изнася теглиш шута аамаха.
Малко любов и внимание..
Ммм...какво искат жените?Може би...ЗооЛогическа градинаягуар в гаража,лисица на врата,тигър в леглото и едно магаре,което да пла6та всичко това...
тъпо е ама..като се замисля май наистина от тва се нуждае една жена+ЛЮБОВ :P
На такава долна кучка която чака наготово й е нужен и един як бой за накрая...Първоначално написано от pepita87
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Mngoo ne6ta!
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Интересни отговори, НО това не е достатачно .. още има![]()
![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Ами, да ти кажа няма отговор...![]()
Като ме питат какво искам, казвам "не знам".Е, в доста случаи си казвам.![]()
Не Искам Много... Искам Всичко!!!![]()