- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Помогнете да спасим живот!!!
И к'во ше направиш?
Нещо ще промениш ли?!
хахахха да не говорим, че те съберат ли се на глутница ще те видим с камъните, великия...
Обожавам форумните герои, умници и биячи.. обожавам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Кучета на глутница не се унищожават с камъни. Ще ида при бащата да взема личното му оръжие. Лошото е, че някои нервнопаралитични газове например не им действат. Та затова с малокалибрено е най-удачно и евтино (скъпа амуницията, ей). Малокалибрените ръчни оръжия (с ръчно презареждане) нямат проблем да стрелят с евтините български 22 милиметрови. Полуавтоматичните като пистолетите например не могат да закачат празната гилза и остава в цевта - неприятно. Ама отидеш - сложиш някакво полуразвалено месо или кило бял дорб някъде и от терасата - като на стрелбище, ама мишените бягат.Първоначално написано от Lady Death
Дефектен съм бе. От малък започнах. Първо изтрепах врабците, после започнах да поглеждам и към гълъбите. Водеха ме на лов, много обичам като колят прасето и тн. Изобщо за мен тръпката не е да се надлъгвам с добичето. Да се ликвидира по най-лесния начин и после да се консумира (ако може).
като не ви отърва - оплачете се в ПЕТА.
Grumpy old madman
Някой да ти говори на теб? Да съм ти писала? О, да, само че нещо млъкна и не ми отговори, зат'ва ся си трай.
Пс: т'ва за розовия свят още 5 пъти да го повториш?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Raving^Insomniac, искам само да ти кажа, че нещата не са чак толкова ужасни. Видях и двете страни на проблема. Аз също мислех като теб, признавам го. Смятах кучетата за най - долната измет, защото ме беше страх от тях и откровено казано исках да се избият всички. Докато не разбрах на свой собствен гръб колко точно може да обича едно куче. Дори за секунда през нищожният си живот не бях и помисляла, че куче, което е мое от два часа ожесточено ще скача да ми помага когато някой ми посегне! Аз мисля, че само човек, който не е имал достатъчно контакти с животните може така грубо да защитава тезата, че всички бездомници трябва да се избият. Не, не са за трепане кучетата, за трепане са ши... им стопани, дето като "изпуснат" кучката на съседския помияр и после ги изоставят в кашона до контейнера с боклука! Познавам маса хора, отглеждащи в дома си безпородно куче и то, не някое дето случайно е станало и е смесица между две породи, а такова, хваната от улицата. И смея съвсем отговорно да твърдя, че тези точно "помиярчета" се гледат много по - добре и живеят много по - обичани именно защото са такива. Те не са купени на безумна цена ей така за загъзия... И понеже всички говорите за някакви огромни глутници 10 - 15 кучета аз пак да кажа. Ако няма такива герои, които да ги пребират като малки (или не толкова малки) кучетата никога няма да освирепеят толкова. И напук на пожеланията ви, отправени към мен и Лейди Дет и на вас, както на всеки, ще кажа, че точно когато се засили тази "глутница" срещу вас ако пръснете с дезодорант наоколо си, силната миризма ще ги прогони и няма да имате проблем с тях. Пак ще кажа: ако помогате на тези кучета ветоятността да освирепяват значително намалява. И съвсем никой не ви кара да ги прибирате. Ако толкова смятате, че тези същества не залужават дом и обич, поне се обадете в най - близкия приют, а не ги убивайте така зверски. За розовия свят, в който мислите, че живея... Груба заблуда! Нито родителите ми са богати, че да имам облаги, нито семейството ми е хубаво нито пък някой ми помага да се грижа за кучетата си, напротив, част от семейството ми ме укорява за грижата ми към тях. Така, че... розовият животец ми е много повече от далечен...
Оу мале.Прочетах един коментар за кучетата в приютите. МАЦКО НЯМА НИЩО ВЯРНО! Аз работех там миналото лято. Хранем ги 3-пъти на ден.Всеки ден сменяме водата и всеки път мием клетките: на токущо пристигналите(това се прави за да свикнат с обстановката) ,тези който прескачат оградата(те са кучета бегачи ,смешни опити да се махнат от там,макар ,че е хубаво ) , и болните кучета(тези дето са болни и се налага да се убият ,защото е невъзможно да го излекуват). Грижат се за животните споко. Това лято смятам пак да работя там![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ами незнам какво си виждал/а ти, но клипчето, което аз гледах беше доста красноречиво по въпроса... На 29-ти март в 14 часа пред пешеходният мост (до новотела) се събираме на протест! Ще се съберем и ще направим нещо като шествие до кметството. Всяка подкрепа е от полза!
ХУМАНОИД е човек.Кучетата следва да се тряпат КУЧЕШКИте трябва да бъдат умъртвени, но ХУМАННО!!!
Жал ми е да гледам как умира каквото и да е било живо същество,обичам всички живинки,но те така и така умират...Смешното е,че хората се взехме за господари на всяка жива твар и си въобразяваме,че имаме правото да даваме и отнемаме живот,да спасяваме и "оставяме".Кучетата са си голяма популация от жив вид,хората също.И от едните,и от другите умират много,едни живеят супер,други не.Ама кат` мре човек - "Ми такава му била съдбата"...Така че всеки със съдбата си,дали ще е куче,човек или бръмбарАко му е съдбата на някое псенце да го взема,ще го взема,ако не-не.
според мен пък точно тея кучета трябва да ги затворят някъде защото малко или мн е опасно за теб и останалите човеци![]()
Чувал/а ли си за Мима?Кучето с отрязаните крака?Ами за един питбул,залят с киселина?Коте,пронизано със стрела?Човек убива куче,и после праща на 11 годишната му собственичка писмо,в което признава,че е бил той,и казва"че няма нищо против момичето,но мрази кучето й".Да пиша ли още,за да разбереш,че това е направено от хора,който като теб се правят на много важни?Дето са кретени и половина,и не могат да си срешат четината,пък обиждат тези,който обичат животните и искам да им помогнат.Първоначално написано от Lady Death