- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Помогнете да спасим живот!!!
Ти луда ли си бе .. или просто без капчица акъл!?Първоначално написано от Lady Death
Разбира се, че предпочитам себе си пред глупавите кучета! Пожелавам ти да ти се случи същото - глудница всеки ден да напада теб и семейството ти - майка ти, баща ти, сестра ти/ ако имаш/, брат ти /ако имаш/! Нека ги нахапят, нека ги е страх да се прибират. Да видим на какво мнение ще си тогава! Изобщо не ме интересува защо тези кучета са на улицата. Интересува ме, че ме нападат, а това е нещо супер сериозно. Явно главата ти не може да го проумее! На мен не ми е особено смешно като ми скачат!
Не мога да опиша колко си зле, просто не мога! Писна ми да повтарям едно и също нещо, но хайде.. пак ще го кажа. Те нападат мен, а аз ще мисля за тях !? Ъ !?К'во да обяснявам.. знаете си само своето, мислите само за собствените си задници..
По тази логика ти също си психично болна. Убиваш бръмбари, хлебарки, мухи, мравки и т.н, нали? Те също са житовинки, но съм сигурна, че ги убиваш без да ти мигне окото? Но те не са хубави и сладки като кучетата, нали?Аз не си представям що за човек би убил куче.. никой не може да ме убеди, че т'ва е нормален човек, а не психично болен
Нямам намерение да отговарям повече, явно главата ти е пълна с кученца и не можеш да разбереш нищо друго.