Цитирай Първоначално написано от Lady Death
Проблемът не е мой, не е твой, не е на никого... ?!
Добре, че не мислят всички така.
Как можеш да твърдиш, че кучетата са виновни?
Меко казано смешно е ... не мислиш.
Заради кого тия кучета са навън гладни? Замисляла ли си се?
Трябва да има приюти където да се гледат тия кучета, а не да обикалят улиците.
Само че никой не мисли, на никой не му пука... което е жалко.

К'во да обяснявам.. знаете си само своето, мислите само за собствените си задници..

Аз не си представям що за човек би убил куче.. никой не може да ме убеди, че т'ва е нормален човек, а не психично болен.
Ти луда ли си бе .. или просто без капчица акъл!?
Разбира се, че предпочитам себе си пред глупавите кучета! Пожелавам ти да ти се случи същото - глудница всеки ден да напада теб и семейството ти - майка ти, баща ти, сестра ти/ ако имаш/, брат ти /ако имаш/! Нека ги нахапят, нека ги е страх да се прибират. Да видим на какво мнение ще си тогава! Изобщо не ме интересува защо тези кучета са на улицата. Интересува ме, че ме нападат, а това е нещо супер сериозно. Явно главата ти не може да го проумее! На мен не ми е особено смешно като ми скачат!

К'во да обяснявам.. знаете си само своето, мислите само за собствените си задници..
Не мога да опиша колко си зле, просто не мога! Писна ми да повтарям едно и също нещо, но хайде.. пак ще го кажа. Те нападат мен, а аз ще мисля за тях !? Ъ !?

Аз не си представям що за човек би убил куче.. никой не може да ме убеди, че т'ва е нормален човек, а не психично болен
По тази логика ти също си психично болна. Убиваш бръмбари, хлебарки, мухи, мравки и т.н, нали? Те също са житовинки, но съм сигурна, че ги убиваш без да ти мигне окото? Но те не са хубави и сладки като кучетата, нали?

Нямам намерение да отговарям повече, явно главата ти е пълна с кученца и не можеш да разбереш нищо друго.