.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 117

Били ли сте се яко?

Abe hora bili li ste qko ....... az se bih s edno momi4e minalata sedmica e ne 4ak boi ...qk ....ma nekolko plesnici i razkarvaven nos (neiniq) .... ta pitam vi .....vie imali li ste takiva sly4ai ......i bili li ste se za gadjeto si (moq sly4ai ne be6e takuv) ??

Поправено от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Момиче сам !

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ми точно с кат тебе с момиче не съм се бил иначе съм се бил за гадже и по други случаи даже носа ми е счупвн
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

първият ми бой беше в детската градина... гадината ме ощави много злобно, а аз я ритнах.
    после в училище за едно блокче. признавам си - наби ме една, която имаше въшки... и се разревах, голям срам.
    "най-голямото ми преживяване" се случи преди 2-3 години, когато с още две момичета ритахме една овца в гъза по целия бул. Хр. Ботев. ъъм, после викна сестра си, за да ни заплашва.
    имаше един период, в който няква искаше да ме бие и не се показвах от нас, ама вместо мене наби една приятелка.
    не си падам по побоищата, кекава съм.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Повече от фен
    аз съм момиче и не съм се била в истинския смисъл на думата с никого. тая година обаче една кучка на училище ме заплашваше, че ще ме бие щото съм сваляла гаджето и, а то не само, че той не и беше гадже, ами и аз не бях говорила с него от 2 месеца... че тая девойка си мислеше, че ще падна до нейното ниво и ще почна да се бия с нея..... мн зле. никога не бих се била за момче! пък в конкретния случай тая беше с видимо 20 кила повече от мен

Само веднъж може да се каже, че съм се била с момиче...но аз просто се защитавах - на всяко действие, с противодействие. :P Грозно е момичета (че и момчета) да се бият.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    тук само за мацки ли е? :P
    ми незнам аз съм момче и писах

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    В 1-ви и във 3 клас се бих с момче и двата пъти аз победих. Ама единият път с иизкарах акъла, защото ударих момчето бя силничко в корема и той после не дойде 2 дена на у-ще, реших, че му направих нещо, а то...просто се разболял В случаите става дума за два удара, а не за як бой Въпреки че момчета в 6-ти и 7-ми клас си го заслужаваха, но мен не ми се разправяше, дащото на мен ми имаха респект и не ми се занимаваше. А ми имаха респект, защото най-добрата ми приятелка беше от съседния клас и до 5-ти клас ги биеше тя и то бая. хахаххаха А пък в 6-ти пък се изповлюбиха в нея

То за вас се знае...

Град
    hate city plovdiv, майна
    ай тва е работа гаджето да те пази от бой и аз искам такова и няма да ми се налага да се бия заради нея

Аз не съм се била за гадже, но съм се била заради приятел. Случката стана наскоро. Въпросната кака беше направила едни мизерии на мой много добър приятел, и въпреки че на мен нищо не ми беше правила аз се ядосах и една вечер бяхме излязли аз, момчето с което се сваляме, едни наши приятели, двойка бяха те... Седнахме в едно кафене и дойде техен приятел с нея. Май нещо я сваляше той. Момичето, което беше с нас от началото знаеше, че съм й се заканила да я бия и ми каза тихо да не правя глупсти, обаче аз й казах, че може да ме спре сега, но утре ще срещна това момиче на улицата и ще го помелям от бой. После тържествено се изправих и казах спокойно "Не е важно кой с кой е дошъл, важното е кой с кой ще си тръгне!"
    После я помолих да излезем, заведох я в една тъмна уличка и й забих 5-6 крушета, после я повалих на земята и хубаво я наритах. Оставих я да лежи там и се върнах при компанията. Нейното момче ме попита каде е тя, а аз отговорих, че тя няма да се върне, защото не може да се довлачи до тук и мойта фр. ме попита дали съм я била и аз казах че да. Тогава нейното момче почна да ме заплашва, ама се намеси момйто момче и двамата се сбиха на средата на кафенето...
    Въобще беше голямо мазало!
    Това е за сега, като имам нови бойи подвизи ще разкажа
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

65596

аз пък никога несъм се бил .... мн странно .. но истина

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Била съм се два пъти - единия път със стадо к*рвички, втория път с едно гадже. Е*ах му майката Целия ходеше в синини после, ама аз пък имах напукано ребро или нещо такова (от шут в гръдния кош, бях на земята).

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от nofi
    Аз не съм се била за гадже, но съм се била заради приятел. Случката стана наскоро. Въпросната кака беше направила едни мизерии на мой много добър приятел, и въпреки че на мен нищо не ми беше правила аз се ядосах и една вечер бяхме излязли аз, момчето с което се сваляме, едни наши приятели, двойка бяха те... Седнахме в едно кафене и дойде техен приятел с нея. Май нещо я сваляше той. Момичето, което беше с нас от началото знаеше, че съм й се заканила да я бия и ми каза тихо да не правя глупсти, обаче аз й казах, че може да ме спре сега, но утре ще срещна това момиче на улицата и ще го помелям от бой. После тържествено се изправих и казах спокойно "Не е важно кой с кой е дошъл, важното е кой с кой ще си тръгне!"
    После я помолих да излезем, заведох я в една тъмна уличка и й забих 5-6 крушета, после я повалих на земята и хубаво я наритах. Оставих я да лежи там и се върнах при компанията. Нейното момче ме попита каде е тя, а аз отговорих, че тя няма да се върне, защото не може да се довлачи до тук и мойта фр. ме попита дали съм я била и аз казах че да. Тогава нейното момче почна да ме заплашва, ама се намеси момйто момче и двамата се сбиха на средата на кафенето...
    Въобще беше голямо мазало!
    Това е за сега, като имам нови бойи подвизи ще разкажа

Страшна си! =D>

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    hvanah edna biv6a pikla da izneverqva i go prebih onaq tolkova bqh iznerven 4e dori ne obru6tah vnimanie kvo pravi ta toi padna mnogo burzo i samo se opitva6e da se za6titava. na drugiq den toi be6e sin i doide da mi se izvini az mu kazah 4e ako ne se razkara pak 6te go prebiq.

golemi idiot4eta sa tiq

exploitedteen написа:
    тук само за мацки ли е?

Ne estestveno !
    Момиче сам !

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Хм...повечето момчета не се защитават срещу момичета...и за това се губи смисъла на думата "бой":/

Ами да била съм се.Тази година се сбих със една ден се превеше на интересна,че с моята компания сме се смели на нея(нямаше нищо такова),че тя ме фана за косата,ама нейните нокти минаха по лицето ми и имаше резултат една драскитина,ама после имаше бой от моя страна,сички момчета от класа скочиха и едвам ме отдръпнаха от нея,а тя получи и един допълнителен ритник и изхвърляне от стаята от едно от момчетата и така по-миналата година се сещам,че се сбих със едно момче от моя клас(мн са слаби),ама то започна първо,както и да е съборих го на земята и се качих от горе му и почнах да го удрям после се завъртяхме и той беше отгоре,ама аз пак го за въртях и аз бях отгоре и сктанах ,а то ме гледаше оплашено и стана,погледна ме и излезе. Ех голям смях имам и още прояви,но винаги при самозащита .А като бях 4-ти клас една от другия клас щеше да ме бие щот уж ходеха с едно момче от моя клас,а то ме харесваше и така ох лапешка работа,та както и да е не се бихме,то я заряза хахах.

Az sam momi4e !!!
    Момиче сам !

ее... маи да... но само веднъж.. беше с едно момиче и къф бои падна.. ццц

Удряла съм мъже. С жени гледам да не се занимавам...прекалено малоумни са.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    И аз съм удряла момчета.Абе за случая който си мисля е силно казано,че беше момче де ."Той" беше една шматка от моя клас,носеше си кукли по екскурзийте и веднъж ме издразни и се заяждаше с мене та го набих пред класната

Мен,не ми се е случвало да се бия яко наскоро.Само с брат ми се позбиваме сегиз тогаз ама то си е нормално.
    Малко ми е странно да се бия за момче,най-малкото,момчетата,които познавам,никога не биха позволили такова нещо.
    Ама,ако ми се наложи,ще натупам някого..
    [color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc

Не, но ми се е искало

HePeaJIeH93
    Guest
    Ami da slu4valo mi se e da se sbivam oba4e sam si re6aal problema mn barzo.Be6e dekemvri 2006-ta.Edin pedal mi be6e razlql fantata,yj ne bilo naro4no.Oba4e az si bqh poiznerven i mu vika "Pla6ta6 mi fantata i ne te biq" oba4e oniq otkazva.I az kat se iznervix i po4vam da go ydrqm ot dqsnata strana na liceto oba4e go gledam onq se pazi.I gledam az lqvata strana otkrita.I samo kfo mi stana nz i sas nqkav baq silen lqv prav v okoto (iskax da go ydarq v nosa no ne go ycelix).Sled tva na dr den go gledam s nqkvo t1mno sinio oko i nqkva draskotina pod okoto

P.S Mom4e sam a slu4kata se slu4i v 4as po nemski

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Ммм преди 2 годинки може би с една как се сбихме.Не си спомням защо само дето тя остана без няколко кичура коса.весело беше
    ПП: сега такива неща не правя /тъпо е/
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си