- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- многооо искам да отслабнаааа
hey hora koito se precakaha da 4etat tazi tema(sigyrmo ima drygi takiva i to dosta) molq viii kajete nqkakyv efectiven na4in za otslabvane bez io io efekt.ve4e se poburkvam imam 3-4 kilca koito mnogo iskam da svalq no ne moga![]()
![]()
vinagi sum se smqtala za nepulnocenna poradi tqzi pri4ina.pomognete molq vi.blagodarq
![]()
1 отиваш на фитнес, правят ти програма и почваш да ходиш през ден.
2 като почиваш от финес ходи да тичаш
3 спазвай хранителна програма
4 ефекта йо йо се получава със всеки, който си мисли, че може да живее непълноценно и това да не се отразява на тялото му.
blagodarq wild boy![]()
то е много трудно да се сетиш
Дам, трябва воля да ходиш на фитнес, а ако нямаш воля да ходиш явно не ти е много голям мерака да отслабвашИ недей пази диети в смисъл да се лишаваш от ядене. Яж си ама не мазно и пържено. Повече зеленчуци бяло месо риба също може те ще ти кажат и поне 3 пъти в седмицата на фитнес
Ако си активна ще има резултат, гарантирам ти.
+1 хахаПървоначално написано от OtherDimension
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
AMII da trudno (po skoro psihi4eskata i nastroika e takava 4e e trudno da se otslabne) i az bqh taka
li4no az ti prepora4vam NVD (vij v spidersport)
i edna zabelejka:ima 10000000000000000 takiva temi i vav vsi4kite pishe ednakvi otgovori
единствения ефективен начин е рационалното хранене и психическата нагласа.. от там идва всичко... имам толкова познати дето ходят да тичат или на фитнес.. ама се тъпчат с боклуци и ефект няма.. а и когато се настроиш психически че ще отслабнеш и то става.. ама трябва наистина да го повярваш.....аааа.. и колелото много сваля.. ама не разходка в парка... ами тръгваш по някой не много натоварен път и въртиш колкото можеш.. аз така лятото.. хем можех и още да въртя.. за 1 предиобед свалих 4 кг.... колкото и невероятно да звучи...![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
скъпа и аз искам да отслаба, но твоите 3-4 кг са нищо сравнение с моите 25 ;( но знай че единствения метод е глад и мн. спорт![]()
Smile is my style!
Спорт да,но не и глад.Гладът не е полезен.Не се лишавай от нищо,но нека бъде в малки количества.Не оставай гладна и никога не прекалявай с яденето,движи се повече-спортувай нещо,тичай,ходи на фитнес(аз лично си избрах да ходя н танци,за да подържам форма).И най-важна е психическата нагласаПървоначално написано от bebSs$
така хем ще отслабенш,хем ще имаш някакъв режим и след като свалиш тези излишни 3-4 килограма и няма д го има йо-йо ефекта.Успех
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
NIKAKAV GLAD NIKAKAV PROSTO ZABRAVETE ZA GLAD
POVQRVAI MI
Ето нещо което действа
8ч.-първа закуска
11ч.-междинна закуска
16ч.-обяд
19ч.-вечеря
Калорийте за целия ден не трябва да надхвърлят 1200 и порцията на всяко ядене да не е повече от 400гр.
Пият се течности 20мин. преди или след ядене и се спортува по няколко пъти в седмицата.Поне 1 път в месеца интензивно натоварване (пример:разходка сред природата,която да е минимум 4 часа).
Ако спазвате само режима на хранене на седмица се смъква по минимум половин килограм
П.П. Аз спазвам само режима на хранене и от време на време разходки и упражнения вкъщи и до сега съм свалила 3кг. (спазвам този режим от около месец)
Аз отслабнах с около 5 кг.Не знам как.Ограничавам се от сладкото, мазното, пърженото, правя упражнения и вече съм 51 кг(ръст 169).Не се тъпча, но в никакъв случай не гладувам!Ям нормално.
blagodarq na vsi4ki.po temata znam 4e ima 1000000000 takiva temi pone predpolojih...i suvetite koito mi dadohte mnogo mi pomognaha.ne gladyvam,svalih 1 kg za tazi sedmica (ne qdoh sladko i sled 7 4asa propyskah ve4erqta ponqkoga) i na fitnes iiiii mnogo sum dovolna.naistina se ybedih 4e nqma da stane s glad. sega 6te prodylja o6te,da pootslabna o6te malko.i poneje vie me nakarahte da povqrvam 4e e vuzmojno edna golqma celyfka {}
PS:za momi4eto ,koeto iska da svali 25 kg vuzmojno e stiga da vqrva6 i da pravi6 ne6to po vuprosa pojelavam kusmet na otslabva6tite.
drygo ne6to-ne sum se vmania4ila za tegloto.prosto znam 4e 6te se 4ystvam mn po-dobre ako sum bez tezi izli6ni kg
zna4i ostei temite ama ima 10000 saita za otslabvane napi6i v GOOGLE otslabvane i 4eti beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee of obrazovai sa malko xaxa
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
значи скоро стана популярна една френска диета. Книжката се казва "как да отслабнем завинаги" на Пиер Дюкан.Просто съм много доволназначи аз съм 176 висока,но след тъпите стачки и коледа тежах 69 кг.Знам че звучи фрапиращо,но все пак имам тежък кокал,не беше толкова зле хахаха та... вече съм 62 и не съм качила нищо
През самата диета не се гладува, главно трябва да ядеш месо,обезмаслено мляко и сирене,яйца,риба т.е. белтъчини и МНОГО ВОДА
Можеш да ядеш във всякакви количества. Но това е диета която се спазва с месеци,като се сложи и захранването... доста е
така че само за 3-4 кг няма смисъл,спортувай.
казвам го 1 път завинаги ПИЕР ДЮКАН е БОГ
това не е диета... купете си книгата и ще прочете за кво става дума-10 лева е... утре ми свършва първия етап от диетата и съм смъкнал 4 килограма... разберете, това е диета , в която ЯДЕШ НА КОРЕМ, но от определени храни... и не е написано: сутрин чай с моркови, на обяд лайна с грънци... комбинираш си от позволените храни както пожелаеш.. друга изненада: ЯДЕШ МЕСО ЯЙЦА И ОБЕЗМАСЛЕНО МЛЯКО на корем! всъщност в ударния режим се яде само това... абе кото и да разправям, трябва да си я купите книжката.. само на протеини се караайде дерзайте и като сваля още 4-5 кила ше ви кажа
![]()
Istinata e mnogo sport i malko ogranichavane.
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
Moje li i az da popitam ne6to (ne iskam da pravq nova tema, za6toto naistina ima mnogo). Ta... I az iskam da svalq 3-4 kg i iskam da vi popitam dali 6te uspeq, ako hodq na fitnes (ve4e hodq i imam golqmo jelanie, zasega hodq vseki den za okolo 4as i polovina), no ne moga da spazvam dieti. Nz za6to, no mi e nevazmojno da se hranq s to4no opredeleni ne6ta i t.n. Drugiq problem e sladkoto... Opitvam se da ne qm tolkova mnogo no... Ta vaprosat be6e dali moga da svalq tezi 3-4 kg s fitnes za 2-3 meseca? Mersi mnogooo