- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бърза консултация!
та зна4и попаднах днес на това нещо http://spisania.rozali.com/ot-elle/p5970.html и понеже отдавна имам един задълбо4ен конфликт с вътрешната 4аст на краката си,а от лишения и болести ефект няма,затова реших да пробвам.мн хора ми казват,4е това мойто е БУКВАЛНО болестно състояние ве4е(защото бях стигнала по4ти до болемия),ама ко да се прави.
49 кг съм и съм 170 висока,не съм лоена топка да кажеш,но съм перфекционист и има неща,които ми бодът о4ите направо.та искам да знам някой пробвал ли е,доволен ли е И НАЙ-ВЕ4Е ДА МИ КАЖЕТЕ (ЗА ИНФОРМИРАНИТЕ) ОТ КЪДЕ МОГА ДА СИ ВЗЕМА 4АЙ ОТ ГЛУХАР4ЕТА.
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !![]()
![]()
Изглежда хубава тази диета....без глад, че и вкусна ...грейпфрут..Може да я пробвам
...
Както са казали хората - 0т опит глава не боли..
Успех!
Аа предполагам чай от глухарчета -> в дрогериите или аптеките![]()
да,само 4е мн трудно се намира.ина4е няма споко няма да тръгна Метро или Била да го търся
az pyk sym 4uvala 4e e hubavo da se qde salata ot gluhar4eta Bilo mnogo polezno i zasi6talo a kaloriite sa malko!
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
А вие къде го намирате?Ще го потърся утре и аз трябва да се пробвам,че и аз съм в същото положение като авторката.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
там е работата,4е още не съм го намерила яъпросния 4ай,за да мога да ти кажа къде да го търсиш.аз за диетата про4етох преди 2 дни и мн ми хареса.това което искам е крака като на девойката на аватара ти и съм на 2 кг разстояние-и тва мойто ако не е грехота!!!![]()
Аз си намерих този чай без проблем в аптеката,НО да подчертая че не живея в БгТаа смятам да я пробвам де
А иначе този чай би трябвало и в Бг аптеките да го има
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
ti si nenormalna za 2kg da se zahapva6,da ti imam problemite
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
абе аз да ги махна,пък после пак да съм ненормала,тва ще е по-малкия проблем![]()