.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 95

здр

Вероятно ще прибягна до аборт...ако е късно вече за хапчетата за спешна контрацепция.
    Russian Aerospace Agency

protiv aborta
    CaMo kesh $$$$$$$$$$

Ти сама каза,че в случая момичето не е готово.Според мен по-правилният вариянт е абортът.
    offline forever!

mom4e sam no iskam da pod4ertaq 4e sam tvardo protiv aborta ... prosto obiva6 sobstvenoto si dete tova za men ne e maika i nikoga nqma da bade kogato znae 4e e pogrebala edno hap4eta i prezarvativi da ne se slu4va slu4i li se ... poemat se grijite no NE i da si obivate decata
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Цитирай Първоначално написано от tapatop
    Момичета, първо имате ли представа какво точно представлява аборта? Това е буквално остъргване на лигавицата на матката и в повечето случаи се прави без упойка. Казвали са ми, че усещането е че те дерат на живо.
    А за случаите на скъсан презерватив - има т. нар. "спешни контрацептиви" - във всяка една аптека ги има и повярвайте - по-добре да дадете 20-30 лв. навреме, отколкото след 1-2 месеца да правите аборт.
    ima i abort 4rez injelkciq ve4e sum go opisvala v druga tema stiga da se razbere navreme
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от rame
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    4etax mneniqta 1 6te go zadarjat kakvoto i da im struva dori i da sa sami (bez ba6tata) neznam az nqma da kaja nqkkvo mnenie (mom4e sam) no 6te vi kaja 4e e super t1po 1 dete da nqma vr1ska s ba6ta si az se vijdam s nego 2pati v godinata nai mnogo 3pati za ima nqma mesec.. moga da vi kaja 4e mi e i super gadno kato nemoga da vidq roditelite si zaedno.. neznam dali e taka s si4ki drugi no tova e mnogo golqmo psixi4esko natovarvane ako moga taka da se izrazq
    Значи.....прочети мнението ми.Аз също казах,че няма да убия собственото си дете,дори и бащата да не е готов.... А иначе както казах се пазя добре,никога не съм го правила безотговорно,правя го само с 1 партньор и връзката ни е дълга и сериозна....което не значи че при една евентуална бременност знам как ще постъпи той.....доверие доверие но мисля че вс знаем как реагират понякога мъжете и се плашат от тези неща докато още са толкова млади.....не са малко зарязалите приятелките си,които уж "обичат" с оправданието:"Махни го,не съм готов" и отказват да поемат отговорност Прав си,че ще е тежко за бебчето,но.... по-добре така отколкото "изстъргано" от корема......
    ne samo kato e beb4e 6te mu e te6ko kato e na 7 godini i kato znae 4e ba6ta mu e na 25 i nego eb*va spored men pak 6te mu e te6ko da ne govorq kato vlezi v poberteta i kato se za4udi "men nqkoi obi4a li me, nito momi4etata me haresvat, ba6ta ma e zaebal.." iskam da kaja na mom4etata da post1pvat po zrqlo +1 nikoi nqma pravo da otnema jivota dori i kato e v zarodi6 i pro4ie..
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Аз не бих направила аборт.Против абортите съм. Това е направо жестоко - да убиеш собственото си дете, особено при положение, че може да нямаш шанс да имаш дете после... Не, не, не.Абсурд. Първо, се пазя и внимавам. Второ, ако се случи се пак - бих задържала детето и бих се грижила за него ден и нощ до сетни сили, но да го убие по собствено желание... Никога.За мен е нечовешко.
    Listen to your heart beat and just let it go!...Don't miss the miracle of the moment !

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аборт .. аз никога не съм била против абортите
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Твърдо НЕ!Няма да направя аборт,пък каквото ще да става...

Цитирай Първоначално написано от inconsolable_girl
    аз бих оставила детето, ако забременея случайно, (в смисъл непланувано)
    каквото и да казват другите, дори и родителите ми, а на тях съм им казала, каквото и да става - никога няма да направя аборт, а и вече смятам, че имам представа за живота си и не съм някое разглезено момиче! А приятеля ми съм го предопредила - стане ли случайно, си оставям детето, пък макар и сама да си го гледам и да си провалям плановете за бъдещето... това мисля аз!!!! за мен един нов живот е по-важен от всичко друго, най-вече не ме интересуват мненията на околните!!!

Поздравявам те ! искам да знаеш че ако тва недай си боже се случи ( да забременееш БЕЗ ДА ИСКАШ) и приятеля ти се скара с теб ми пиши ЛС - ако ще да си абе ква ще да си ще се ожена за теб и ще ти помагам ако треябва ще се напъна да стана и богат за да не липсва нищо на бебето ти :> напълно съм сериозен ако ще тва да стане след 239390348 години

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от rame
    4etax mneniqta 1 6te go zadarjat kakvoto i da im struva dori i da sa sami (bez ba6tata) neznam az nqma da kaja nqkkvo mnenie (mom4e sam) no 6te vi kaja 4e e super t1po 1 dete da nqma vr1ska s ba6ta si az se vijdam s nego 2pati v godinata nai mnogo 3pati za ima nqma mesec.. moga da vi kaja 4e mi e i super gadno kato nemoga da vidq roditelite si zaedno.. neznam dali e taka s si4ki drugi no tova e mnogo golqmo psixi4esko natovarvane ako moga taka da se izrazq
    Значи.....прочети мнението ми.Аз също казах,че няма да убия собственото си дете,дори и бащата да не е готов.... А иначе както казах се пазя добре,никога не съм го правила безотговорно,правя го само с 1 партньор и връзката ни е дълга и сериозна....което не значи че при една евентуална бременност знам как ще постъпи той.....доверие доверие но мисля че вс знаем как реагират понякога мъжете и се плашат от тези неща докато още са толкова млади.....не са малко зарязалите приятелките си,които уж "обичат" с оправданието:"Махни го,не съм готов" и отказват да поемат отговорност Прав си,че ще е тежко за бебчето,но.... по-добре така отколкото "изстъргано" от корема......
    ne samo kato e beb4e 6te mu e te6ko kato e na 7 godini i kato znae 4e ba6ta mu e na 25 i nego eb*va spored men pak 6te mu e te6ko da ne govorq kato vlezi v poberteta i kato se za4udi "men nqkoi obi4a li me, nito momi4etata me haresvat, ba6ta ma e zaebal.." iskam da kaja na mom4etata da post1pvat po zrqlo +1 nikoi nqma pravo da otnema jivota dori i kato e v zarodi6 i pro4ie..
    Прав си изцяло. Вс момчета трябва да се научат да поемат отговорността за постъпките си! \/ Тези деца не се правят само от жената.... :P

Град
    Там, където е сърцето...
    Всички казвате за това че трябва да се поема отговорност, но както съм казвала много пъти така и сега ще кажа каква отговорност може да имат едни 13,14 та дори и 16 - 18 годишни?! Дали според вас ще могат да се грижат за дете, при положение че дори не са пораснали?! Лично аз съм на 16 и несмятам че съм готова да гледам дете.... просто несмятам че ще мога да осигуря нормален живот на дете... и смятам че повечето не са готови... Вярно е че трябва да сме отговорни за делата си, но понякога трябва да се замислим и дали ако това дете се роди, то ще израсне в нормална среда...защото един вид ще е нежелано....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Всички казвате за това че трябва да се поема отговорност, но както съм казвала много пъти така и сега ще кажа каква отговорност може да имат едни 13,14 та дори и 16 - 18 годишни?! Дали според вас ще могат да се грижат за дете, при положение че дори не са пораснали?! Лично аз съм на 16 и несмятам че съм готова да гледам дете.... просто несмятам че ще мога да осигуря нормален живот на дете... и смятам че повечето не са готови... Вярно е че трябва да сме отговорни за делата си, но понякога трябва да се замислим и дали ако това дете се роди, то ще израсне в нормална среда...защото един вид ще е нежелано....
    13-14 годишните,а както и ти казваш дори 16-18 годишните,че и по-големите,които не са готови да имат дете трябва да се научат да си поемат отговорността за секса,които считат,че вече да достатъчно големи да правят-предпазните мерки.Както обичам да казвам,съвременната контрацепция е напреднала-хората измислили презерватива,противозачат чните,геловете,спешната контрацепция.... Ако си поемеш тази отговорност за безопасен секс,няма да стигнеш до другата(това се отнася и най-вече за мъжете,което си мислят,че сексът без презерватив е като да ближеш захар пред стъкло,и разчитат на късмет,който обаче понякога изневерява).И тогава няма кой да поеме отговорността за това малко същество.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от CocainCocktail
    http://vbox7.com/play:9a0688d5
    това ме потресе...
    И мен.... Но аз съм против аборта.Да го видят тея,които просто и ясно отговориха:"Ще напрая аборт",все едно казват "Ще отида на дискотека"

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    А колко от вас знаят, че има и т.нар медицински аборт, който се прилага до 2 месеца след последния менструален цикъл (56 дни) и се използват единствено медикаменти??

Ако не искате да задържите плода и сте се усетили достатъчно навреме е възможно да абортирате и без да минавате през касапницата на обикновения аборт.
    Абе знаят.
    А аз като може да абортирам в 4-тия месец, ако плода ми е увреден(това е възможно)......Все пак да не забравяме, че има аборт и по медицински съображения. За него за или против сте?
    Ехх Крем4е,това е единствения вариант,при който съм "за" аборта

Град
    у вас ;]
    Благодаря ви за мненията, лично аз много бих мислила ако забременея какво ше правя, но при всички случаи ще го обсъдя с приятеля ми. Аз също съм много против абортите, но ако сега забременея несъм сигурна че мога да поема отговорността да се грижа за дете и несъм сигурна че ще мога да му осигоря всичко, от което има нужда.
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Цитирай Първоначално написано от CocainCocktail
    това ме потресе...
    Няма за какво да те потриса - това е поредната манипулация на общественото мнение - показват резултати от спонтанен аборт след 12 седмица и /или резултати от аборти, направени заради необратимо увреждане на плода. Единия от фетусите имаше синдром на Даун - повярвай ми, не би искал/а/ да отглеждаш такова дете.

И в този ред на мисли, ако аборта е убийство, то минета е масово убийство, използването на презерватив е холокост, а използването на спермицидни средства е геноцид

Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain
    mom4e sam no iskam da pod4ertaq 4e sam tvardo protiv aborta ... prosto obiva6 sobstvenoto si dete tova za men ne e maika i nikoga nqma da bade kogato znae 4e e pogrebala edno hap4eta i prezarvativi da ne se slu4va slu4i li se ... poemat se grijite no NE i da si obivate decata
    Това е абсолютно неподготвено изказване. Ако направите дете и си на 17- как ще го гледаш. Тогава няма мама и тате- вече си сам с едно дете дето ти реве на ръцете. А ако си и на училище още- прекъсваш. И какво без средно образование, намираш работа за 200лв. Как ще гледаш дете с 200лв.,а? Това ще е най-малкото мъчение за теб, а какво да кажем за детето. Само пелените на месец за му 300лв. Ще му сменяш пелени веднъж на ден - за да пестиш. Оооо забравих,че може да го мъчиш ама нали го обичаш. То нещата не стават само с любов.И пари трябват!

Работя над такъв проект вече няколко месеца...наистина ми е жално,че точно тийнейджърите не са достатъчно образовани на сексуална тематика,да не говорим по темата как се прави аборт и как изглежда това нещо вътре,което обезличават и разчленяват по най-бруталния начин...

http://www.antiabort.free.bgтози сайт е мой...и...въпреки,че е малък показва истината каквато е...каквато много малко хора знаят...
    Може да е брутално,но как иначе да ви се набие в главата,че в корема ви има човек...независимо в кой месец е...та в допустимите първи месеци на бременноста то си има вече нокти на ръчичките...
    Ето ви още малко материал-тук ( http://pravednost.hit.bg/abort/ ) са снимки на зародиша в седмици....
    Ето тук ( http://www.antiabort.info/survey.php ) е Антиаборт кампания “От теб зависи” Можете да попълните анкетата с въпросите и да дадете мнението си

ne sam dobre zapoznata s aborta no znam ne6to za riskovete ot infekcii ili bezplodie ....... i vapreki vsi4ko ne moga da priema fakta 4e sam "mama". tova mi zvu4i mnogo naludni4evo a imam izvesna doza strah ot tova i opravdano deteto se i golqma otgovornost

Еми то зависи от годините...ако съм над 18,19 няма да направя аборт ама на тия години дето съм....то ще си е живо самоубийство...кво ще го правя тва дете

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    За аборта съм, ако се разбере, примерно, че детето е с увреждания. Тогава е по-добре да се направи, защото и то ще страда, и родителите.
    Също така и ако родителите нямат средства, но не да не им се гледа дете, а ако наистина нямат с какво да го изхранват, тогава пак е по-добре да се абортира, защото животът на детето далеч няма е лек.
    При други обстоятелства съм напълно против.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Ми майче аборт ...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ako zabremeneq nqma da napravq abort v nikakav sluchai. Kogato edin choveshki individ se e zarodil znachi toi zaslujava da jivee... zaslujava da mu dam lubovta si... Tova da napravish abort i da dadesh dete za osinovqvane e pochti edno i sashto... othvyrlqsh dete.. tvoeto dete... gubish go... deteto v chiito veni teche tvoqta kryv... Ne bih napravila tvyrdo i kategorichno! Shtom sydbata mi e pojelala da imam dete znachi to trqbva da vidi bql svqt....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си