- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да си намерим гадже
здравейте, нека всеки който има желание да сподели, при мен проблемът е че никога до сега не съм се запознавал с момиче случайно, винаги някой ме е запознавал или просто е било момиче с което сме се запознали в нета![]()
К'ва значи случайно?Като искаш случайно заговори някоя на улицата ама едва ли ще стане...По-добре пробвай в някой бар,ама тряя да уцелиш точния човек..
Първоначално написано от kombarka
кофти идея ми се вижда, въпросът е в това че ме е срам да заговоря непозната
a защо искаш да се запознаеш с някой случайно?
Първоначално написано от kombarka
разби ме с този въпрос но ще опитам да отговоря:
защото човек се запознава с нови хора (не е задължително да се харесват) просто животът е такъв, ти примерно само с познати момичета ли си бил - имам предвид като гаджета
или си контактен и не ти пука,или се притесняваш и запо4ваш да се 4удиш какво и как да правиш.ако някак си намериш на4ин да преодолееш тая психологи4еска бариера и се престрашиш да го направиш ще видиш,4е никой няма да те ухапе4овек може да пребори страховете си само когато се сблъска 4елно с тях.направиш ли го ще се преродиш!
тичай из града и викай : пънк , цици , наркотици!
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Аз никога не съм имал проблем с заговарянето.
Вечно си приказвам със случайните хора в буса.
Ама най-лесно е да се натряскаш.
Да бе да в бар...Той като виде момиче си гълта граматиката сигурно. Това да не ти е Холивуд.Първоначално написано от bibo
За да бъдеш контактен и общителен с момичетата трябва да преодолееш срама си. Как да преодолееш срама си ? Като вдигнеш малко самочувствието си, бъдеш малко по самоуверен и толеранса към момичетата. А как да имаш самочувствие - като за начало можеш да коригираш или прикриеш недостатъците във външния си вид и изчистиш комплексите. Успех !
mI qvno trqbva malko da se otpusne6 i da ne si tolkova sramejliv i stesnitelen
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
и как става тая работа
i as sam taka samo deto sam momi4e
Стига сте се жалвали!
Тва не е ресторант,като си го поръчаш и веднага да дойде.
Тея нещи си стават с времето,и аъ така мрънках като вас,ама не по форуми,а на други хора,и дойде момента и аз си имам сериозно гадже и ми се смешно,че така съм мрънкала и съм мислела,че няма да си намеря.
За тва,че на всички споко и не се стягайте!
+1 ! Тва момиче винаги е право и много ме кефи , като съдя по коментарите и !Първоначално написано от hooliganka89
![]()
С чар.С подход.Сега как да ти се обясни или е в теб или не е.Първоначално написано от wehrmacht
Никои неможе да ти направи наръчник.Ловиш момента импровизираш.
Ако спортуваш даваи.. атлетичната стоика е бонус.
Запиши се за месец два може и повече на някакви танци.
Да свикнеш малко.. ще добиеш известна стоика грация.Ще можеш да танцуваш с различни партниорки и ще свикнеш с присъствието им.
Усмихваи се .. но не изкуствено и не прекалено много.
Контакта с очите е много важен.Гледаи хората докато говориш с тях.
Докосванията също са важни.Когато видиш момиче докосни я по рамото а не я хващаи за кръста веднага..(не тичаи и хващаи непознатите хора ясно.. това е само пример..)Лека по лека минаваи по на доло стига тя да ти позволи.Заговаряи хората с трик.С нещо различно от "искаш ли да си ми приятел".Не живееш в света на Барбароните.Не показваи на жените че си луд по тях.Даваи по тежкарско.Нека сами поискат повече.
Разказваш смешки но в някакви граници не искаш да станеш градския шут.Избягваи да псуваш,ругаеш.
Обличай се добре.Не излизаи с омачканата риза и окапания панталон.Къпи се редовно и ползваи някакви ароматни неща..(ако искаш и елхичка с аромат на ванилия) Подържаи добра хигиена нокти,коса къпи малкия шнорхел по често.
И лека по лека ще станеш така наречения 'играч'.Стига да не згафиш.
Хората обичат интересните хора.
Мога да ти дам пример за последния ми път ..Качвам се аз във влака щях да се пребирам в родния краи.И бях си наумил че ми трябва някакво занимание през 3часа път.Минах по всички вагони като дискретно огледах кои къде седи.Видях че в едно купе има едно момиче и имаше смао едно свободно място.Дръгите места бяха с багаж и разни старци.Прецених ето в тази среда мога да изпъкна.Момичето беше доста симпатично.Указа се студентка в УНСС.Както и да е.Сега беше момента да направя първата крачка.Отворих вратата като възпитано попитах дали мястото е свободно.Хората от копето ми казаха че е , а момичето само ми кимна.Влезнах оставих си багажа.И седнах проведох един бърз разговор по телефона относно работата и преключих докато си пребирах телефона я погледнах право в очите и я попитах за книгата която четеше.Тъикато автора ми бе познат можех да говоря по темата.Та автора бе Марио Пузо.А самата книга бе Сецилиянеца.Бях я чел преди много години но имах спомени.Тя ме погледна и започна да ми разказва.За миг се отпусна толкова много.Започнахме да си говорим за литература.За музика за всичко подчти, след около час я попитах как се казва.В началото името и не ми бе нужно.След няколко спирки местата се освободихаи тя седна до мен.Като продължавахме да си говорим.Тъиката влака бе късен бе доста тъмно.. и след малко късмета ми послужи.. лампите огаснаха и единствената светлина бе от лампите в коридора и аварината лампа в купето.Тя остави книгата на странна.Така или иначе нямаше как да продължава да ми чете пасажи от книгата.Аз просто се обърнах и я целунах по устните и след миг тя вече ме бе награбила.Лично бих казал че не беше много добра в целувките но след малко хвана ритъма.Натискахме се известно време ..и доиде време да слизам.Тя ми откъсна късче от книгата си и написа телефона си.Аз и предложих че може да ми го каже имам телефон.Тя се почъства доста глупаво и се изчерви.Каза ми номера след което поиска моя.Извиних и се че няма да и го дам понеже скоро ще го сменям(излъгах, не обичам да си давам номера).И слезнах.Тя ми махаше докато влака тръгна...Никога сигорно няма да и се обадя.Но пък си прекар добре 3те часа.Не казвам че е кои знаи какво ..но просто си бях естествен и не ми се налагаше да мисля сюжет.Особено с непознати хора може да си всеки.Можеше да кажа че татко е много богат петролен магнат а аз патувам с влак понеже ми е страст.Но не бе нужно.
Сега остава само да намериш малко смелост за да те видим и теб на предната линия.
Успех
ПС
Това си бе чиста хвалба моито![]()
Бъди хейтър,избий и няколко зъба и й кажи че понеже е готина няма да продължаваш![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Ако си стоиш и просто чакаш да дойде любовта няма как да стане. Трябва да я търсиш. Няма нищо срамно или странно или страшно да попиташ момиче в абтобуса, коя е книгата, която чете. Ако не си я чел, ще я помолиш да ти каже за какво става въпрос. Ако си я чел ще изкажеш собствео мнение и ще я впечатлиш. А дори и да не е в автобуса, а просто на улицата...Момичетата харесват смели, (но не нахални) момчета. Бъди естествен, забавен(без да се правиш на палячо), открит и си сложи най-чаровната усмивка и готово...
tozi problem sas sramejlivostta e mn gaden i az bqx taka no ve4e ne sam az se opravix sas opit prosto vednaj kato se prestra6i6 da napravi6 ne6to i sled tova ne ti puka pone az bqx taka lesno e
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
Първоначално написано от wehrmacht
Аз съм се запознавала случайно,но след дълго хвърляне на погледии накрая не издържах спрях го и се запознахме на улицата(и си глътнах цялата граматика де ама нищо) и тъй,шантави работи стават понякога,бях адски влюбена ,но сега се убеждавам 4е не си е заслужавало много,но все пак опитах.По принцип и аз съм супер срамежлива и това винаги е било в мой минус.Да си намериш гадже преди всичко трябва да бъдеш себе си ,да си забавен, а не някой нафукан и скучен и самочувствието да ти е до небесата.Трябва да търсиш половинката си ...тя е някъде там и те чака...ще я намериш
![]()
Hold me in your arms and never let me go
Hold me in your arms cuz I need you so
I can see it in your eyes there is something
something you wanna tell me....
Като не можеш да се запознаваш случайно,не се мъчи толкова.А като гледам целта на запознанството е да си хванеш гадже,което може да стане в сайт,чрез приятели или просто ако учите в едно даскало или посещавате едни и същи места.Варианти бол.
Първоначално написано от sapphirr
To4no taka ... i napravi6 li go vednaj za napred nqma da ima6 problemi s ob6tuvaneto lice v lice![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
nZ...0tpysni se,hora ne qdem,momi4etata...pove4et0...
Първоначално написано от SkiT
хахаххчи а тоя разби мене , уърд
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE