.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Първи впечатления...

Q kajete vpe4atleniqta sled p1rviq vi p1t.....dovolni ili razo4arovani.....hubavo0 li be6e ili ....ne kakto si go predstavqhte.... 6te b1de interesnoo0o da 4uem...
    To love is easier than to prove your love!!!

Град
    СОФИЯ
    беше страхотно , все пак ново усещане (поне за мен) тя вече имаше опит, всъщност беше върховно :P

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    и на двамата ни беше супер яко и на двамата ни беше за първи път...може би усещането се усилваше от факта че и двмата бяхме леко пияни..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Бургас
    ami i na dvamata ni be6e za parvi pat i az malko se pritesnqvah, i sig ot pritesnenie ne mojah da svar6a barzo i purviqt put be6e 4as i polovina, no be6e adskoto izjivqvane

hottie
    Guest
    разочарована ...надявах се партньора ми да е по-опитан, а не беше въпреки, че не беше девствен. А и ме болеше доста

sled pyrviq pyt ve4e si drug 4ovek gledash po drug nachin na sex i na jenite i nz na kvo oshte prosto odva drugoto ti "az"
    LIVERPOOL FOREVER !!!

който и каквото да пише , първия път винаги е нещо между объркване, страх и любопитство.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ми то първия път много ме болеше,та не можах да остана с някакви по-особени впечатления Иначе не съм била разочарован или нещо друго,хубаво си беше,с човека,с когото исках,в подходящия момент...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Самият секс не беше кой знае какво-кратък, болезнен, малко и смешен. Но определено много неа се промениха след това. Все пак за двойка, която е заедно доста време, но не прави секс, първият път е съвършенно революционна крачка. Щом още съм с него, значи не съм останала разочарована, наранена или нещо то сорта. Даже напротив. никога не съм си мислела, че ще изпитам оргазъм, е ще ми е особено хубаво...очакванията ми бяха като цяло към секса доста ниски.

Супер фен
    pri men mina perfectno!!!ne me bole6e izob6to,be6e s 4ovek,kogoto obi4ah i ima6e opit,taka 4e sam napalno dovolna ot tva kaskl se polu4i
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

samia sex be6e ok, ne me bole6e, toi be6e opiten no .... grubi4uk ne se i poznavahme dostatu4no dobre! sega nemoga da opredelq dali sujalqvam 4e toi mi be6e purvi ili sum go prejivqla?!

Мега фен Аватара на amatorium
    Slaba rabota beshe purviq put. Kofti usloviq i takiva mi ti.
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Slaba rabota beshe purviq put. Kofti usloviq i takiva mi ti.
    мхм...и аз тъй...
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

na men li4no ne mi be6e hubavo s kvartalnata kurva v stai4ka i vmesto leglo postlan ka6on ne zvu4i dobre
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    dosta go smenqm
    ако изключим притеснението .. да
    No martini .. no party..

haide da 4uem faxy kakvo 6te kaje po tozi v1pross kaji sq
    CaMo kesh $$$$$$$$$$

Ami.........pri mene be6e super....be6e po-dobre otkolkoto o4akvah......ne bole6e i be6e priqtno s podhodq6tiq partnior na podhodq6toto mqsto v podhodq6toto vreme......s podhodq6tite sredstva.....haresa mi..!

eto iska6e d aotgotgovorih....sega ti nqma li da spodeli6

...

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain
    na men li4no ne mi be6e hubavo s kvartalnata k***a v stai4ka i vmesto leglo postlan ka6on ne zvu4i dobre

мамка му
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain
    na men li4no ne mi be6e hubavo s kvartalnata k***a v stai4ka i vmesto leglo postlan ka6on ne zvu4i dobre

мамка му

I az tova si kazah kato iztreznqh
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    Plovdiv
    nemojah da go digna
    ama bqh piqn i bqh spekal

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си