.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Задавяне

Задавяне

Момичета, случвало ли ви се е да се задавите при свършване в устата, момчета какъв е вашият опит съответно?

hottie
    Guest
    V na4aloto,da za6toto priqtelq mi ima6e navika da svur6va to4no v dunoto na gurloto mi (pri dulboka svirka) ama go pomolih da e po kum vhoda i sega vsi4ko e ok.

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    V na4aloto,da za6toto priqtelq mi ima6e navika da svur6va to4no v dunoto na gurloto mi (pri dulboka svirka) ama go pomolih da e po kum vhoda i sega vsi4ko e ok.
    ti si4ko si praila mai4e aaa? taka kato gledam v dosta temi otgovarqsh... i izglejda imash dosta golqm opit

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от h0u$e_
    ti si4ko si praila mai4e aaa? taka kato gledam v dosta temi otgovarqsh... i izglejda imash dosta golqm opit
    +1
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Русе
    на колко години си
    ...

Супер фен
    Град
    Панацея
    Ебе се 0т 2 дни, просто се чуди на кой да се изфука
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Я, да млъквате. Момичето е на около 20 и кво като е опитна, като сте толкова светци си фанете по някоя девтственица да ви питам дали ще ви е гот.
    Ама като си нямате друга работа, ходете по жени а не се правете на мъже по тийн форумите?

Супер фен
    vsa6tnost kvo zna4enie ima dali momi4eto ima mn opit,ot koga se ebe,na kolko god e,i dali se fuka ili ne???!!!nali otgovarq na vaprosa,kvo vi imnteresuva i da we pravila vs ta kvo??!!
    po temata:ne ne mi se e slu4valo
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

mi davila sum se purvite puti, no sega e kakto trqbva! prosto trqbva da ti svur6i v na4aloto na ustata a ne kum gurloto!

Мега фен Аватара на amatorium
    +1 Sluchva se da se zadavi nqkoi put. No mnogo rqdko. Chesto obache kato e dulboko v gurloto direktno vliza. Nai-chesto se zadqvat kato ne ochakvat koga shte izleze. A po princip momichetata gi useshtat tiq neshta.
    Eating isn't cheating - Arnold

Еми така трява, все пак не иска да ти се "изплюе" в стомаха...

Marijuana - because your friends just aren't very funny...

nishto protiv ne sum kazal za momi4eto prosto i se kefq 4e e praila tolkoz raoti do kolkoto po temata ne sum momi4e i svirki ne pravq (nqma i da pravq v toz jivot taka4e sorry)

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ебе се 0т 2 дни, просто се чуди на кой да се изфука
    na gre6nata posoka si spored men daje prekaleno gre6nata
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    ми не зн момче съм и не съм духал.

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от LitTleJ
    ми не зн момче съм и не съм духал.
    A nie kakvo da napravim?
    Eating isn't cheating - Arnold

zdr

Първите пъти да.Дори сега също ако спермата е повечко и я изхвърли по надълбоко в гърлото...
    Russian Aerospace Agency

hottie
    Guest
    OMG napravili ste me na 5 stotinki Niakoi de

Искам да отбележа, че не се смятам за чак толкова опитна. Почнах да експериментирам повечко напоследък. При първия ми приятел бях бая срамежлива Всичко се случва с времето и е важно доверието.
    Водя полов живот от 6 години някъде , като първия ми беще на 16.

Все пак благодаря на тези, които са зад мен, защото за пореден път ме изкарват такава каквато не съм.
    Първоначално влязох в този форум с други намерения, но ми хареса и реших, че съм способна да отговарям на някои от въпросите - било то в тази тема или друга и се привързах към форума.

Голям фен
    Не,не съм се задавяла и дано не ми се случи,защото задавянето е мн неприятно нещо за мен и ако моя свърши мн навътре в гърлото ми и се задавя,другия път навънка!

Искам да отбележа, че не се смятам за чак толкова опитна. Почнах да експериментирам повечко напоследък. При първия ми приятел бях бая срамежлива Всичко се случва с времето и е важно доверието.

Все пак благодаря на тези, които са зад мен, защото за пореден път ме изкарват такава каквато не съм.
    Първоначално влязох в този форум с други намерения, но ми хареса и реших, че съм способна да отговарям на някои от въпросите - било то в тази тема или друга и се привързах към форума.
    Споко. Ние с малко повечкото акъл и годинки от средностатистическото за форума те разбираме от първия път

Просто си от по-разкритите и директните и затова се създава това впечатление... риска на електронното комуникиране.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

sorry ako sum kazal neshto kadeto ne trqq :P i az li4no ne te izkarvam nikakva

hottie
    Guest
    мерси за разбирането

ne sa mi svyr6vali v ustata

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от h0u$e_
    Мда , тя е Баш Ураспията на форума ... Ти незнаеше ли ?
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Da,za shtastie samo vednyj mi se e sluchvalo,no beshe ujasTno.Dano ne mi se sluchva za v bydeshte.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

мерси за разбирането
    Добре дошла в харема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си