- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Задавяне
Момичета, случвало ли ви се е да се задавите при свършване в устата, момчета какъв е вашият опит съответно?
V na4aloto,da za6toto priqtelq mi ima6e navika da svur6va to4no v dunoto na gurloto mi (pri dulboka svirka) ama go pomolih da e po kum vhoda i sega vsi4ko e ok.
ti si4ko si praila mai4e aaa? taka kato gledam v dosta temi otgovarqsh... i izglejda imash dosta golqm opitПървоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
+1Първоначално написано от h0u$e_
Първоначално написано от kombarka
на колко години сиПървоначално написано от the_hottie
![]()
...
Ебе се 0т 2 дни, просто се чуди на кой да се изфука![]()
Първоначално написано от Say It Right
Я, да млъквате. Момичето е на около 20 и кво като е опитна, като сте толкова светци си фанете по някоя девтственица да ви питам дали ще ви е гот.
Ама като си нямате друга работа, ходете по жени а не се правете на мъже по тийн форумите?
vsa6tnost kvo zna4enie ima dali momi4eto ima mn opit,ot koga se ebe,na kolko god e,i dali se fuka ili ne???!!!nali otgovarq na vaprosa,kvo vi imnteresuva i da we pravila vs ta kvo??!!
po temata:ne ne mi se e slu4valo
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
mi davila sum se purvite puti, no sega e kakto trqbva! prosto trqbva da ti svur6i v na4aloto na ustata a ne kum gurloto!
+1 Sluchva se da se zadavi nqkoi put. No mnogo rqdko. Chesto obache kato e dulboko v gurloto direktno vliza. Nai-chesto se zadqvat kato ne ochakvat koga shte izleze. A po princip momichetata gi useshtat tiq neshta.Първоначално написано от the_hottie
Eating isn't cheating - Arnold
Еми така трява, все пак не иска да ти се "изплюе" в стомаха...
Marijuana - because your friends just aren't very funny...
nishto protiv ne sum kazal za momi4eto prosto i se kefq 4e e praila tolkoz raotido kolkoto po temata ne sum momi4e i svirki ne pravq (nqma i da pravq v toz jivot taka4e sorry)
na gre6nata posoka si spored menПървоначално написано от comics
daje prekaleno gre6nata
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
A nie kakvo da napravim?Първоначално написано от LitTleJ
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първите пъти да.Дори сега също ако спермата е повечко и я изхвърли по надълбоко в гърлото...
Russian Aerospace Agency
OMG napravili ste me na 5 stotinkiNiakoi de
Искам да отбележа, че не се смятам за чак толкова опитна. Почнах да експериментирам повечко напоследък. При първия ми приятел бях бая срамежливаВсичко се случва с времето и е важно доверието.
Водя полов живот от 6 години някъде , като първия ми беще на 16.
Все пак благодаря на тези, които са зад мен, защото за пореден път ме изкарват такава каквато не съм.
Първоначално влязох в този форум с други намерения, но ми хареса и реших, че съм способна да отговарям на някои от въпросите - било то в тази тема или друга и се привързах към форума.![]()
Не,не съм се задавяла и дано не ми се случи,защото задавянето е мн неприятно нещо за мен и ако моя свърши мн навътре в гърлото ми и се задавя,другия път навънка!![]()
Споко. Ние с малко повечкото акъл и годинки от средностатистическото за форума те разбираме от първия пътПървоначално написано от the_hottie
![]()
Просто си от по-разкритите и директните и затова се създава това впечатление... риска на електронното комуникиране.![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
sorry ako sum kazal neshto kadeto ne trqq :P i az li4no ne te izkarvam nikakvaПървоначално написано от the_hottie
![]()
мерси за разбирането![]()
![]()
Мда , тя е Баш Ураспията на форума ... Ти незнаеше ли ?Първоначално написано от h0u$e_
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Da,za shtastie samo vednyj mi se e sluchvalo,no beshe ujasTno.Dano ne mi se sluchva za v bydeshte.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Добре дошла в харемаПървоначално написано от the_hottie
![]()