.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

даите мнение!!!!!

според вас вазмогно ли да има вразка мейду двама души от различни градове,които са се срешнали вав трети град и едния да учи вав този третия град а другия да е готов да ходи вав третия град почти постояно ..........даите мнение!!!!!
    CHOVEK TRQBVA DA BADE DOSTATACHNO GOLQM, ZA DA PRIZNAE GRESHKITE SI, DOSTATACHNO YMEN ZA DA SPECHELI OT TQH,I DOSTATACHNO SILEN ZA DA GI POPRAVI.......

Малко шантава историйка,но ако има любов е напълно възможно.Ако двама души се обичат разстоянието между тях не е в сила да ги спре...пък и щом ще ходиш да си я виждаш не може да няма връзка...
    Hold me in your arms and never let me go
    Hold me in your arms cuz I need you so
    I can see it in your eyes there is something
    something you wanna tell me....

Проай и пиши после кво се е получило :P
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Възможно и още как .. при мен е така :P

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от ПухкаФелче
    Възможно и още как .. при мен е така :P
    О при един френд е така През седмицата като са на даскало са си заедно, а през уикенда не :P

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от i love you
    Малко шантава историйка,но ако има любов е напълно възможно.Ако двама души се обичат разстоянието между тях не е в сила да ги спре...пък и щом ще ходиш да си я виждаш не може да няма връзка...
    To4no
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Според мен , връзката от разстояние е чиста загуба на време , но зависи от хората и от доверието помежду им (ако няма такова , връзката няма смисъл) .Връзката зависи и от силата на обичта между партньорите .Но въпреки всичко за мен това е загуба на време , както вече казах !

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Може бе,всичко може,стиха желание да има :P
    Само не е възможно,да влезеш,там от където си излезнал!
    Ахахаха

Супер фен
    Град
    Панацея
    няма смисъл, само ще се наранявате. Такива истории не свършват д0бре. Кат си надъхан пък, опитай
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    За мен такава връзка няма бъдеще.

Да определено...може да има такава връзка!!
    уТ сАмОзАгУбЕнИ, пРаЗнОгЛаВи, аНтИиНтЕлИгЕнТнИ, мАлОуМнО-уМоЗаКлЮчИт ЕлНи, пРоСтИ мОрАлНо-дЕгРаДиРаЛи, мАтЕрИаЛнО иЗвИсЕнИ, нЕсЪсТоЯтЕлНо оРиЕнТиРаНи, кРиТиЧнО оТбЛъСкВаЩи мОмЧеТа мИ пИсНа!!!

Ами щом ще сте в третия град,тогава не виждам да има проблем
    offline forever!

Град
    sf - nai golemoty selo :P
    da est ako se obi4at mnoL qsno tva 4e lubovta ot dale4ni rastoqnie ne e lubov ne e verno. osobenno tva 4e rqdko se vijdate pravi sre6tite vi po gotinii i po ynikalni i nepovtorimi
    <~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено.Като се виждате често ще можете да поддържате връзка.Дори 1-2 пъти в седмицата да се виждате - пак е добре!

Ммм не не и пак не... аз не давам надежди на такава връзка! Най-добрата ми приятелка скъса с гаджето си именно заради това! Виждаха се много за малко и само се нараняваха просто трябваше да се сложи края... дори и често да се виждате... съмнението ще ви побърка че половинката ви е с друг/ друга ....

най-възможно е да не си минал 3-ти клас правописа хич ти го няма

Да,възможно е.Но пък ще е малко мъчително,защото няма да се виждате често.Но няма нищо невъзможно.

Vazmojno e.Poznavam takava dvoika.No mislq che takava vruzka e trudno da se razvie.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си