- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скъсахме, защото не му пуснах
za men se govori i v razdel Любов neznaexПървоначално написано от hooliganka89
![]()
kolkoto do =lalala= nali be6e nqkfa princesa si4ko tui unui nqkfo mom4e deto te "obi4a" da sk1sa s teb zaradi seksatolkoz te obi4at si4ki
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
tqnko ti si trai
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
ми и аз искам някоя да ме обича ама нещо не става
6to nemu naprai 1 4ekiq da zapazi6 vraskata siПървоначално написано от ~~lalala~~
![]()
puk i az ne sm kazala 4e mn go obi4am i 4e e golqmata mi lubov. prosto mi e sme6no nqkoi mom4eta kolko sa jalkii i kato nema seks nema ni6to
4oveka moje da e nqkoi broikajiq, btw kolko vreme xodixte?Първоначално написано от ~~lalala~~
mesec 2 sedmici i 2 dena iiii edi si kolko tam 4asa i sek i stotni ...
da tfa e malko vreme da mu se doveri6.. gledal sam podobni temi samo 4e tam se govori za godini i momi4eto se 4udi i pita za pomo6t.. spored men e bil po zagorql i ot men![]()
axam ddzn
Защо да трае, след като това е факт?Първоначално написано от ~~lalala~~
![]()
![]()
Едно момче преди 3 или години ме заряза точно заради това.Преживява се!
Ще си намериш по-добър![]()
offline forever!
Естествено, че е постъпил тъпо, но той явно е глупак и най-важното - не е държал на теб, нито те е обичал.Все пак трябва да има разбиране от негова страна, не си голяма толкова и просто не си готова за такава важна стъпка.Ама, прав му път!Щом е с момичетата само заради това...
Аз като гледам как си постъпила с тянко добре ми става ясно че ти си някаква неориентирана. Относно гаджето ти ходел е с тебе заради секса
еее такива колко ме нерват и в същото време са ми смешни...![]()
![]()
зарежи го и това си е...когато си готова тогава...
:P иначе евалата за това...кат си ги има "нуждите" има много за е***е лесно се намират...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
suvet ot men: ne si struva dori da mislish za nqkoi koito misli samo za sex v edna vruzka ako moje da se nare4e vruzka... ve4e za men takiva hora za bokluci ,za koito dori i edna misul edn aduma edna sec ne si struva da zagubish! prosto sa nedorasli i kat imat nujdi si ima i momi4eta koito predlagat zadovolqvane na tiq nudji da vurvqt da se fakat s qth! kfo tolkova slojno![]()
mda i s men se slu4i tova kato bqh na 14 a toi be6e togava na 17 i mi kaza o6te na vtoriq den 4e iska da spi s men az mu kazah 4e nqma da stane i toi na drugiq den mi kaza 4e e po-dobre da skysame.Sled 3 dni otnovo mi se natiska6e i iska6e pak da hodim ama az go pratih po dqvoliteNapravo mi e pisnalo kato slu6am mom4etata da kazvat 4e imali nujdi i hodqt i izneverqvat postoqnno. E.ati i nujdite.Ili pyk ako ne izneverqvat hodqt nasam natam kato ritnati ku4eta i pravqt sex bezrazborno........ prosto.. svestni mom4eta s lupa da gi tyrsi6 v na6i dni
![]()
Тези са под път и над път.Не съм попадала на такъв досега(слава богу).Но това,което си направила е най правилното .![]()
Такива като него ги има много...Не се ядосвай,той не заслужава...Гадно е но поне си разбрала защо е с тебе.Тегли му едни и тва е...
Vinagi shte te obicham!!!
И на мен ми стана смешно някои момичета колко са жалки да избиват комплексите си и да вдигат измисленото си самочувствие на чужд гръб...Първоначално написано от ~~lalala~~
С риск да прозвуча злобно, по бих се зарадвала, ако темата беше: "Правих секс за пръв път с него и той ме заряза на другия ден... Защо момчетата правят така?"
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Има ги всякакви момчетаПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
да лично на мен ми се е случвало .. малко по-различно , но може да се каже , че една от причините да скъсаме беше това иначе имаше и няколко други не можехме да се търпим той беше надувка и в крайна сметка разбрах , че докато ми се е обяснявал в любов се е чукал с една приятелка .. аз лично не знам защо въобще се хванах с тоя бях на 15 /16 някъде след като разбрах за преживяванията му с приятелката ми не исках да го виждам и доста го прецакахисторията за прецакването е дълга ... абе има ги всекви
No martini .. no party..
Мила като те гледам от ония теми каква си проста,съжалявам те просто, добре е направил човека ти само за ебане ставаш , не знам даже дали и за това ставаш , регистрирах се тука да ти кажа едно - ТИ СИ ТЪПА , АМА МНОГО ТЪПА ПУТКА. Аман от неосъзнати лапета... ще пораснеш и ще се оправиш спокойно.. дотогава ТИ НЕ СИ НИКАКВА , нито си по-красива от другите , определено не си по-умна .Евала на пича![]()
Бражо че не си се далащом е направил така значи е искал само това от теб.Но само да ви кажа,че не всички са такива вярно мн са малко ,но ги има.С приятеля ми бяхме на по 16 год когато тръгнахме,но мина 1 год докато го направим-близките му приятели му се чудеха на акъла как е стоял толкова време с мен при това условие
-Това е ЛЮБОВ
Браво за което (че не си се дала).
Един мъж ако обича чака. Преди един познат чака приятелката си година докато му пусне. Не й изневери. Беше на 19, имаше си нужди, ама чака сега, като я обича...
А за нуждите то хубаво, ама ми е много смешно това 'аз съм мъж и си имам нужди'. Е хубаво де, ние жените нямаме ли...?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!