.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Тва ти е наказанието,за дето се подиграваш с хората.
    И как се е подиграла?
    Питай нея,тя си знае.
    Кажи ми ти, де.
    Епа лапешки работи,в един друг раздел е пуснала тема за едно момче,колко бил грозен и тъп.Пълна липса на възпитание,от къде на къде тя има право да съди хората,дали са красиви дали са грозни?
    Аз като видях там темата,и я прочетох ми се смае главата,как може тя да пусне такава тема.
    Грррр...
    Сега прочетох темата.
    Права си.
    @~~lalala~~ : Само такива момчета да ти се връзват!!!!! И на теб и на оная kapinka!!!!!!!
    Аз като приказвам не пея,тва си е самата истина,толкова й е възпитанието на госпожицата.
    za men se govori i v razdel Любов neznaex
    kolkoto do =lalala= nali be6e nqkfa princesa si4ko tui unui nqkfo mom4e deto te "obi4a" da sk1sa s teb zaradi seksa tolkoz te obi4at si4ki
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Град
    sf - nai golemoty selo :P
    tqnko ti si trai
    <~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~

Град
    СОФИЯ
    ми и аз искам някоя да ме обича ама нещо не става

Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от ~~lalala~~
    tqnko ti si trai
    6to nemu naprai 1 4ekiq da zapazi6 vraskata si

Град
    puk i az ne sm kazala 4e mn go obi4am i 4e e golqmata mi lubov. prosto mi e sme6no nqkoi mom4eta kolko sa jalkii i kato nema seks nema ni6to

Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    puk i az ne sm kazala 4e mn go obi4am i 4e e golqmata mi lubov. prosto mi e sme6no nqkoi mom4eta kolko sa jalkii i kato nema seks nema ni6to
    4oveka moje da e nqkoi broikajiq, btw kolko vreme xodixte?

Град
    mesec 2 sedmici i 2 dena iiii edi si kolko tam 4asa i sek i stotni ...

Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    da tfa e malko vreme da mu se doveri6.. gledal sam podobni temi samo 4e tam se govori za godini i momi4eto se 4udi i pita za pomo6t.. spored men e bil po zagorql i ot men

Град
    axam ddzn

tqnko ti si trai
    Защо да трае, след като това е факт?

Едно момче преди 3 или години ме заряза точно заради това.Преживява се!
    Ще си намериш по-добър
    offline forever!

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че е постъпил тъпо, но той явно е глупак и най-важното - не е държал на теб, нито те е обичал.Все пак трябва да има разбиране от негова страна, не си голяма толкова и просто не си готова за такава важна стъпка.Ама, прав му път!Щом е с момичетата само заради това...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Аз като гледам как си постъпила с тянко добре ми става ясно че ти си някаква неориентирана. Относно гаджето ти ходел е с тебе заради секса

Мега фен Аватара на Hilary_
    еее такива колко ме нерват и в същото време са ми смешни... зарежи го и това си е...когато си готова тогава... :P иначе евалата за това...кат си ги има "нуждите" има много за е***е лесно се намират...

suvet ot men: ne si struva dori da mislish za nqkoi koito misli samo za sex v edna vruzka ako moje da se nare4e vruzka... ve4e za men takiva hora za bokluci ,za koito dori i edna misul edn aduma edna sec ne si struva da zagubish! prosto sa nedorasli i kat imat nujdi si ima i momi4eta koito predlagat zadovolqvane na tiq nudji da vurvqt da se fakat s qth! kfo tolkova slojno

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    mda i s men se slu4i tova kato bqh na 14 a toi be6e togava na 17 i mi kaza o6te na vtoriq den 4e iska da spi s men az mu kazah 4e nqma da stane i toi na drugiq den mi kaza 4e e po-dobre da skysame.Sled 3 dni otnovo mi se natiska6e i iska6e pak da hodim ama az go pratih po dqvolite Napravo mi e pisnalo kato slu6am mom4etata da kazvat 4e imali nujdi i hodqt i izneverqvat postoqnno. E.ati i nujdite.Ili pyk ako ne izneverqvat hodqt nasam natam kato ritnati ku4eta i pravqt sex bezrazborno........ prosto.. svestni mom4eta s lupa da gi tyrsi6 v na6i dni

Тези са под път и над път.Не съм попадала на такъв досега(слава богу).Но това,което си направила е най правилното .

Град
    Nqkade tam
    Такива като него ги има много...Не се ядосвай,той не заслужава...Гадно е но поне си разбрала защо е с тебе.Тегли му едни и тва е...
    Vinagi shte te obicham!!!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    И на мен ми стана смешно някои момичета колко са жалки да избиват комплексите си и да вдигат измисленото си самочувствие на чужд гръб... С риск да прозвуча злобно, по бих се зарадвала, ако темата беше: "Правих секс за пръв път с него и той ме заряза на другия ден... Защо момчетата правят така?"
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    И на мен ми стана смешно някои момичета колко са жалки да избиват комплексите си и да вдигат измисленото си самочувствие на чужд гръб... С риск да прозвуча злобно, по бих се зарадвала, ако темата беше: "Правих секс за пръв път с него и той ме заряза на другия ден... Защо момчетата правят така?"
    Има ги всякакви момчета

Град
    dosta go smenqm
    да лично на мен ми се е случвало .. малко по-различно , но може да се каже , че една от причините да скъсаме беше това иначе имаше и няколко други не можехме да се търпим той беше надувка и в крайна сметка разбрах , че докато ми се е обяснявал в любов се е чукал с една приятелка .. аз лично не знам защо въобще се хванах с тоя бях на 15 /16 някъде след като разбрах за преживяванията му с приятелката ми не исках да го виждам и доста го прецаках историята за прецакването е дълга ... абе има ги всекви
    No martini .. no party..

Мила като те гледам от ония теми каква си проста,съжалявам те просто, добре е направил човека ти само за ебане ставаш , не знам даже дали и за това ставаш , регистрирах се тука да ти кажа едно - ТИ СИ ТЪПА , АМА МНОГО ТЪПА ПУТКА. Аман от неосъзнати лапета... ще пораснеш и ще се оправиш спокойно.. дотогава ТИ НЕ СИ НИКАКВА , нито си по-красива от другите , определено не си по-умна .Евала на пича

Бражо че не си се дала щом е направил така значи е искал само това от теб.Но само да ви кажа,че не всички са такива вярно мн са малко ,но ги има.С приятеля ми бяхме на по 16 год когато тръгнахме,но мина 1 год докато го направим-близките му приятели му се чудеха на акъла как е стоял толкова време с мен при това условие -Това е ЛЮБОВ

Браво за което (че не си се дала).
    Един мъж ако обича чака. Преди един познат чака приятелката си година докато му пусне. Не й изневери. Беше на 19, имаше си нужди, ама чака сега, като я обича...
    А за нуждите то хубаво, ама ми е много смешно това 'аз съм мъж и си имам нужди'. Е хубаво де, ние жените нямаме ли...?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    повярваи повечето момичета са по жалки при някой от нас поне е секса а при някой от вас ако нема пари и кола нема нищо заради туи тихо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си