.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Цитирай Първоначално написано от ~~lalala~~
    puk i az ne sm kazala 4e mn go obi4am i 4e e golqmata mi lubov. prosto mi e sme6no nqkoi mom4eta kolko sa jalkii i kato nema seks nema ni6to
    И на мен ми стана смешно някои момичета колко са жалки да избиват комплексите си и да вдигат измисленото си самочувствие на чужд гръб... С риск да прозвуча злобно, по бих се зарадвала, ако темата беше: "Правих секс за пръв път с него и той ме заряза на другия ден... Защо момчетата правят така?"
    zavisi kak pravqt kurva da/ne ako e kurva 6to da neq zareji6 a ako e t1po momi4eto da t1rsi6 ne6to pove4e ot seks
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

"ако обича - чака" бла бла бла.. вие тука го изкарахте, че се едно първата ви малко по-сериозна връзка ще е до живот... обичта и любовта на 7/8 от вас е за по 3-4 седмици и после "ама аз, ама такова" ... като толкова искате да чакате ставайте монахини, оба4е е доста тъпо да очаквате от нас да си пропиляваме най-хубавите години в чакане, което ако си говорим честно, въобще не си заслужава... някой беше споменал, че гаджето е за да ти разбира проблемите и да ти помага да ги решаваш по един или друг начин.. а вие какви проблеми имате на по 15-16-17???

както и да е.. идеята е, че на тези години човек трябва да живее и да опитва и да се забавлява.. като не му изнася нещо мн ясно, че ше си ходи...

... и те така

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ако наистина те е обичал, щеше да те изчака.. Да не ти пука за него. Намери си някой който ще те уважава
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Много добре си направила..мани го тоя,тва ще да е само някой комплексар,глупав и смотан сорри,сигурно го харесваш,ама все пак..дано не съжаляваш..радвай се

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Еми... Че си права, добре, права си... така е. Ама това са 6 седмици, в които те е гушкал и целувал, нормално е да е искал да правите секс, ебаси...
    Щом не искаш да правиш секс, чудесно...
    Ама не го обвинявайте него и не го наричайте тъпак, защото никой никъде не споменава, че той я е обичал и е държал на нея...
    И след като е видял,че няма да види секс просто е решил да се раздели с нея и да си намери момиче, с което да прави секс.
    So simple...
    Кво, да я беше лъгал, че "ок, няма проблем, чакам те да се наканиш" и в същото време да ходи да чука някви мацки... Стига, бил е прав.
    И мацката е била права, че не му е пуснала просто за да не я зареже, при положение че не е искала.
    И готово...
    Вие какви неща пък наговорихте... хах...
    За въпроса дали аз съм имала такива моменти, мне, не съм, защото аз обичам да правя секс.
    Я стига-тя е на 15!!!Да,в днешно време и 13 годишните правят секс,ама кво..да не би да е нормално?!
    Според мен ако я е почакал малко..нищо няма да му е коствало,ама не явно за него е било по-важно да си бутне чушката някъде.така,че за обич..хаха..не става и дума :P

еи тези са наи гоелмите идиоти.. пф .. кат не искаш не му пускаш тва е .. ти си решаваш не тои а аз такъв случаи все още съм нямала а ако имам нз как бих постъпила

Постъпила си напълно правилно. Аз ако бях на твое място, бих постъпила по същия начин. Но не трябва да съжаляваш за това момче. Ако толкова много е искал секс - получил го е при друга ... Радвай се, че не си била ти поредната му бройка. Продължавай с усмивка на уста и не се давай никога... пък и не се занимавай с такива, които имат само нужди и никаква любов в сърцето...
    Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса.

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Цитирай Първоначално написано от ice_cream_f
    Zaebi go,toq ne te zaslujava Ako e bil s teb samo zaradi SEX nesi zaslujava da se qdosva6
    +1

Тва мн често се случва.. някой да скъса с теб, защото не искаш да му пуснеш или да не иска да тръгнете, защото не искаш да му пуснеш.Но поне като се случи разбираш къф е човека отсреща и колко той държи на теб.

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Наистина е зле бее ...
    Как може ?
    Принципно , ако те е обичал .. ако го е казал един път , мисля , че ако е искал да стане нещо ... е щял да чака с времето ..

Нали .. мъж като мъжете , аз момче като момчетата .. всички около мен мислят за това , и си хващат .. с извинение за израза но "курволяци" ...

Аз не съм от хората които мислят за секса .. не е нужно да ми пусне , че да е всичко по вода .. много мога да изпиша , но просто няма смисъл ..
    Балък е
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Аз като гледам как си постъпила с тянко добре ми става ясно че ти си някаква неориентирана. Относно гаджето ти ходел е с тебе заради секса
    Как ще е бил с нея заради секса,като тя не е правила с него(доколкото разбрах)
    offline forever!

само едно ще ти кажа : ДА НЕ ТИ ПУКА !
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хах... само не ми казвай, че ти е кофти за него.
    Такива си е по - добре да ги оставиш да си чукат курвите, нямаш работа с такъв.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И мен ме остави едно момче за това,но какво да се прави живота продължава.Горе главата

Щом не е могъл да те изчака, значи не е държал достатъчно на теб. Не съжалявай, че не сте заедно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Еми не мисля,че е прав,не е честно спрямо теб.Както каза и Алеандра-той не те заслужава щом не зачита желанията ти.
    Just haters make me famous! εĭз

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Дори и да му беше пуснала пак щеше да те зареже след първия акт

П.П Моля ви не се карайте..това е форум все пак!

Идиот... не те заслужава... заеби го !!!

Град
    sf - nai golemoty selo :P
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH

Taka li i ot kude znae6?
    <~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~

Taka li i ot kude znae6?
    Сега ти за какво съжаляваш? Ми хубу, иди при него, кажи му да го направите и виж после какво ще стане... Според мен не си загубила НИЩО, дори си се отървала от един нещастник.

Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned

Taka li i ot kude znae6?
    Сега ти за какво съжаляваш? Ми хубу, иди при него, кажи му да го направите и виж после какво ще стане... Според мен не си загубила НИЩО, дори си се отървала от един нещастник.
    Определено е така!
    offline forever!

Град
    Terra incognita!
    Човешката глупост граници няма!Въоще не се ядосвай,защото той е жалкият в ситуацията и се е представил като изключително повърхностен човек!Просто забравил това и след това и се сетиш,ще го свързваш с една насмешка,защото си над това!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Re: Скъсахме, защото не му пуснах

Lelel gajeto mi skusa s men, zashtoto ne my pysnax, a az sm na 15 i ne burzam vsmisul, 4e ima vreme. Mn tupo postupi... imate li takiva sly4ei i kvo napravixte osven 4e im teglixte po edna faca
    сорри че ще обидя гаджето ми ама това е глупава постъпка......... секса се прави от двама души мъж и жена........ ако единия от двамата не е съгласен няма секс!!!!!! Предполагам гаджето ти е по голямо от теб?

Цитирай Първоначално написано от loveandemotion
    сорри че ще обидя гаджето ми ама това е глупава постъпка......... секса се прави от двама души мъж и жена........
    ОМГ, какво причиних на хлюшения ми кон =(

Цитирай Първоначално написано от muhlqsal 4orap
    Цитирай Първоначално написано от loveandemotion
    сорри че ще обидя гаджето ми ама това е глупава постъпка......... секса се прави от двама души мъж и жена........
    ОМГ, какво причиних на хлюшения ми кон =(
    Абе, тея са некви извратени тиквеници...за хлюшения ти кон не знам, Бамби не се е оплаквал...нито пък настолната лампа...нито кубчето ми на Рубик (бтв много е забавно да си го редиш без ръце ^^)
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118431

~

JUMP! JUMP! JUMP ON THE TIGER!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си