- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скъсахме, защото не му пуснах
zavisi kak pravqt kurva da/ne ako e kurva 6to da neq zareji6 a ako e t1po momi4eto da t1rsi6 ne6to pove4e ot seksПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
"ако обича - чака" бла бла бла.. вие тука го изкарахте, че се едно първата ви малко по-сериозна връзка ще е до живот... обичта и любовта на 7/8 от вас е за по 3-4 седмици и после "ама аз, ама такова" ... като толкова искате да чакате ставайте монахини, оба4е е доста тъпо да очаквате от нас да си пропиляваме най-хубавите години в чакане, което ако си говорим честно, въобще не си заслужава... някой беше споменал, че гаджето е за да ти разбира проблемите и да ти помага да ги решаваш по един или друг начин.. а вие какви проблеми имате на по 15-16-17???
както и да е.. идеята е, че на тези години човек трябва да живее и да опитва и да се забавлява.. като не му изнася нещо мн ясно, че ше си ходи...
... и те така
Ако наистина те е обичал, щеше да те изчака.. Да не ти пука за него. Намери си някой който ще те уважава![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Много добре си направила..мани го тоя,тва ще да е само някой комплексар,глупав и смотансорри,сигурно го харесваш,ама все пак..дано не съжаляваш..радвай се
![]()
Я стига-тя е на 15!!!Да,в днешно време и 13 годишните правят секс,ама кво..да не би да е нормално?!Първоначално написано от Whisskas
Според мен ако я е почакал малко..нищо няма да му е коствало,ама не явно за него е било по-важно да си бутне чушката някъде.така,че за обич..хаха..не става и дума:P
еи тези са наи гоелмите идиоти.. пф .. кат не искаш не му пускаш тва е .. ти си решаваш не тоиа аз такъв случаи все още съм нямала а ако имам нз как бих постъпила
![]()
Постъпила си напълно правилно. Аз ако бях на твое място, бих постъпила по същия начин. Но не трябва да съжаляваш за това момче. Ако толкова много е искал секс - получил го е при друга ... Радвай се, че не си била ти поредната му бройка. Продължавай с усмивка на уста и не се давай никога... пък и не се занимавай с такива, които имат само нужди и никаква любов в сърцето...
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса.
Тва мн често се случва.. някой да скъса с теб, защото не искаш да му пуснеш или да не иска да тръгнете, защото не искаш да му пуснеш.Но поне като се случи разбираш къф е човека отсреща и колко той държи на теб.
Наистина е зле бее ...
Как може ?![]()
Принципно , ако те е обичал .. ако го е казал един път , мисля , че ако е искал да стане нещо ... е щял да чака с времето ..
Нали .. мъж като мъжете , аз момче като момчетата .. всички около мен мислят за това , и си хващат .. с извинение за израза но "курволяци" ...
Аз не съм от хората които мислят за секса .. не е нужно да ми пусне , че да е всичко по вода .. много мога да изпиша , но просто няма смисъл ..
Балък е![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Как ще е бил с нея заради секса,като тя не е правила с него(доколкото разбрах)Първоначално написано от Vin Diesel
offline forever!
само едно ще ти кажа : ДА НЕ ТИ ПУКА !
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Хах... само не ми казвай, че ти е кофти за него.
Такива си е по - добре да ги оставиш да си чукат курвите, нямаш работа с такъв.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
И мен ме остави едно момче за това,но какво да се прави живота продължава.Горе главата![]()
![]()
Щом не е могъл да те изчака, значи не е държал достатъчно на теб. Не съжалявай, че не сте заедно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Еми не мисля,че е прав,не е честно спрямо теб.Както каза и Алеандра-той не те заслужава щом не зачита желанията ти.
Just haters make me famous! εĭз
Дори и да му беше пуснала пак щеше да те зареже след първия акт
П.П Моля ви не се карайте..това е форум все пак!![]()
Идиот... не те заслужава... заеби го !!!
Taka li i ot kude znae6?Първоначално написано от HePeAJIeH
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
Сега ти за какво съжаляваш? Ми хубу, иди при него, кажи му да го направите и виж после какво ще стане... Според мен не си загубила НИЩО, дори си се отървала от един нещастник.Първоначално написано от ~~lalala~~
![]()
Определено е така!Първоначално написано от LovePoisoned
offline forever!
Човешката глупост граници няма!Въоще не се ядосвай,защото той е жалкият в ситуацията и се е представил като изключително повърхностен човек!Просто забравил това и след това и се сетиш,ще го свързваш с една насмешка,защото си над това!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
сорри че ще обидя гаджето ми ама това е глупава постъпка......... секса се прави от двама души мъж и жена........ ако единия от двамата не е съгласен няма секс!!!!!! Предполагам гаджето ти е по голямо от теб?Първоначално написано от ~~lalala~~
ОМГ, какво причиних на хлюшения ми кон =(Първоначално написано от loveandemotion
Абе, тея са некви извратени тиквеници...за хлюшения ти кон не знам, Бамби не се е оплаквал...нито пък настолната лампа...нито кубчето ми на Рубик (бтв много е забавно да си го редиш без ръце ^^)Първоначално написано от muhlqsal 4orap