.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Град
    /\/\0uL!n r0uGe

Как да й помогна...

Здравейте!
    Темата не е за мен,а за една от моите най-добри приятелки.Въпросът е,че тя мн харесва едно момче,но дори не се познават.Това момче има гадже (пак от наш'то даскало) и всяко междучасие като излезнем в коридора и ги виждаме заедно.Днес когато имахме обедна отново излезнахме и в този момент ги видяхме да се натискат мн яко и на моята приятелка и стана супер SHIT...После рева към 2 часа и все още и е супер гадно...Успокоявахме я,какво ли не правихме,но на нея все още и е супер зле...Най-лошото е,че тя в действителност (съжалявам,че го казвам ),но няма никакъв шанс с това момче а и той ходи с гореспоменатата мацка от към 2 години вече и явно мн се обичат... Чудя се какво да правя-познавам характера й,и знам,че ако и кажа просто да го остави и да потърси ''нов обект на чуствата си'',ше и стане още по-гадно и то ше е задълго...Но пък усещам как като я успокояваме чрез обяснения как може и да се получи нещо между тях,тя започва да вярва и после и става мн по-гадно като ги види заедно...отново...
    Можете ли да ме посветвате как да й помогна?Наистина ме е грижа за нея,но не знам как да постъпя...
    Skate or die
    Ride and fly
    Fuck you haters
    Long life skaters

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    ами след като прочетох да ти кажа май е най-добре приятелката ти наистина да го забрави...не знам наколко сте ама щом тя не се е усетила,подсети я някак...пък и момчето не може да зареже 2годишна връзка ей така..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ем да я лъжеш не е хубаво,да й кажеш истината пак казваш,че не е хубаво,в такъв случай не знам какво да те посъветвам.
    Как така,нямат нищо общо и тя плаче за него?Как може да се влюбиш в човек,който не познаваш?

Град
    /\/\0uL!n r0uGe
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Ем да я лъжеш не е хубаво,да й кажеш истината пак казваш,че не е хубаво,в такъв случай не знам какво да те посъветвам.
    Как така,нямат нищо общо и тя плаче за него?Как може да се влюбиш в човек,който не познаваш?

Ми явно може...Той ми е френд на мене,мн е печен и нея май я е шубе ''да не станело така,че като му каже и да земе да я ебава'' и там некфи такива...аз и обясняам,че тфа в трети клас момчетата го правят но тя се сдухва и вика ''не мога''...Мисля,че е по-добре някак си да й кажа,че няма да се получи,поне засега,но знам,че ако й го кажа пак ше земе да реве и ше и е мн гадно...
    Skate or die
    Ride and fly
    Fuck you haters
    Long life skaters

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от jU$7 f@bUl0u$

Ми явно може...Той ми е френд на мене,мн е печен и нея май я е шубе ''да не станело така,че като му каже и да земе да я ебава'' и там некфи такива...аз и обясняам,че тфа в трети клас момчетата го правят но тя се сдухва и вика ''не мога''...Мисля,че е по-добре някак си да й кажа,че няма да се получи,поне засега,но знам,че ако й го кажа пак ше земе да реве и ше и е мн гадно...
    Еми в такъв случай,трябва да измисляш нещ от сорта на средно положение,нито ще й казваш,че ще са заедно,нито ще й казваш,че няма да са заедно.

Между другото подписа ти ме кефи,за така наречените нашумели "Кучки"

Супер фен
    Град
    Панацея
    Кажи на приятелката си да престане да сънува
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    /\/\0uL!n r0uGe
    хаха...мерси
    писнало ми е от перхидролени барбита-ку*ви,радващи се,като чуят ''глей я тая кфа е кучка''...
    Skate or die
    Ride and fly
    Fuck you haters
    Long life skaters

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    хаха...мерси
    писнало ми е от перхидролени барбита-ку*ви,радващи се,като чуят ''глей я тая кфа е кучка''...
    Малко са прости,не им се сърди.

Град
    /\/\0uL!n r0uGe
    хахах...знам,знам...то само като ги погледнеш,ти става ясно какво им се върти в кухите глави...
    Skate or die
    Ride and fly
    Fuck you haters
    Long life skaters

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Така,така.

не мисля,че има смисъл да му казва за чувствата си по-добре да се върне на земята и да разбере,че няма шанс.По-добре да и го кажеш ти ,от колкото да се измъчва и да храни някакви надежди Не е никак хубава нейното,а и твоето положение,но по-добре всичко да свърши сега преди чувствата и да станат по-силни.
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Да си напрай един скреч и да се успокои малко...да не си въобразява нещо с човек със сериозна връзка...
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС

Re: Как да й помогна...

Здравейте!
    Темата не е за мен,а за една от моите най-добри приятелки.Въпросът е,че тя мн харесва едно момче,но дори не се познават.Това момче има гадже (пак от наш'то даскало) и всяко междучасие като излезнем в коридора и ги виждаме заедно.Днес когато имахме обедна отново излезнахме и в този момент ги видяхме да се натискат мн яко и на моята приятелка и стана супер SHIT...После рева към 2 часа и все още и е супер гадно...Успокоявахме я,какво ли не правихме,но на нея все още и е супер зле...Най-лошото е,че тя в действителност (съжалявам,че го казвам ),но няма никакъв шанс с това момче а и той ходи с гореспоменатата мацка от към 2 години вече и явно мн се обичат... Чудя се какво да правя-познавам характера й,и знам,че ако и кажа просто да го остави и да потърси ''нов обект на чуствата си'',ше и стане още по-гадно и то ше е задълго...Но пък усещам как като я успокояваме чрез обяснения как може и да се получи нещо между тях,тя започва да вярва и после и става мн по-гадно като ги види заедно...отново...
    Можете ли да ме посветвате как да й помогна?Наистина ме е грижа за нея,но не знам как да постъпя...
    ako ima web camera i registraciq v skype kaji i da me nameri tenko_lamera az 6te q nakaram da go zabravi i samo za men da si misli
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Град
    /\/\0uL!n r0uGe

хахахах...Тянко,тя са е в такова състояние,че мисля,че ше ме удаи с нещо по главата ако и кажа да земе те търси не го приемай лично,ми просту ти казвам,че сега май не й е до това,а др е въпроса,че тва май е единствения начин да го забрави засега...
    Skate or die
    Ride and fly
    Fuck you haters
    Long life skaters

хахахах...Тянко,тя са е в такова състояние,че мисля,че ше ме удаи с нещо по главата ако и кажа да земе те търси не го приемай лично,ми просту ти казвам,че сега май не й е до това,а др е въпроса,че тва май е единствения начин да го забрави засега...
    Ми да!!!!!!!! Намери й някой смешник да му се смее и готоо
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Мега фен Аватара на koalka
    Ако не си й казала това, което написа тук - кажи й го...
    След това я остави.Да, гадно ще й е, обаче нищо не може да направи нито тя, нито ти.Сама ще разбере, че няма шанс с това момче и ще се откаже.

Мега фен Аватара на Hilary_
    ем много е кофти така... рано или късно тя ще разбере...по добре мисля да и кажеш...смисъл много ще я заболи но и без това всеки ден е така...така че по добре и обясни няма още в началото да го забрави напълно но след време...айде успех!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Мълчи си, не я успокоявай вече, защото сама казваш, че нито така, нито онака.. Ни приема, ни предава.. Просто си мълчи..

Животът е адът описан в Библията!

obqsni i 4e imat seriozna vruzka, 4e se obi4at, 4en e moje da q zareje, 4e ako se polu4i neshto mejdu tqh moje da ima problemi s mackata... nakarai q da se postavi na neino mqsto ne se se6tam ni6to drugo
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Враца
    Оуу наистина е гадно...Не и давай напразни надежди...Смисъл, не я карай да мисли, че има шанс със него, особено когато няма...Тфа е най - гадното нещо на света!!! Ии не й казвай нищо...просто като видиш, че въпросното момче е някъде покрай вас с гаджето си, заведи я на друго място...Поне да не ги гледа заедно...А когато и стане тъпо или се натъжи, опитай да я развеселиш с нещо...Например пусни и някоя яка песничка, накарай я да се разходите или да се повозите с велосипеди...и така...

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Aве най-добре и кажи истината, защото като и даваш напразни надежди и всеки ден като ги вижда ще и се скапв настроението. По-добре е да и се скапе за по дълго и да го забрави най-накрая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си