- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й помогна...
Здравейте!
Темата не е за мен,а за една от моите най-добри приятелки.Въпросът е,че тя мн харесва едно момче,но дори не се познават.Това момче има гадже (пак от наш'то даскало) и всяко междучасие като излезнем в коридора и ги виждаме заедно.Днес когато имахме обедна отново излезнахме и в този момент ги видяхме да се натискат мн яко и на моята приятелка и стана супер SHIT...После рева към 2 часа и все още и е супер гадно...Успокоявахме я,какво ли не правихме,но на нея все още и е супер зле...Най-лошото е,че тя в действителност (съжалявам,че го казвам),но няма никакъв шанс с това момче а и той ходи с гореспоменатата мацка от към 2 години вече и явно мн се обичат...
Чудя се какво да правя-познавам характера й,и знам,че ако и кажа просто да го остави и да потърси ''нов обект на чуствата си'',ше и стане още по-гадно и то ше е задълго...Но пък усещам как като я успокояваме чрез обяснения как може и да се получи нещо между тях,тя започва да вярва и после и става мн по-гадно като ги види заедно...отново...
Можете ли да ме посветвате как да й помогна?Наистина ме е грижа за нея,но не знам как да постъпя...
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
ами след като прочетох да ти кажа май е най-добре приятелката ти наистина да го забрави...не знам наколко сте ама щом тя не се е усетила,подсети я някак...пък и момчето не може да зареже 2годишна връзка ей така..
Първоначално написано от kombarka
Ем да я лъжеш не е хубаво,да й кажеш истината пак казваш,че не е хубаво,в такъв случай не знам какво да те посъветвам.
Как така,нямат нищо общо и тя плаче за него?Как може да се влюбиш в човек,който не познаваш?
Първоначално написано от hooliganka89
Ми явно може...Той ми е френд на мене,мн е печен и нея май я е шубе ''да не станело така,че като му каже и да земе да я ебава'' и там некфи такива...аз и обясняам,че тфа в трети клас момчетата го правят но тя се сдухва и вика ''не мога''...Мисля,че е по-добре някак си да й кажа,че няма да се получи,поне засега,но знам,че ако й го кажа пак ше земе да реве и ше и е мн гадно...![]()
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
Еми в такъв случай,трябва да измисляш нещ от сорта на средно положение,нито ще й казваш,че ще са заедно,нито ще й казваш,че няма да са заедно.Първоначално написано от jU$7 f@bUl0u$
Между другото подписа ти ме кефи,за така наречените нашумели "Кучки"![]()
Кажи на приятелката си да престане да сънува![]()
Първоначално написано от Say It Right
хаха...мерсиПървоначално написано от hooliganka89
писнало ми е от перхидролени барбита-ку*ви,радващи се,като чуят ''глей я тая кфа е кучка''...![]()
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
Малко са прости,не им се сърди.Първоначално написано от jU$7 f@bUl0u$
хахах...знам,знам...то само като ги погледнеш,ти става ясно какво им се върти в кухите глави...![]()
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
не мисля,че има смисъл да му казва за чувствата сиПървоначално написано от jU$7 f@bUl0u$
по-добре да се върне на земята и да разбере,че няма шанс.По-добре да и го кажеш ти ,от колкото да се измъчва и да храни някакви надежди
Не е никак хубава нейното,а и твоето положение,но по-добре всичко да свърши сега преди чувствата и да станат по-силни.
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Да си напрай един скреч и да се успокои малко...да не си въобразява нещо с човек със сериозна връзка...![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
ako ima web camera i registraciq v skype kaji i da me nameri tenko_lamera az 6te q nakaram da go zabravi i samo za men da si misliПървоначално написано от jU$7 f@bUl0u$
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
хахахах...Тянко,тя са е в такова състояние,че мисля,че ше ме удаи с нещо по главата ако и кажа да земе те търсине го приемай лично,ми просту ти казвам,че сега май не й е до това,а др е въпроса,че тва май е единствения начин да го забрави засега...
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters
Ми да!!!!!!!! Намери й някой смешник да му се смее и готооПървоначално написано от jU$7 f@bUl0u$
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Ако не си й казала това, което написа тук - кажи й го...
След това я остави.Да, гадно ще й е, обаче нищо не може да направи нито тя, нито ти.Сама ще разбере, че няма шанс с това момче и ще се откаже.
ем много е кофти така...рано или късно тя ще разбере...по добре мисля да и кажеш...смисъл много ще я заболи но и без това всеки ден е така...така че по добре и обясни няма още в началото да го забрави напълно но след време...айде успех!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мълчи си, не я успокоявай вече, защото сама казваш, че нито така, нито онака.. Ни приема, ни предава.. Просто си мълчи..
Животът е адът описан в Библията!
obqsni i 4e imat seriozna vruzka, 4e se obi4at, 4en e moje da q zareje, 4e ako se polu4i neshto mejdu tqh moje da ima problemi s mackata... nakarai q da se postavi na neino mqstone se se6tam ni6to drugo
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Оуу наистина е гадно...Не и давай напразни надежди...Смисъл, не я карай да мисли, че има шанс със него, особено когато няма...Тфа е най - гадното нещо на света!!! Ии не й казвай нищо...просто като видиш, че въпросното момче е някъде покрай вас с гаджето си, заведи я на друго място...Поне да не ги гледа заедно...А когато и стане тъпо или се натъжи, опитай да я развеселиш с нещо...Например пусни и някоя яка песничка, накарай я да се разходите или да се повозите с велосипеди...и така...![]()
Aве най-добре и кажи истината, защото като и даваш напразни надежди и всеки ден като ги вижда ще и се скапв настроението. По-добре е да и се скапе за по дълго и да го забрави най-накрая.![]()