- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й помогна...
Здравейте!
Темата не е за мен,а за една от моите най-добри приятелки.Въпросът е,че тя мн харесва едно момче,но дори не се познават.Това момче има гадже (пак от наш'то даскало) и всяко междучасие като излезнем в коридора и ги виждаме заедно.Днес когато имахме обедна отново излезнахме и в този момент ги видяхме да се натискат мн яко и на моята приятелка и стана супер SHIT...После рева към 2 часа и все още и е супер гадно...Успокоявахме я,какво ли не правихме,но на нея все още и е супер зле...Най-лошото е,че тя в действителност (съжалявам,че го казвам),но няма никакъв шанс с това момче а и той ходи с гореспоменатата мацка от към 2 години вече и явно мн се обичат...
Чудя се какво да правя-познавам характера й,и знам,че ако и кажа просто да го остави и да потърси ''нов обект на чуствата си'',ше и стане още по-гадно и то ше е задълго...Но пък усещам как като я успокояваме чрез обяснения как може и да се получи нещо между тях,тя започва да вярва и после и става мн по-гадно като ги види заедно...отново...
Можете ли да ме посветвате как да й помогна?Наистина ме е грижа за нея,но не знам как да постъпя...
Skate or die
Ride and fly
Fuck you haters
Long life skaters