.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Как да му го кажа?

Ходя с едно момче,което много обичам.Наистина това момче значи адски много за мен,но трябва да го зарежа знам че и той ме обича и ще ми е трудно да му го кажа но трябва.Просто неможе да бъдем вече заедно и трябва да го оставя но как да му го кажа за да разбере че го обичам но просто се налага да го оставя!
    I KnOW You FeEl Me !!

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    ами за да искаш да ти кажем трябва да ни кажеш каква е причината да го зарежеш...друг ли има?
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

не няма друг просто му бях изневерила преди послучайност и той ми прости но виждам че го боли още и ми е гадно да го гледам как страда заради мен той заслужава по-добро момиче от мен аз не го заслужавам а пък и само го наранявам .. затова по добре да го оставя и да си живее живота и да бъде щастлив .. но искам да му го кажа така че да разбере че не го оставям защото не го обичам !
    I KnOW You FeEl Me !!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Еми кажи му,че го обичаш ама искаш да се разделите.Освен,ако не искаш да му го кажеш на някакъв чужд език?
    Просто е,кво питаш как,с мекар.

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    ами кажи му истината - че не го обичаш,че само си му в тежест,че ще е по-добре и за двама ви да не сте заедно...трудно ще му е ама по-добре да знае истината защото той рано или късно ще те забрави и тогава от теб ще има само хубави спомени ама ако го излъжеш сега и той научи може доста да те понамрази..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Цитирай Първоначално написано от bibo
    ами кажи му истината - че не го обичаш,че само си му в тежест,че ще е по-добре и за двама ви да не сте заедно...трудно ще му е ама по-добре да знае истината защото той рано или късно ще те забрави и тогава от теб ще има само хубави спомени ама ако го излъжеш сега и той научи може доста да те понамрази..

Съгласна съм с мнението.. по-добре просто му кажи какво мислиш и защо искаш да се разделите.. би трябвало да те разбере, а ако не, ще му стане гадно, разбира се( на кой не би му станало ), но ще му мине след време и ще има от теб хубви спомени само, както каза bibo.

nene nqma da mu kaja skupi trqbva da se razdelim za6toto ne te zaslujavam tfa e tupo a puk ako mu kaja istinata 4e prosto iskam da se zabavlqvam kakto predi vurpeki 4e go obi4am mi lipsva vsi4ko predi se pak az sum na 16 ii iskam da sum si svobodna i da si prava kvoto si iskam i toi 6e mi kaje aam az ne te spiram ne me spira taka e samo 4e az ne se use6tam i to4no taka mu izneverih kazvala sum mu 4e samo go naranqvam taka i toi nqma nqma obi4am te i .. se edno iska da go boli
    I KnOW You FeEl Me !!

Цитирай Първоначално написано от VliUbenA v jIvoTa
    nene nqma da mu kaja skupi trqbva da se razdelim za6toto ne te zaslujavam tfa e tupo a puk ako mu kaja istinata 4e prosto iskam da se zabavlqvam kakto predi vurpeki 4e go obi4am mi lipsva vsi4ko predi se pak az sum na 16 ii iskam da sum si svobodna i da si prava kvoto si iskam i toi 6e mi kaje aam az ne te spiram ne me spira taka e samo 4e az ne se use6tam i to4no taka mu izneverih kazvala sum mu 4e samo go naranqvam taka i toi nqma nqma obi4am te i .. se edno iska da go boli
    Ужасно...и ти си ужасна...бившата ми беше същата като теб...бахти боклука... ...още ме боли за това което и дадох и с това с което ми се отплати...
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Патка
    По случайност му инзеверила... да бее, пък аз съм Батман. Такива случайности няма.
    И не се надявай да те остави на мира така лесно.. или го нараняваш и те оставя или не и ти ходи подир гъза и става жалък..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Кажи му каквото казваш и на нас
    >>> House Music <<<

Град
    СОФИЯ
    това беше най кофтито нещо което съм чел, надявам се не е истина но ако е така наистина се надявам дано не ти се случи на теб защото: ще гледаш като насрано дете както гледа майка си, как не те е срам да постъпваш така с момчето

emi kazvai tova,koeto kaza i na nas ili kopira6 linka kam taq tema i mu go pra6ta6...
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

da be to4no tfa 6e mu kaja haha am nqma kak da mu go kopiram 6ot toi e na rabota sega i ne sedi na p-c sled rabota e s men .. taka 4e nqma kak .. iskam prosto da mu kaja po nqkakuv na4in da skusame taka 4e da me razbere i da razbere 4e go obi4am no prosto trqbva da se razdelim ..
    toi o4akva tvurde seriozna vruzka ot men vijdam 4e e vliuben no az ne tursa tova .. i iskam da mu go kaja to4no tova no ne smeq ;( prosto nemoga pove4e s nego ..
    I KnOW You FeEl Me !!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    kak po to4no mu izneveri pos lu4ainost?!?!??! nau4i i nas!

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    kak po to4no mu izneveri pos lu4ainost?!?!??! nau4i i nas!
    haha amii skarahme se mnogo na edin rojden den i az pomislih 4e sme skusali ii .. no se okaza 4e ne sme ii taka :P
    I KnOW You FeEl Me !!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Според мен,щом е останал с теб е успял да превъзмогне изневярата ти.Наистина много учудващо-малко хора биха го направили.Личи си,че те обича.Ако искаш да го зарежеш му кажи истинската причина за решението си.

da be to4no tfa 6e mu kaja haha am nqma kak da mu go kopiram 6ot toi e na rabota sega i ne sedi na p-c sled rabota e s men .. taka 4e nqma kak .. iskam prosto da mu kaja po nqkakuv na4in da skusame taka 4e da me razbere i da razbere 4e go obi4am no prosto trqbva da se razdelim ..
    toi o4akva tvurde seriozna vruzka ot men vijdam 4e e vliuben no az ne tursa tova .. i iskam da mu go kaja to4no tova no ne smeq ;( prosto nemoga pove4e s nego ..

Ох, защо ли ме дразниш леко така?? А, да.. не стига че ти дадохме тука съвети и ти казахме как би трябвало да постъпиш с момчето (което със сигурност не те заслужава.. той те обича, а както каза и sasha_90, малко хора биха простили изневяра и биха продължили да са с теб и да те обичат, че дори и по-силно!), ти само казваш "да ве, хаха, как така ще му кажа, той не знам си какво си, няма да ме разбере, как да му кажа, че искам да скъсаме..". Е, извинявай, ама това пък твойто вече..
    Искаш да си имаш свобода, да не си го наралявала - еми, кажи му го ве, скъпа! Не го казвай на нас, събери си смелостта и му го кажи!

П.С: Малко се изнервих, но такива дето не знаят какво точно искат, много ме дразнат и особено днес

Каквото и да направиш,ще го заболи....Примири се с това...
    offline forever!

hehe kify i az se iznervqm ama ko da naprava iskam go obi4am go ama toi e na 23 dostatu4no vreme bqh s nego toi mi govori nekfi tolko seriozni ne6ta ta az se pla6a ot tfa vsi4ki kato mi kazvat kuf jenkar e bil predi i takifa ne6ta a sega kato go gledam kvoto kaja go pravi ii ne mi haresva tova 4e e neprekusnato s men Ako mu kaja 4e se nujdaq ot vreme (think) dali e dobra ideq ?
    I KnOW You FeEl Me !!

hehe kify i az se iznervqm ama ko da naprava iskam go obi4am go ama toi e na 23 dostatu4no vreme bqh s nego toi mi govori nekfi tolko seriozni ne6ta ta az se pla6a ot tfa vsi4ki kato mi kazvat kuf jenkar e bil predi i takifa ne6ta a sega kato go gledam kvoto kaja go pravi ii ne mi haresva tova 4e e neprekusnato s men Ako mu kaja 4e se nujdaq ot vreme (think) dali e dobra ideq ?

Eто тая информация ми трябваше . Той на 23.. ти на 16.. хубаво, любов, любов, ама то разликата рано или късно си оказва влиянието, нали знаеш.. И явно при теб си я е оказала вече.. той ако те притиска по някакъв начин, обясни му го - или това което каза, че ти трябва време да обмислиш какво да правиш, защото все пак 7те години при вас не са малко, поне според мене.. имате си и различно мислене, като сте на ралична възраст. Затова мисля, че това с времето за размисъл ти е идеално засега .

Мега фен Аватара на koalka
    Защо трябва да го зарежеш?Трябва наистина да е основателна причината, защото трябва да се бориш за любовта си.Предполагам колко ще ти е гадно, ако го оставиш, а не ми се мисли, ако и той те обича...
    Не знам как да му кажеш, трябва да му го кажеш в очите.Все пак го обичаш, той държи на теб и заслужава това.
    Прекалено много "трябва" станаха...

hah 6 godini ni e razlikata ne 7 am to tfa ne mi e problema samo 4e purvo toi e super revniv i vidim se zima mi telefona po4va da tursi sms-i gluposti s koi sum govorila to qsno az triq ama e gadno .. zaradi nego se promenih super mnogo predi pieh pu6eh ii ponqkoga shmurkah ama e taka za kefa i toi vse ne pravi tova ne pravi onova i az ok sprqh ama mi lipsva predi otida na diskoteka edin dvama trima zaribqvki gluposti i mi beshe super qko s priqtelkite mi samo se smeehme pravehme ludnica a sega mi e gadno ot nego da se durja taka te mi zvunnat da izlezem az nemoga za6toto imam sre6ta s nego i e nekfo gadno v daskalo ( u4a v sportno ) ima mnogo hubavi mom4eta ii se zaribqvame tfa onova oba4e mi stane nekfo kofti za moq i ni6to ne prava vupreki 4e go obi4am iskam ne6to novo i razli4no .. lipsva mi stariq mi na4in na jivot dori da nqmashe 4uvstva i liubov mi beshe zabavno
    I KnOW You FeEl Me !!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    hah 6 godini ni e razlikata ne 7 am to tfa ne mi e problema samo 4e purvo toi e super revniv i vidim se zima mi telefona po4va da tursi sms-i gluposti s koi sum govorila to qsno az triq ama e gadno .. zaradi nego se promenih super mnogo predi pieh pu6eh ii ponqkoga shmurkah ama e taka za kefa i toi vse ne pravi tova ne pravi onova i az ok sprqh ama mi lipsva predi otida na diskoteka edin dvama trima zaribqvki gluposti i mi beshe super qko s priqtelkite mi samo se smeehme pravehme ludnica a sega mi e gadno ot nego da se durja taka te mi zvunnat da izlezem az nemoga za6toto imam sre6ta s nego i e nekfo gadno v daskalo ( u4a v sportno ) ima mnogo hubavi mom4eta ii se zaribqvame tfa onova oba4e mi stane nekfo kofti za moq i ni6to ne prava vupreki 4e go obi4am iskam ne6to novo i razli4no .. lipsva mi stariq mi na4in na jivot dori da nqmashe 4uvstva i liubov mi beshe zabavno
    Пхаххаха не ме разбирай погрешно но ти биеш малко на к*рва. Явно обичаш да ги сменяш редовно и не мислиш да се задърваш с 1 момче.Също обичаш май секи ден с различен да се шляпаш

haha vin diesel da obi4am da gi smenqm interesno e no ne prava sex s tqh spala sum s 2 mom4eta samo tui 4e ednoto nqma ni6to ob6to s drugoto
    I KnOW You FeEl Me !!

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Пхаххаха не ме разбирай погрешно но ти биеш малко на к*рва. Явно обичаш да ги сменяш редовно и не мислиш да се задърваш с 1 момче.Също обичаш май секи ден с различен да се шляпаш

И на мен това ми дойде наум Ама точно същото.. Айде по-бързо го зарязвай човека, че да оцелее.. ама не, сериозно, той е пак прекалено сериозен и т.н.. както ти казваш - променила си се заради него, а той просто я е минал тая възраст "да се забавлява" като тебе и от там идват нещата.. За мене всичко си е от възрастта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си