Цитирай Първоначално написано от VliUbenA v jIvoTa
da be to4no tfa 6e mu kaja haha am nqma kak da mu go kopiram 6ot toi e na rabota sega i ne sedi na p-c sled rabota e s men .. taka 4e nqma kak .. iskam prosto da mu kaja po nqkakuv na4in da skusame taka 4e da me razbere i da razbere 4e go obi4am no prosto trqbva da se razdelim ..
toi o4akva tvurde seriozna vruzka ot men vijdam 4e e vliuben no az ne tursa tova .. i iskam da mu go kaja to4no tova no ne smeq ;( prosto nemoga pove4e s nego ..

Ох, защо ли ме дразниш леко така?? А, да.. не стига че ти дадохме тука съвети и ти казахме как би трябвало да постъпиш с момчето (което със сигурност не те заслужава.. той те обича, а както каза и sasha_90, малко хора биха простили изневяра и биха продължили да са с теб и да те обичат, че дори и по-силно!), ти само казваш "да ве, хаха, как така ще му кажа, той не знам си какво си, няма да ме разбере, как да му кажа, че искам да скъсаме..". Е, извинявай, ама това пък твойто вече..
Искаш да си имаш свобода, да не си го наралявала - еми, кажи му го ве, скъпа! Не го казвай на нас, събери си смелостта и му го кажи!

П.С: Малко се изнервих, но такива дето не знаят какво точно искат, много ме дразнат и особено днес