- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа за чуствата си
Как да кажа на момчето което харесвам че имам чуства към него но такаче да си останем приятели ако той не отвърне не чуствата ми![]()
По-често му повтаряй,че го харесваш външно и вътрешно и изобщо като личност.
Остави го той да направи 1-вата стъпка не му показвай какво изпитваш към него![]()
Кажи му .. казвам го ... защото ако някоя моя приятелка таеше нещо такова към мен аз лично бих искал да знам ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ем не мислиш ли че ако не ти отвърне на чувствата ще ти е доста кофти..кажи му,че го харесваш,пък ако не отвърне по-добре не оставай приятелка с него..иначе както предложиха по-горе кажи че е ташак и толкоз..
Еми , незнам , ама по-добре не му казвай , защото може да не отвърне на чувствата ти , но да си останете приятели , ама теб ще те боли , не него , така че по-добре си замълчи !
Стани му приятел за секс.
Имаш почто 0% възможност,да му признаеш чуствата си,и след това да си останете приятели,ако той не изпитва същите чуства.
Има и момчета който не ги е*е за тва,но повечето на дали ще искат пак да сте си приятели,апак и ако сте по-малки,ще е някъв пиклио и ще те отбягва и щ? се прави на интересен след това.
Ти пък не може хич да не усещаш,дали има някаква искра и от негова страна.
Напийте се,изчукайте се и ще си изясните всичко![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Не знам винаги са ми били безлични жените които ми се обесняват в любов.Някак си вече знам че ги имам и не са ми интересни.
А и нужно ли е да казваш нещо.Просто го съблазни.Наточи се яко някои ден.Мини покраи него и леко с пръст му повдигни брадичката като го гледаш в очите.Кажи му сладур.И си замини.Гарантирам ти че ще гледа на теб по друг начин.
Прави се на недостъпна изестно време и нещата ще се наредят.
Но ако ми изепиш.Харесвам те , ще си останеш там като супол и няма и да те погледне.
Жени бъдете кучки за бога.По забавно е.
+1Първоначално написано от moon_flower
![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
предложи му да излезете и кажи,че му се кефиш.Ако той не отвърне само от теб зависи дали ще останете приятели.Ма всичко да е в рамките на нормалното де..в смисъл ако почнеш много да му се натискаш и буташ,а той да няма чувства към теб сигурно ще избяга с писъциНо по-скоро мисли позитивно и не мисли той какво би ти казал,защото не те харесва..мисли си как ще се получи и наистина ще стане
![]()
Ех тия филми от Холивуд,какво насаждат в наще български мъжеПървоначално написано от Прокопи
![]()
ammmmmm nz dali toi izpitva ne6to kam menПървоначално написано от Vin Diesel
![]()
Ами просто му кажи,че го харесваш.Ако той ти отвърне-супер,а ако ли не тогава просто му кажи,че не искаш да изгубиш прияелството му,защшото го цениш като човек.И в двата случая печелиш,просто в единия ще те заболи...![]()
Just haters make me famous! εĭз
Благодаря за съветаПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
Хмм и аз бях така до преди седмици ... тормозех се всеки ден с този въпрос,но накрая не издържах и след няколко часов тормоз от страна на един общ приятел - му признах какво чувствам.Отговора му ме потресе.Не очаквах да ме отреже толкова гадно,но на другия ден ми призна,че е бил объркан и че и той изпитва същото ... така че .... рискувай!Нищо не губиш!Нито е първия нито последния ... айде успех ...
Благодаря многоПървоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
pomognahte na neq pls pomognete i na men.Az sam v sa6tata situaciq mom4eto mi obra6ta dosta vnimanie no edva li me haresva za6tot i s drugite se darji taka strah me e da mu priznaq no neznam kakvo da pravq za6tot mnogo go haresvam a toi mi e i dobar priqtel i skoro se mesti da jivee drugade i 6te si razvali kompaniqta.Ta vaprosa mi e ..Sega e v bolnica i 6te go operirat da mu zvanna li da go pitam kak e ili 6te e dosta natrap4ivo![]()
ako pak ne kakvo da go pitam kak e mi e izvestno
[-o< [-o< [-o<
![]()
![]()
![]()
a ne sam i ot nai-sramejlivite posavetvaite me a kak da mu priznaq
Болка ли?...да.... болка от какво?... болка от това че те обичам?...не...Боли ме от това че не знаеш..как ли да ти кажа....толкова е просто да ти кажа че те обичам...но просто така да ти кажа не мога.
Budi direktna!Az taka pravq.![]()
Първоначално написано от w0sh
![]()
Първоначално написано от Riot
Първоначално написано от Прокопи
като прочетох поста ти , проумях мнооооооого неща..
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
kvo si go proumqla dva pyti ti go kazah v tvoqta tema!Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
![]()
Първоначално написано от Riot