.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив

Как да му кажа за чуствата си

Как да кажа на момчето което харесвам че имам чуства към него но такаче да си останем приятели ако той не отвърне не чуствата ми

Мега фен Аватара на sasha_90
    По-често му повтаряй,че го харесваш външно и вътрешно и изобщо като личност.

nedei da mu kazvash shtom iskash da si priqtelka s nego!

Кажи му го и ако не примеме каваш,че е било майтап.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Остави го той да направи 1-вата стъпка не му показвай какво изпитваш към него

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Кажи му .. казвам го ... защото ако някоя моя приятелка таеше нещо такова към мен аз лично бих искал да знам ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

ем не мислиш ли че ако не ти отвърне на чувствата ще ти е доста кофти..кажи му,че го харесваш,пък ако не отвърне по-добре не оставай приятелка с него..иначе както предложиха по-горе кажи че е ташак и толкоз..

Еми , незнам , ама по-добре не му казвай , защото може да не отвърне на чувствата ти , но да си останете приятели , ама теб ще те боли , не него , така че по-добре си замълчи !

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Стани му приятел за секс.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Имаш почто 0% възможност,да му признаеш чуствата си,и след това да си останете приятели,ако той не изпитва същите чуства.
    Има и момчета който не ги е*е за тва,но повечето на дали ще искат пак да сте си приятели,апак и ако сте по-малки,ще е някъв пиклио и ще те отбягва и щ? се прави на интересен след това.
    Ти пък не може хич да не усещаш,дали има някаква искра и от негова страна.

Напийте се,изчукайте се и ще си изясните всичко
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Град
    София
    Не знам винаги са ми били безлични жените които ми се обесняват в любов.Някак си вече знам че ги имам и не са ми интересни.

А и нужно ли е да казваш нещо.Просто го съблазни.Наточи се яко някои ден.Мини покраи него и леко с пръст му повдигни брадичката като го гледаш в очите.Кажи му сладур.И си замини.Гарантирам ти че ще гледа на теб по друг начин.

Прави се на недостъпна изестно време и нещата ще се наредят.
    Но ако ми изепиш.Харесвам те , ще си останеш там като супол и няма и да те погледне.

Жени бъдете кучки за бога.По забавно е.

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Кажи му го и ако не примеме каваш,че е било майтап.
    +1
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

предложи му да излезете и кажи,че му се кефиш.Ако той не отвърне само от теб зависи дали ще останете приятели.Ма всичко да е в рамките на нормалното де..в смисъл ако почнеш много да му се натискаш и буташ,а той да няма чувства към теб сигурно ще избяга с писъци Но по-скоро мисли позитивно и не мисли той какво би ти казал,защото не те харесва..мисли си как ще се получи и наистина ще стане

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Прокопи
    Не знам винаги са ми били безлични жените които ми се обесняват в любов.Някак си вече знам че ги имам и не са ми интересни.

А и нужно ли е да казваш нещо.Просто го съблазни.Наточи се яко някои ден.Мини покраи него и леко с пръст му повдигни брадичката като го гледаш в очите.Кажи му сладур.И си замини.Гарантирам ти че ще гледа на теб по друг начин.

Но ако ми изепиш.Харесвам те , ще си останеш там като супол и няма и да те погледне.

Ех тия филми от Холивуд,какво насаждат в наще български мъже

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Остави го той да направи 1-вата стъпка не му показвай какво изпитваш към него
    ammmmmm nz dali toi izpitva ne6to kam men

Ами просто му кажи,че го харесваш.Ако той ти отвърне-супер,а ако ли не тогава просто му кажи,че не искаш да изгубиш прияелството му,защшото го цениш като човек.И в двата случая печелиш,просто в единия ще те заболи...
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Ами просто му кажи,че го харесваш.Ако той ти отвърне-супер,а ако ли не тогава просто му кажи,че не искаш да изгубиш прияелството му,защшото го цениш като човек.И в двата случая печелиш,просто в единия ще те заболи...
    Благодаря за съвета

Супер фен
    Хмм и аз бях така до преди седмици ... тормозех се всеки ден с този въпрос,но накрая не издържах и след няколко часов тормоз от страна на един общ приятел - му признах какво чувствам.Отговора му ме потресе.Не очаквах да ме отреже толкова гадно,но на другия ден ми призна,че е бил объркан и че и той изпитва същото ... така че .... рискувай!Нищо не губиш!Нито е първия нито последния ... айде успех ...
    Обичам те <3 !!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Хмм и аз бях така до преди седмици ... тормозех се всеки ден с този въпрос,но накрая не издържах и след няколко часов тормоз от страна на един общ приятел - му признах какво чувствам.Отговора му ме потресе.Не очаквах да ме отреже толкова гадно,но на другия ден ми призна,че е бил объркан и че и той изпитва същото ... така че .... рискувай!Нищо не губиш!Нито е първия нито последния ... айде успех ...
    Благодаря много

Град
    stara zagora
    pomognahte na neq pls pomognete i na men.Az sam v sa6tata situaciq mom4eto mi obra6ta dosta vnimanie no edva li me haresva za6tot i s drugite se darji taka strah me e da mu priznaq no neznam kakvo da pravq za6tot mnogo go haresvam a toi mi e i dobar priqtel i skoro se mesti da jivee drugade i 6te si razvali kompaniqta.Ta vaprosa mi e ..Sega e v bolnica i 6te go operirat da mu zvanna li da go pitam kak e ili 6te e dosta natrap4ivo ako pak ne kakvo da go pitam kak e mi e izvestno [-o< [-o< [-o< a ne sam i ot nai-sramejlivite posavetvaite me a kak da mu priznaq
    Болка ли?...да.... болка от какво?... болка от това че те обичам?...не...Боли ме от това че не знаеш..как ли да ти кажа....толкова е просто да ти кажа че те обичам...но просто така да ти кажа не мога.

Budi direktna!Az taka pravq.

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Стани му приятел за секс.
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

като прочетох поста ти , проумях мнооооооого неща..
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run

като прочетох поста ти , проумях мнооооооого неща..
    kvo si go proumqla dva pyti ti go kazah v tvoqta tema!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си