.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Странна Случка

Здравейте ! . Та искам да споделя с вас нещо много странно .
    Значи харесвам едно момиче , ама много много направо може да се каже ,че съм влюбен в нея , но ние бяхме преди гаджето , но поради едни или други причини скъсахме и сега тя ми каза ,че още ме харесва аз и казах също , че не съм загубил чувства към нея до тук добре. Днес се събрахме в училище и първо тя се държа много грубо с мен (смисъл не ми обръщаше внимание , а аз като се опитам да я заговоря и ме удряше) и накрая ЗА ВСИЧКО ДО СЕГА нито ми каза едно тъпо и просто ЧАО , нито нищо , а даже прегърна и целуна по бузата , един от най - добрите ми приятели . Е кажете ми какво да правя ? Много съм разтроен много ми е гадно и незнам . Благодаря

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Лапешка му работа...нормалното държание за момиче на 14-15-16,целунала е приятеля ти,за а те накара да се чувстваш гадно и така като гледам е успяла.Момче,ако искаш да я "имаш" спри да й обръщаш вснимание.Винаги действа.

еми и аз така си помислих , викам е**л съм я ще се опитам да забравя този факт и макар да знам , че го прави нарочно пак ми е едно такова гадно на душата , тежко и нз ко да правя

Град
    Shumen
    Da tochno kazano lapeshka rabota ....Emi moje bi ne e bila v nastroenie ili ne znam...Shte se opravite spox ...Ako ne si i bezrazlichen vsichko shte e nared.Taka che zabravi stanaloto i bydete dvamata,a ako jelaesh govori s neq za stanaloto....Ayde uspeh
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    sf - nai golemoty selo :P
    spoko o6te te obi4a
    <~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~

Мега фен Аватара на sasha_90
    Само те дразни.Постъпката й(когато е целунала приятелят ти) го доказва.Не си струва да се занимаваш с нея.Намери си някоя по добра.

благодаря , и аз мисля така да направя да поговоря с нея и да е на чисто . Благодаря за помощта !

Мега фен
    Град
    София
    Таэи е куха лейка.Не си хаби времето эа нея.Не се эанимавай с такива
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Мате
    Цитирай Първоначално написано от ahmed
    благодаря , и аз мисля така да направя да поговоря с нея и да е на чисто . Благодаря за помощта !
    А можеби е трябвало да хапнеш свинско
    Хаааа,верно свинско месо

Аз изобщо не схванах проблема пич
    Според мен не се вживявай много в тази случка. На нас - момичетата настроението ни много често се мени. Едва ли го е правила нарочно, пък и да е нарочнао не схващам закакво го прави. Хем те харесва, хем те бие... като малките деца. За да покажат чувствата си се бият До ся да съм отрепала гаджета ми ако беше така принципа

Споко. Ще се оправите.

Точно от такива кучки трябва да се пазиш, личи си че е лапешка постъпка, но ако сега го прави ще го прави винаги. Един път попаднах на такава, и и теглих майната и си живеех живота, макар и след това да ми се вреше и флудише скайпа. Или и дай да разбере един път завинаги, че не си ти тоя, на който ще прави номера, или и покажи вратата.

ЕДИТ: Не слушаи горния пост над моя, на това момиче... настроението им се меняло... глупости на таркалета. Това е курвенски номер по-добре казано и е 100% умишлено. Да целуне и прегърне твой приятел пред тебе, при положение, че знае че още я харесваш. Моля в тази тема, момичетата да пишат компетентни мнения или просто да не пишат, защото това е доста гадно и ако не се усетиш на време...

Ти пък се изказа... на 14-15годинин не знаем много много какво вършим. Пък и щом го харесва едва ли има злоба. По-спокойно бе

~ МНОГО МРАЗЯ ОБИКНОВЕНИ ВАФЛИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА МУРИ ~

Цитирай Първоначално написано от JUST_ME_
    Ти пък се изказа... на 14-15годинин не знаем много много какво вършим. Пък и щом го харесва едва ли има злоба. По-спокойно бе
    Точно на тази възраст се оформяте като к*рви или ставате нормални жени ( макар че последно време да си нормална жена означава да си к*рва ) не знаели какво правят.... айде моля ти се не на мене тия. Те ако не знаят, няма да го правят. Ай ще ставам, че неска даскалото по от рано.

Цитирай Първоначално написано от nether
    Цитирай Първоначално написано от JUST_ME_
    Точно на тази възраст се оформяте като к*рви или ставате нормални жени ( макар че последно време да си нормална жена означава да си к*рва ) не знаели какво правят.... айде моля ти се не на мене тия. Те ако не знаят, няма да го правят. Ай ще ставам, че неска даскалото по от рано.
    Но в този случай и тя го харесва, така че според мен не нормално и е моментно състояние.

П.П. и ти ли си втора смяна бре И аз след малко тичамна даскало

~ МНОГО МРАЗЯ ОБИКНОВЕНИ ВАФЛИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА МУРИ ~

Мега фен Аватара на koalka
    Що не я оставиш да прави, каквото иска и да си гледа работата, като може така да се държи.Какво ще се унижаваш да я търсиш, да говориш с нея и да й искаш обяснения на някакво разлигавено момиченце, което в единия момент казва едно, в другия прави съвсем друго.Като се прави на кой съм аз, остави я и ще видиш как ще почне да тича след теб.Прави се, че не ти пука.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Що не я оставиш да прави, каквото иска и да си гледа работата, като може така да се държи.Какво ще се унижаваш да я търсиш, да говориш с нея и да й искаш обяснения на някакво разлигавено момиченце, което в единия момент казва едно, в другия прави съвсем друго.Като се прави на кой съм аз, остави я и ще видиш как ще почне да тича след теб.Прави се, че не ти пука.
    ок благодаря !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си