Първоначално написано от
wehrmacht
за успокоение на младежта мога да кажа само че аз съм на 28 и още не съм намерил любовта, а явно и тя мен ......
и за да стане като тема да ви питам вие колко време сте били без гадже най-дълго ?
Аз съм на 19 и мисля,че срещнах любовта,гадже обаче никога не съм имал,ако всичко е наред ТЯ ще бъде моето първо момиче!Не съм девствен,правил съм секс разбира се,но никога не съм обичал и да съм бил обичан.
Чуждото нещастие не бива да бъде щастие за друг.
Пожелавам ти да намериш любовта,но търся я човече,аз не спирах да я търся.
Тя иначе няма да те намери!В живота винаги ти гониш,разбери го!Никой не идва и не ти предлага нищо добро,поне в моя живот е така.От мен искат,но не дават.Загърби приятелите-използвачи,тези които ти искат пари назаем,викат те да пребиете някой или пиеш бира с тях,забрави скапаното семейство ,което само се фука с теб и изисква да ги представиш и да стане "голям човек" от теб!На 28 години вече трябваше да си женен и да имаш дете дори.
Каквото и да ми кажеш съм сигурен,че в душата си си нещастен и страдаш за загубеното време,а ако кажеш,че не е така и си искрен си непукист човече.Живота няма смисъл ако не обичаш и не си обичан,така мисля аз!