- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- отговорете ми 4естно плс
глупости...
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
tva ne ozna4ava 4e e kyrvaПървоначално написано от sasha_90
Да голяма курва сииии лелелеееПървоначално написано от fuck_me_pls
хаахха бе стига глупости ... тва не те прай курва
![]()
Абе кое нормално момиче си оправя сутиена пред момчета..?!май май верно си си к***а.. или пък както беше писал някои по напред имаш отчаяна нужда от внимание.. бе и двата случая не ме кефиш кат човек ..
![]()
Аз отрих топлата вода,за сетен път![]()
Нямаше нужда от аплодисменти,но благодаряПървоначално написано от Erica
![]()
ЛелелелелеДругия път като му разкопчееш панталона му напрай и свирка,ОК?
Курве си...ама под израза "оправях си сутиена" имаш предвид "показвах си циците пред момчетата" или "те просто бяха там когато сутиена ми се размести"?? Въпреки че няма спор просто ми беше интересно да попитам
. Пък и като искаш толкова мн да те чукат пусни обява по новините!
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Хубаво е човек да открива по нещоПървоначално написано от hooliganka89
Ей го на и аз днес реших да вляза малко в интернет да изгубя малко време и виждам че в България се появяват всеки ден нови ^таланти^
. Как се радвам понякога, че съм далече от там
. Ей такива като авторката на темата,направо ме карат да се замислям накъде върви света...и колко глупави могат да бъдат днешните тийн-ове
![]()
A qui
Къде си?Ако не е тайна?Първоначално написано от Erica
И искам да питам авторката на темата като каква се определя???Като "не е " ку*ва!И ако може да качи снимка за да я видим.
П.П. И факта ,че пишеш на латинеца ми просто ни разкрива гениялността ти![]()
--------------------------------------------------------
Тенерифе / Канарските острови / Испания .Първоначално написано от hooliganka89
A qui
Да,да,да...Курва си,курваа,курва,курва,курвахахахах...и си много зле на всичкото от горе..не си яка курва,ти си една глупава глупава курва..малка и глупава
![]()
Лаааал,доста курви,си събрал в мнението сиПървоначално написано от Kukurigo Petko
![]()
kurva ne e deistvie ili post1pka a tip na mislene.Ti misli6 li kato kurva a znai6 li v1ob6te kak mislqt te samo fakta 4e pi6i6 tuka i se pritesnqva6 za tova vodi do tova 4e ne si nikakva kurva ami prosto hurmona te praska po silno spox
божевиж си ника и сама прецени...
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
хаха даПървоначално написано от hooliganka89
ма чудя й се защо си мисли ,че това е нещо положително ?!
off are stiga ve4e pisna mii
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Е нема начин,трябва да свикваш сПървоначално написано от fuck_me_pls
A qui
аз не те познавам ама и неискам тука хората ти го обясниха ама ти маии нещо имаш големи проблеми със слуха или със зрението![]()
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
[quote=Erica]Е нема начин,трябва да свикваш сПървоначално написано от fuck_me_pls
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...