.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 219 от общо 219
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Ами ако ти е гадже, кво..

Аз обичам да провокирам мъжете и да ми се червят.
    Е хайде сега, едно е да го хванеш за задника например и да ти е гадже, друго е да не ти е никакъв, освен най-обикновен приятел и да тръгнеш да му разкопчаваш панталоните пред погледите на 14-15 годишни пикльовци...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

аз пък мисля че е мноу яка мацка и не е курва! Курви сте всички вие които я обиждате!

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от лиглътЪъЪ
    аз пък мисля че е мноу яка мацка и не е курва! Курви сте всички вие които я обиждате!

омФг....
    Боже ти си била голяма шегаджийка бе....
    ;]

Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr

омФг....
    сериозно ти говоря ма мършо!

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr

омФг....
    сериозно ти говоря ма мършо!
    Сори миличка,но няма да падна на твойто ниво.

Явно ти си под мойто ниво .....
    ;]

Абе ако не друго, тая поне е готина, за разлика от русата...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Ми мноо ясно че ше я харесваш нали си същата кат нея .. пффф

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от ПухкаФелче
    Ми мноо ясно че ше я харесваш нали си същата кат нея .. пффф
    oooo yea!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Re: отговорете ми 4естно плс

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    бихте ли ме сметнали за курва ако разкоп4ая панталона на едно мом4е(както направих днес?) защото след като го направих пред доста хора целия ми клас и цялото даскало ме оплю и ми каза че съм курва дръгата при4ине е 4е си оправях сутиена пред мом4етата вие какво бихте казали???

Sq vse o6te ne sii ... ma prod1ljavai v s16tiq duh ... 6te uspee6 da si lepne6 daje i nqkoi prqkor xaxaxa xaxa se pak moje da e nqkoi qk prqkor i da si mnoo izvestna se pak uspehh ..

da do nqkude si praf ama lo6oto e 4e 6te mu go ftylpqt i na nego
    какBо като му ftylpqt, се пак нз какBо си тарси

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Момиче в 8ми клас се снима по прашки и сутиен и дава на някакви непознати да гледат тези снимки? Аз ли съм някаква страшно задръстена или това е... егати, дори не мога да намеря подходящите думи. А сега някой ще ме изкара комплексирана, задето нямам смелостта да го направя. Аз пък за да му спестя труда ще кажа, че който съм искала да гледа тялото ми по този начин го е гледал.
    Представям си малката ми сестра да започне да прави такива неща... такъв бой бих й хвърлила, че да я е срам дори по тениска да остане заради синините...
    А поведение като 'разкопчах му панталоните пред съучениците ми' също според мен е недопустимо за тази възраст!
    Ами виж сега... Поведението не отговаря на годините и това се среща при много хора днешно време ... Това , че се е снимала по прашки и сутиен е типично, примерно за готините какички на по 17-18 години (с които тя дружи (предполагам)) ... Погледни й снимката и ми кажи дали не ти прилича на 16-17 годишна мадама ...
    Всеки си има своята гледна точка , но все пак аз не бих пречукал сестра си (ако имах) , понеже се гордяла с тялото и красотата си
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Ние к'ви сме ги вършили в даскало, мале мила
    Всеки може да го приме различно, за мен е било голям купон

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Аз мисля,че имаш отчаяна нужда от внимание.

зависи от спр много неща.. дали те познавам дали не.. зависи и от това кфи са ти взаимоотношенията с това момче .. дали е имало повод да го направиш или не.. хмм много са нещата от които бих се повлияла (: но чак да те оплюя.. живота си е твои праи кфот си искаш никои няма право да те съди според мен

Какво те интересуват хората,а и да ти кажа едва ли момчето се влияе от момичетата,които искат да те злепоставят пред него.Ако е достатъчно умен никой няма да може да му повлияе

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Оооо да не ти пука... важното е ти да не се чувсташ курва... др да си говорят каквото си искат! И аз съм си оправяла презрамките на сутиена в близост до момчета, ама никакви такива етикети не са ми слагали! Яя си гледай живота и внимавай с панталоните...
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Супер фен Аватара на rakiQ

Re: отговорете ми 4естно плс

Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    вие какво бихте казали???
    Еми бих казала, че си курва...
    ti typa li si?!?!?

tq nito e trygnala da duha na celoto daskalo nito sa q izredili 9087654323467 broiki za da q nari4a6 taka!

i nai malkoto ni6to ne ti dava pravoto da q nari4a6 "KURVA!" az sym sigurna,4e polovinata mneniq ot taq tema ot koito sa momi4eta sa po -golemi magistralki i ot teq deto rabotqt po celi no6ti !

drug e vyprosa 4e zavijdat 4e fuck me pls.. e krasiva

da momi4eto se obli4a i prili4a na 18 ,19 i tn.. no vseki ima vkus

vseki si se obli4a i grimira i tn kakto toi si se haresva !

i na men ne mi haresva na4ina i na obli4ane no ne sym trygnala da q sydq po toq vypros

ili puk "15 godi6na se snima po pra6ki" ami to razbiram da be6e samo tq -da

no kato vlezne6 v nqkoi sait za zapoznanstva az moga da ti kaja 4e gi ima na po 11 s pryst v mindjata si i tn ...

are molqvise ne mi se pravete na mn znae6ti 6toto polovinata ot mneniqta tuk sa...

Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Момиче в 8ми клас се снима по прашки и сутиен и дава на някакви непознати да гледат тези снимки? Аз ли съм някаква страшно задръстена или това е... егати, дори не мога да намеря подходящите думи. А сега някой ще ме изкара комплексирана, задето нямам смелостта да го направя. Аз пък за да му спестя труда ще кажа, че който съм искала да гледа тялото ми по този начин го е гледал.
    Представям си малката ми сестра да започне да прави такива неща... такъв бой бих й хвърлила, че да я е срам дори по тениска да остане заради синините...
    А поведение като 'разкопчах му панталоните пред съучениците ми' също според мен е недопустимо за тази възраст!
    Ами виж сега... Поведението не отговаря на годините и това се среща при много хора днешно време ... Това , че се е снимала по прашки и сутиен е типично, примерно за готините какички на по 17-18 години (с които тя дружи (предполагам)) ... Погледни й снимката и ми кажи дали не ти прилича на 16-17 годишна мадама ...
    Всеки си има своята гледна точка , но все пак аз не бих пречукал сестра си (ако имах) , понеже се гордяла с тялото и красотата си
    Абе има разлика между това да си горд с тялото си и това да показваш такива снимки пред широка аудитория. А относно годините и външният вид - това е все 1 да кажеш 'Е какво като е правила секс на 12, нали изглежда като 15 годишна?'.
    ~

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    за мене не си курва!! зна4ението на думата е доста по-разли4но....
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си