- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- отговорете ми 4естно плс
Е хайде сега, едно е да го хванеш за задника например и да ти е гадже, друго е да не ти е никакъв, освен най-обикновен приятел и да тръгнеш да му разкопчаваш панталоните пред погледите на 14-15 годишни пикльовци...Първоначално написано от bungle
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
аз пък мисля че е мноу яка мацка и не е курва! Курви сте всички вие които я обиждате!![]()
![]()
Първоначално написано от лиглътЪъЪ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
омФг....
Боже ти си била голяма шегаджийка бе....
;]
Сори миличка,но няма да падна на твойто ниво.Първоначално написано от лиглътЪъЪ
![]()
Явно ти си под мойто ниво .....
;]
Абе ако не друго, тая поне е готина, за разлика от русата...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Ми мноо ясно че ше я харесваш нали си същата кат нея .. пфффПървоначално написано от лиглътЪъЪ
![]()
oooo yea!Първоначално написано от ПухкаФелче
![]()
Първоначално написано от Riot
какBо като му ftylpqt, се пак нз какBо си тарсиПървоначално написано от fuck_me_pls
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами виж сега... Поведението не отговаря на годините и това се среща при много хора днешно време ... Това , че се е снимала по прашки и сутиен е типично, примерно за готините какички на по 17-18 години (с които тя дружи (предполагам)) ... Погледни й снимката и ми кажи дали не ти прилича на 16-17 годишна мадама ...Първоначално написано от Wrathchild
Всеки си има своята гледна точка , но все пак аз не бих пречукал сестра си (ако имах) , понеже се гордяла с тялото и красотата си![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Ние к'ви сме ги вършили в даскало, мале мила![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки може да го приме различно, за мен е било голям купон![]()
![]()
зависи от спр много неща.. дали те познавам дали не.. зависи и от това кфи са ти взаимоотношенията с това момче .. дали е имало повод да го направиш или не.. хмм много са нещата от които бих се повлияла (: но чак да те оплюя.. живота си е твои праи кфот си искаш никои няма право да те съди според мен![]()
Какво те интересуват хората,а и да ти кажа едва ли момчето се влияе от момичетата,които искат да те злепоставят пред него.Ако е достатъчно умен никой няма да може да му повлияе![]()
+1Първоначално написано от evelinka1122
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
ti typa li si?!?!?Първоначално написано от yuyuto
tq nito e trygnala da duha na celoto daskalo nito sa q izredili 9087654323467 broiki za da q nari4a6 taka!
i nai malkoto ni6to ne ti dava pravoto da q nari4a6 "KURVA!" az sym sigurna,4e polovinata mneniq ot taq tema ot koito sa momi4eta sa po -golemi magistralki i ot teq deto rabotqt po celi no6ti !
drug e vyprosa 4e zavijdat 4e fuck me pls.. e krasiva
da momi4eto se obli4a i prili4a na 18 ,19 i tn.. no vseki ima vkus
vseki si se obli4a i grimira i tn kakto toi si se haresva !
i na men ne mi haresva na4ina i na obli4ane no ne sym trygnala da q sydq po toq vypros
ili puk "15 godi6na se snima po pra6ki" ami to razbiram da be6e samo tq -da
no kato vlezne6 v nqkoi sait za zapoznanstva az moga da ti kaja 4e gi ima na po 11 s pryst v mindjata si i tn ...
are molqvise ne mi se pravete na mn znae6ti 6toto polovinata ot mneniqta tuk sa...
Абе има разлика между това да си горд с тялото си и това да показваш такива снимки пред широка аудитория. А относно годините и външният вид - това е все 1 да кажеш 'Е какво като е правила секс на 12, нали изглежда като 15 годишна?'.Първоначално написано от xercu^es
~
за мене не си курва!! зна4ението на думата е доста по-разли4но....
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...