Аз не го харесвам .. Аз го Обожаваммм![]()
dam xaresvam si go
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
Както каза Чипи-нос като нос.Нормален си ми е.
amii da az samПървоначално написано от JivaRana
![]()
i mersi vse pak
![]()
ako ima ne6to koeto ne haresvam v mene tva e nosyt mi...ina4e sym si mn dobre![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Леллеле толкова си красива (видях снимките ти в темата за косата),какво има да му променяш на тоя нос????Първоначално написано от sapphirr
![]()
Перфектен е според мен...
Аз лично си ненавиждам носа,ужасен е....Толкова искам да си направя пластична операция...някой ден...
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Аз моя много си го харесвам...не е голям,крив и т.н. нормален нос...![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Az moq go haresvam... samo ako nqmashe i komedoni po negoooooooo![]()
![]()
Неопределени чувства към него имам.. На моменти ми харесва, на моменти не. А относно пластичните операции - не мисля да осъществявам подобни налудничави идеи.
You are broken, I can fix you...
Мен да си направя пластична операция ми е най-голямата мечта![]()
Ооо,честито!Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Болеше ли те след това ?
Покажи снимки![]()
мерси,но наистина не ми харесваПървоначално написано от Axel_f
![]()
къде направи операцията,казват,4е в Исул били най-добрите по специалността от бг
Колко време е възтановяването ?Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
и аз моя не го харесвам и 4акам още няколко месеца да навърша 18 и се подлагам на операцияпри кой си правила операцията и колко струва?
Зависи какво имаш предвид под "възстановяването" и зависи от човека. Аз седях 3 дни в болница, 10 дни бях с гипс и след свалянето му прекарах още 10 дни вкъщи, докато ми изчезнат синините, поспаднат подутините и поизчезнат кръвонасяданията в очите. На 20-тия ден след операцията вече почнах да ходя на училище.![]()
Някои обаче въобще не седят в болница, седят с гипс 7 или 15 дни, някои се насиняват доста повече и синините им изчезват доста по-бавно, други пък въобще не се насиняват, не се подуват, не получават кръвонасядания в очите и т.н. и т.н. При всеки е различно.Аз както казах все още съм подута, така че дали напълно съм се "възстановила" според твоето мнение не знам. Резултат краен се очаква чак след година-година и половина...
ПП. megiii, успех! Останалото на ЛС да не правя реклами. :P
Разкажи ни малко повече,моля те! Например кой те оперира, какво ти е правено,доволна ли си от резултата...мислиш ли,че си заслужава?Упойката много ли е страшна?Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел