моя е гръцки![]()
![]()
искам нормален профил и като израстна
ще го
клъцна е поне така си мисля ама аз само си мисляде
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Отвратителен е![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Първоначално написано от Ice_Queen_
![]()
Мм.. НЕ ! пък и едва ли някой си го харесва.. Изобщо има ли хора , доволни от вънщността си?!
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
ooooo Mrazq gooo tolkova e grozenn![]()
![]()
Да,може да се каже ,че си го харесваем[/b]
Just dance, gonna be okay
Аз си го харесвам![]()
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
ми даааПървоначално написано от darla_f
![]()
макар да съм го чупила два пъти все още е неописуемо чудесен и макар преди да беше чип сега не е но пък пак си е добре![]()
in defense of our dreams...
Не го харесвам, но не ми пречи. Поне не е крив като на папагал, а е изправен.
аа носа си го харесвам![]()
Аз мойто носле много си го харесвам, ама не ми помогнахте много. По-скоро се притеснявам, че приятеля ми с неговия навик ще му промени малко формата, ма не съм мн сигурна.С едната ноздричка малко по-голяма пак си изглежда готино, а и след половин-един час си връща предишния размер, но дали ще е за постоянно? Помагайте де, който знае!??
Моя приятел малко извратен си пада, ма и аз си падам по шантави типове. И аз не знам какво толкова му харесвам на този но е екстремно смахнат! И не смея да му позволя да правим секс. Дълъг му е почти 22см и дебел 3,5см, главата му е по-голяма. Мерила съм с линийка. ДА, позволи ми и дори се забавляваше! Забравих да кажа, че е мн по-голям.![]()
Както и да е, ще ви питам повече в друга тема поджодяща за смахвати приятели. Въпроса ми сега е има ли опасност едната ми ноздричка да стане по-голяма, като приятеля ми обича да я човърка и дали ще е грозно. Виждала съм се с едната ноздричка малко по-голяма и не ми се вижда мн грозно и почти не си личи. Вие какво ще кажете?
пожелавам ти едната ти ноздра да стане 5 пъти по голяма от другата.приятеля ти да продължава в същия дух![]()
aa не думайПървоначално написано от vikitu
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
имах една комшийка, която синаправи операция да ти кажа не видях особена разлика, а и по принцип според мен в нослето има чар. тимойе да не си го харесваш но другите.... знаеш ли?Първоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Мхм, и аз моя същото.Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
не е идеален.но ми е удобен
![]()