Аз въобще не си харесвам моят нос. Така още от 12 годишна, първите години на пубертета носът ми се промени много. Там е цялата работа, че той е прав но има лека гърбица, която се забелязва и някакси ми разваля профила. Знам че има и по тежки случай, но просто не мога да се примиря. От 6-7 ми клас все ме базикат за носа, и се чувтвам кофти. Просто това ми е наследство и няма начин как да не съм го взела от наще. Адски много ме дразни тоз мой нос но няма какво друго да правя. Даже съм се навила другата година като събера достатъчно пари да си правя пластична операция.
Не искам да пускам тема затова тука ще попитам:
Та ако някой може да ми даде съвет? Или поне някой, който си е правил ринопластика, да ми каже как е било, как е преминала процедурата, колко му е трябвало да се възтанови??
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Аз пък мойто носле го намирам за сладко ;dd нищо,че понякога на снимки изглежда някак .. дълго,а не е такова ;dd
Stay up all night with the stars *
Мисля че се впрягаш прекалено много.Абстрахирай се от тези детински историй - подигравките. : ))Първоначално написано от Cameo
Stay up all night with the stars *
Е, то подигравките са вече минало. Но все още ги помня...може би това е проблема. И знам, че няма перфектни хора, но бих искала да променя това нещо в себе си. Понякога си викам"е айде голяма работа", а други пъти(осбено като става дума за снимки на лицето и то в близък план) откачам. Гледам повечето случай да не не ме хващат в профил...
ще видя дали ще ми стигнат силите за операция...
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Аз си го харесвам ..![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
еми нос като нос...ако трябваше да избирам какъв да ми е-определено нямаше да съм с такъф като моя,нооо не мога да ги променя тея работи...пластичната операция не ме кефи...пък и не ми е чак толкова зле нослето...даже на моменти го харесвам...
на които му пречи негова си работа![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Аз си го харесвам и го намирам за доста добър,като гледам какви случей има...И все пак от цялото ми изражение него най-много си го обичам.
Честно казано, носът ми не е от най-хубавите. Харесвам си го, обаче. Нос, като нос...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
егати и аз искам хубав нос пък! след време 100% искам да си направя операция! егаси, някои си имат яки носове и няма нужда да дават толкова пари за някви операции, а ше си купят нешо яко -.-.-.-
шанс, кво да се прави.
с кво съм виновна, че имам такъв шибан нос -.-.-.-.-.-
Като се гледам на снимки като малка си го харесвам. Само че ми е чупен веднъж и не си го харесвам... Замисляла съм се за пластична операция, но след време
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
+100Първоначално написано от Girl-4e
Направо като вземат да ми разправят какво сладко готино носле имам .. пък аз..![]()
не го харесвам,но не е причина да се депресирам определено..
Ми, де да знам, нос като нос. Леко чип е, понякога изглеждам като катерица.Нищо особено, ама са ми казвали, че е хубав.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Моя аз много си го харесвам...
Харесвам си го![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ии моя е гаден .. един такъф нагорее ... емии помисляла съм си за операция ... в близките няколко години .. мога и да се ре6а да с еподложа![]()
аз моя го мраааааазяяяя!!!! Ужасен е!Като няква камбичкаhttp://prikachi.com/files/688012X.jpg Толкова ли е ужасен и според вас(чесно си кажете) ?
всеки втори идва и ми пипа носа с репликите ЩЕ ТИ СХРУСКАМ НОСЛЕТО КВО СЛАДКО НОСЛЕ и тн
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Моето носле е идеално право.Леко чипо,просто 6![]()
Хохо колко съм самовлюбена![]()
Моя е мн якЧипичък
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪