Изпилване на гърбица, стесняване, повдигане на върха и изправяне на преградата. Доволна съм определено!Отначалото след свалянето на гипса малко се бях сдухала, защото бях тооолкова подута, че изглеждах ужасно.
Сега от ден на ден става все по-хубаво и все по-добре.
Много съм доволна и не съжалявам!
Упойката е пълна в повечето случаи. Не е страшна.Дори не разбрах кога ме приспаха.
Мислех си, че ще ми сложат онази маска, а всъщност анестезиологът просто я повъртя няколко секунди над устата ми и... в следващия момент се събудих (с адски болки, няма да лъжа). Излизането от упойката е гадно. Повръщах (кръв) 3 пъти. Момичето, което беше в моята стая - 4 пъти. От упойката ли, или от кръвта, с която се нагълтваме по време на операцията, не знам, но повечето наистина повръщат. Не ти дават да ядеш и да пиеш течности до вечерта, но пък и нямаш желание да го правиш. Не можеш да ставаш, замаяно ти е, аз бях и като кривогледа.
На следващия ден от прекаленото залежаване през първия ден, ме боляха кръста, гърба и врата. Болеше ме и гърлото, тъй като още не бях свикнала да дишам през уста (в носа се слагат тампони, които обикновено се махат на 3-тия ден). Абе, имаше си и неприятни моменти, но си струва, ако си си го решил и ако в крайна сметка си доволен от резултата.
![]()
Нямам носле, но нямам и носище... прав, нормален нос, ама не ми е първа любов.![]()
^npocTo^a3^f^, а за какви парички цялата тая работа? :Р
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
hmmm moqt nos stava,no kato se usmihna mn se razirqvane mi haresva
Първоначално написано от ™G-Baby™
Радвам се,че си доволна от резултата.Сигурно не можеш да се нагледаш на новото нослеИначе аз съм запозната горе долу с ринопластиката,защото съм твърдо решена да я направя, лошото е, че има ужасно много несполучливи оперяции, от които тръпки ме побиват...
А и вързастта си има значение,не се препоръчва до 18годишна възраст.Ти на колко си, просТо^аЗ^f?
Който се интресува - във форума на tialoto.bg има цял раздел,посветен на пластичната хирургия и на ринопластиката
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Леле,Просто аз ф,какво си претърпяла,ужас...Ама красотата иска жертви.
Аз нямам от какво да се оплача,бива =)
Axel_f, ако наистина си си го решила ти пожелавам успех! За жалост обаче според мен несполучливите операции се получават не заради "некадърността" на някои хирурзи, ами заради навикът им да си оставят ръцете, така че да се върнеш и втори път при тях за доизпипване на работата...Аз не се притеснявах от това, защото хирургът ми е приятел на леля ми и бях сигурна, че ще гледа да даде най-доброто от себе си.
![]()
Иначе, да, повечето не оперират, ако си под 18 години. Аз преди няколко дни ги навърших, а операцията ми фактически беше около 3 седмици преди да стана на 18, но за 3 седмици вече няма значение. Има един хирург (или поне за него знам), който оперира над 14 години, но на мен не ми се струва много правилно и не бих му се доверила... Навсякъде по света се чака до навършване на 18 години. Ти на колко си?
Да,сещам се за кой лекар става въпрос...и аз не бих му се доверила честно казано. За хирурзите може би има нещо вярно, обаче нали като плащаш и след това резултатът не е задоволителен, 2рата операция трябва да е за сметка на хирурга, ако откаже можеш да го съдиш.(Е колко ще го осъдиш е друг въпрос...)Пък щом веднъж не си е свършил работата, какъв е шансът 2рия път да я свърши? Аз лично не бих се доверила 2 пъти на на един и същ хирург, ако 1вият път е провал!![]()
Иначе аз съм на 17 (преди 1 месец ги навърших),но ще чакам щом така трябва.
ПП Мога ли да те помоля да ми пратиш името на твоя хирург на ЛС?
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Ее,браво браво!![]()
^npocTo^a3^f^ , ще очакваме и снимки като всичко се нормализира.![]()
добре,а родителите ти как го приеха.защото появя ли се в нас с новия нос,ще върнат вида му в на4ално състояние!нищо,че съм на 19Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Лол, той твоят си е хубав, така че бих ги разбрала...
Моите родители все пак ми платиха операцията, така че нямам как да го приемат зле... Майка ми седя първия ден целия с мен в болницата, а баща ми 3 дни идваше по няколко пъти на ден да ме вижда. После вкъщи ме разлигавиха - изпълняваха ми всички прищевки, слугуваха ми.А сега като ми махнаха гипса много ми се радват.
![]()
ами да се гледаш със здраве в огледалото ти пожелавам,а скоро време може и аз да пусна някоя нова тема,за да се похваля
![]()
![]()
И аз съм такаПървоначално написано от buRn`1n`HeLL
При мен има и друго нещо - като си извърна главата надясно , носа ми харесва , на ляво не толкова
Отпред ми допада
![]()
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Music's the reason why I know time still exists ...
Аз си го харесвам нослето.Може и по-добре, но и така съм доволна. Едно момче страшно много ми го харесва,като ме види се ми го пипа. Веднай даже ми каза "Скъпа възбуждам се от носа ти"![]()
![]()
![]()
Много си мразя носа и това е единственото нещо ,което ме потиска.Ако имах по-малък нос мислч,че щях да бъда много по-харесвана и да не ме е срам да си обърна главата настрани.Защото в момента се опитвам да гледам всеки в очите ,за да не ми видях как излежда носа ми отстрани,което е доста трудно.И да почтин обедена съм че ще си направя операция!!!!
аЗ сИ гО хАрЕсВам..тОй и очИтЕ мИ сА едИнсТвЕнИтЕ нЕща кОитО хАрЕсВам в сЕбЕ сИ![]()
Моят нос е много хубав...Или по-скоро беше. След доста сериозен удар в земята преди няколко годинки ми се появи гърбицаИначе носът ми е много як. Малък, прибран...Страхотен е...Пък и ми върши работа :P
az kat malka imah savsem prav nos sega bez da sum go 4upila ima malka 4upka