ужасно съм съгласнаПървоначално написано от bebSs$
аз също си го харесвам
![]()
Всичките ми пр ми казват, че е хубав ама не си го харесвам мн мна за пластична операция няма кво да говора!
хич не ща да се доверявам!
![]()
![]()
![]()
moqq staa no bih si igladila malkata gyrbi4ka zn 4e ne se zabelqzva no az zn 4e e tam i mi e malko krivo..![]()
![]()
![]()
моя нос ROXXX !!!
преди 2 седмици някаде ме пратиха на снимка за синузит и ми казаха че носа ми е чупен,нито помня къде нито кои и как.А по темата-не!
Бляяя и на мен а аз го ненавиждам напрао ми е комплекссссПървоначално написано от Girl-4e
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Аз моя си го харесвам и не мисля за операции.
Приятеля ми обича да си играе с него и... да ми бърка в дясната ноздра. Мислите ли, че заради този му навик след време дясната ми ноздра ще стане по-голяма? Виждала съм други момичета дето едната им ноздра е малко по-голяма и се чудя дали не е от нещо такова.
+1 ..и азПървоначално написано от darla_f
имам си най-хубавия нос
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
аз пък моя много си го харесвам![]()
"В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "
Аз пък мисля, че моя е мн готин /скормна съм/![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
И аз си харесвам нослето.![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
По принцип, аз самата не си харесвам носа, но съм забелязала, като гледам по телевизията, че когато на някого му правят пластична операция на носа, след това носът му е подобен на моя, така че смтятам, че и дори на операция да се подложа, няма да има особен ефект. (:
Егати изречението!![]()
i az moqПървоначално написано от darla_f
![]()
много си го харесвам![]()
Първоначално написано от nicolepcd
Суетата.Моят любим грях.
Моя е ужасен, но днес си го гледах в стъклото на автобуса и малко се поуспокойх.
Мацка, какво стана с твоя нос? Разкажи ни, моля те, как е толкова време след операциятаПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
и аз моя го мразя!!
Колко кинта г/д е една операция
+1 май мн малко хора си го харесватПървоначално написано от The_girl_from_the_hell
okolo 3000 zavisi kade se operira6 ii kakav vid to4no operaciq iska6Първоначално написано от Slashy
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"