- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в изънземни?
Между другото за НАСА:
Такааам вкъщи изкопах една книга за Ванга (100% всички ще чували за нея).Та тя казва в книгата, че наблюдавала кацането на Луната(Нз как) и казала, че единия като стъпил на Луната го обзела някаква паника, защото забелязал някакъФ друг космически кораб (пак на луната кацнал де) по-надолу от тях и ги наблюдавал.Даже един от екипа го записал ама ест. не го излъчили и го пазят в тайна.Не знам дали е вярно, това са думи на Ванга и книгата е документална![]()
te sa navsqkade![]()
Куреца на някое надарено извънземно.Първоначално написано от my baby love
![]()
Soy tu gitana, tu compa
Ами да , затото с този въпрос се занимават и много учени което доказва , че не е просто измислица . Има снимки и куп други неща които го доказватКой знае може еедин ден извънземните да живеят с нас !
хаха и аз съм едно ку-ку
Вярвам, че не сме сами във Вселената. Не може да сме само някакви си 8 милиарда, или там колкото сме, разумни същества в цялата Вселена. Не може да сме само ние, тази мижава планетка. Има и други, сигурна съм. Незнам защо, но съм сигурна. И, както extreme_ каза, едва ли са зелени човечета с антенки.![]()
Вярвам.
Може да не са такива, каквито си ги представяме - зелени, с антенки и летяща чиния, но вероятно съществуват.
Вселената крие толкова тайни, толкова загадки, че наистина е наивно да си мислим, че сме единствени и че само с това, което сме виждали, се изчерпва нейното многообразие!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Да, вярвам.
Както се казваше в един филм: "ако сме само ние във Вселената, щеше да си е чиста загуба на пространство".
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...