.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли в изънземни?

Гласували
40. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

36 90,00%
  • Не

4 10,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Първокласник
    Guest
    Между другото за НАСА:
    Такааам вкъщи изкопах една книга за Ванга (100% всички ще чували за нея).Та тя казва в книгата, че наблюдавала кацането на Луната(Нз как) и казала, че единия като стъпил на Луната го обзела някаква паника, защото забелязал някакъФ друг космически кораб (пак на луната кацнал де) по-надолу от тях и ги наблюдавал.Даже един от екипа го записал ама ест. не го излъчили и го пазят в тайна.Не знам дали е вярно, това са думи на Ванга и книгата е документална

Град
    unknown
    te sa navsqkade

Фен Аватара на thefreakykid
    Град
    Земя, Европа, Балкански Полуостров, България
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    ne vqrvam, dokato ne vidq i usetq..
    ко да усетиш.тстстс
    Куреца на някое надарено извънземно.
    Soy tu gitana, tu compa

да, вярвам

Ами да , затото с този въпрос се занимават и много учени което доказва , че не е просто измислица . Има снимки и куп други неща които го доказват Кой знае може еедин ден извънземните да живеят с нас ! хаха и аз съм едно ку-ку

и да има,със сигурност не са зелени човечета с антенки

Вярвам, че не сме сами във Вселената. Не може да сме само някакви си 8 милиарда, или там колкото сме, разумни същества в цялата Вселена. Не може да сме само ние, тази мижава планетка. Има и други, сигурна съм. Незнам защо, но съм сигурна. И, както extreme_ каза, едва ли са зелени човечета с антенки.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Вярвам.
    Може да не са такива, каквито си ги представяме - зелени, с антенки и летяща чиния, но вероятно съществуват.
    Вселената крие толкова тайни, толкова загадки, че наистина е наивно да си мислим, че сме единствени и че само с това, което сме виждали, се изчерпва нейното многообразие!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Да, вярвам.
    Както се казваше в един филм: "ако сме само ние във Вселената, щеше да си е чиста загуба на пространство" .
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си