.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Лоша работа :(

Много ми стана гадно днеска,защото много харесвах едо момиче и като и предложих ми каза НЕ.Напрао ми стана толкова гадно,че просто не може да бъде.И сега просто се чудя какво да направя,дайте ми съвет

поплачи си и следващата

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Повече не и говори се едно не съществува за тебе не показвай че ти е гадно заради нея тя сама ще дойде при теб ако те харесва обаче

Град

Re: Лоша работа :(

Цитирай Първоначално написано от NF_D
    Много ми стана гадно днеска,защото много харесвах едо момиче и като и предложих ми каза НЕ.Напрао ми стана толкова гадно,че просто не може да бъде.И сега просто се чудя какво да направя,дайте ми съвет
    Kaто гледам също не ти давам повече от 13 годишен бе не и падай на колене и може би ще я спечелиш прави се на газар че не ти пука тва е единствения шанс

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where

Научи се да губиш.Ако от подобно нещо падаш духом, представям си за напред, когато се сбълскаш с житейските неволи, колко трудно би ти било...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    V.Tyrnovo

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Kaто гледам също не ти давам повече от 13 годишен бе не и падай на колене и може би ще я спечелиш прави се на газар че не ти пука тва е единствения шанс
    +1
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Мерси много пичове,помогнахте ми,ще ви послушам съветите Няма да падам духом.Ще има и други

Град
    Ако ти се отдръпнеш от нея и и покажеш че вече тя не означава нищо за тебе тя ще започне да се нерви ще иска да си върне твоето харесване към нея и ще почне тя да те заговаря

Град
    I don`t know where
    Ако ти се отдръпнеш от нея и и покажеш че вече тя не означава нищо за тебе тя ще започне да се нерви ще иска да си върне твоето харесване към нея и ще почне тя да те заговаря
    Не е много сигурно.Ако е и бил антипатичен, едва ли ще прояви интерес независомо от неговото отношение от тук за напред.
    Към автора-Ще се държиш, мъж си няма се даваш така лесно на трудностите.От интерес-На колко си?

На 14 години съм.Бях абсолютно сигуре,че ще каже ДА,защото в даскало постоянно се прегръщахме.И днеска реших да се пробвам,но като ми каза НЕ,направо се ужас и се направих,че не ми пука,но всъщност много ме болеше за това.За първи път ми отказва момиче.Но сте прави,ще се дръжа като мъж

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Who's next ?
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Град
    I don`t know where
    Дано мъжкото ти държание, не остане само на думи.Не винаги нещата се получават, така както на нас ни се иска, така както първоначално сме ги запланували.Както и да е гледай напред, там може би те очаква истинската любов, пожелавам ти да я срещнеш в най-скоро време.

Благодаря

Ще се опитам пък каквото стане

ehehe za purvi put ta ti si samo na 14 godini. ne go priemai navutre, jivotut produlja, no i ako ste priqteli s momi4eto ne go otbqgvai
    Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Не е много сигурно.Ако е и бил антипатичен, едва ли ще прояви интерес независомо от неговото отношение от тук за напред.
    Към автора-Ще се държиш, мъж си няма се даваш така лесно на трудностите.От интерес-На колко си?
    Цветито аз казах в по-горен пост че ако тя го
    Код:
    ХАРЕСВА
    и той се направи на газар и не и обръща внимание тя ще почне да го търси

На 14 години съм.Бях абсолютно сигуре,че ще каже ДА,защото в даскало постоянно се прегръщахме.И днеска реших да се пробвам,но като ми каза НЕ,направо се ужас и се направих,че не ми пука,но всъщност много ме болеше за това.За първи път ми отказва момиче.Но сте прави,ще се дръжа като мъж
    Ще се върне Trust me! просто и дай малко време и тогава ти и откажи и ще станеш любовта на живота й
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

eee golqma rabota da ne e edinstven iam oshte pone 100 be jena ai sq ne se izlagai ! jivei si jivota i ne go misli tolkova! az kato go mislih tolkova sq kfo shte si seda sama i sha si praa prostotiite

Помисли и виж къде ти е грешката
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Нареви се за нея,успокоява.Сериозно.

И в момента тя ходи с някакво педалче!И кво да прая сега,струва ли си да го пребия?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си